Fly-drives-en-autorondreizen

Fly drives en autorondreizen

Met eigen vervoer
Waar wilt u naartoe?
Wat voor soort vakantie zoekt u?
Uw vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wilt u weg?
Heleen

De Jong Intra is een absolute specialist op het gebied van fly drives en autorondreizen. Voor veel bestemmingen is een fly drive de beste manier om een land te leren kennen. U ontvangt bij een fly drive altijd een routebeschrijving met tips en suggesties voor de beste routes, de leukste dagexcursies en de mooiste bezienswaardigheden. Bovendien bieden we bij veel van onze fly drives en autorondreizen een mooie reisgids aan. Handig tijdens uw reis, maar ook leuk om uw reis thuis voor te bereiden. Uw fly drive of autorondreis is bij ons gewoon perfect geregeld!

Heleen

Fly drives en autorondreizen specialist

Ontdek de wereld met een fly drive of autorondreis. Uw fly drive met vlucht, huurauto, accommodatie en uitgebreide routebeschrijving of uw zorgvuldig uitgestippelde autorondreis boekt u natuurlijk bij dé specialist: de Jong Intra Vakanties!

Onze aanbevelingen voor Fly drives en autorondreizen

 • Langs de Amalfikust en Golf van Napels

  1. Italië
  2. Individuele rondreizen Italië
  3. Rome, Amalfikust en Golf van Napels
  Amalfikust
  v.a. 684 p.p.

  Exclusief Calamiteitenfonds, SGR bijdrage en reserveringskosten 37,50 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden u getoond in de volgende stap.

 • Eilandhoppen naar Mykonos en Santorini

  1. Griekenland
  2. Individuele rondreizen Griekenland
  3. Griekse eilanden
  Mykonos
  v.a. 1.688 p.p.

  Exclusief Calamiteitenfonds, SGR bijdrage en reserveringskosten 37,50 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden u getoond in de volgende stap.

 • De Koningssteden van Marokko

  1. Marokko
  2. Individuele rondreizen Marokko
  3. Marokko
  Koop uw souvenirs op een van de vele marktjes
  v.a. 1.044 p.p.

  Exclusief Calamiteitenfonds, SGR bijdrage en reserveringskosten 37,50 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden u getoond in de volgende stap.

 • Paradores en ambiance in Andalusië

  1. Spanje
  2. Individuele rondreizen Spanje
  3. Andalusië
  Granada
  v.a. 917 p.p.

  Exclusief Calamiteitenfonds, SGR bijdrage en reserveringskosten 37,50 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden u getoond in de volgende stap.


Lees alles over Fly drives

Goed voorbereid op vakantie

Een fly drive of autorondreis is een vakantie met optimale vrijheid! U bespaart veel tijd met een vlucht naar uw bestemming en een comfortabele huurauto staat al voor u klaar. Of u reist met uw eigen auto een prachtige route, waarbij alle accommodaties vooraf geregeld zijn.

Wat is een fly drive vakantie?

Een fly drive betekent letterlijk vliegen en rijden. Een fly drive wordt ook wel een fly en drive, fly and drive of fly & drive genoemd: in alle gevallen gaat het om een combinatie van een vlucht, een huurauto en accommodaties voor een prachtige rondreis!

Bij onze fly drive rondreizen leggen we de overnachtingen voor u vast, maar u bepaalt uiteraard zelf welke route u van de ene naar de andere accommodatie neemt. Via de hoofdwegen naar die mooie plaats van uw volgende overnachting, of juist op uw gemak over de provinciale wegen en onderweg genieten van het landschap. U zit zelf aan het stuur, zowel letterlijk als figuurlijk! Bij uw reispapieren ontvangt u tips voor routes en excursies, en in veel gevallen ook een mooie reisgids van ons cadeau. Zo bent u optimaal voorbereid voor én tijdens uw reis.

Wat is een autorondreis?

Naast fly drives biedt de Jong Intra Vakanties een groot aantal autorondreizen door Europa. Bij onze autorondreizen reist u met de eigen auto (of u regelt zelf vervoer) en vertrekt u veelal vanuit Nederland. Net als bij de fly drives zijn overnachtingen voor u geboekt en ontvangt u uitgebreide routetips en bij vrijwel alle reizen een mooie reisgids om u te verdiepen in de mogelijkheden tijdens uw autorondreis.

Wat is een individuele rondreis of privé rondreis?

Bij de Jong Intra Vakanties zijn alle rondreizen waarbij u op eigen gelegenheid een land of regio ontdekt een individuele rondreis. Dus ook de hierboven genoemde fly drives en autorondreizen. Met onze handige tips voor routes en excursies onderweg wordt u letterlijk 'op weg geholpen', maar u bent volledig vrij om te gaan en staan waar u wilt! 

De benaming 'privé rondreis' gebruiken wij voor alle rondreizen waarbij u individueel reist, maar gebruikt maakt van een auto met chauffeur en - in veel gevallen - een eigen deskundige gids. Privé rondreizen vindt u in landen waar zelf rijden vaak lastig is of zelfs afgeraden wordt. Ook bij een privé rondreis heeft u veel vrijheid. Natuurlijk wordt de route vooraf uitgestippeld, maar in overleg met uw chauffeur en/of gids kunt u uw reisdagen relatief vrij indelen.


Fly drives volgens de Jong Intra Vakanties

Dé specialist in fly drives en autorondreizen

Met onze fly drives bieden wij prachtige rondreizen door de mooiste bestemmingen in Europa, van het prachtige zonnige Andalusië in Zuid-Spanje tot de Noordkaap in het uiterste noorden van Noorwegen.

Ook buiten Europa vindt u bij de Jong Intra een ruim aanbod met o.a. de ultieme fly drive bestemmingen als Amerika en Zuid-Afrika. In landen waar autorijden niet comfortabel is, bieden wij het gemak van privé rondreizen: u legt de route af met een ervaren chauffeur en vaak ook een deskundige gids.

Autorondreizen vindt u vooral in de landen die vanuit Nederland goed aan te rijden zijn: Duitsland, de Alpenlanden en Italië behoren tot de favorieten. Maar ook Scandinavië, Groot-Brittannië en Ierland zijn zeer geliefd.

Heeft u ondanks het ruime aanbod toch nog andere wensen? De Jong Intra Vakanties stelt de fly drive of autorondreis van uw dromen geheel op maat voor u samen!

De juiste auto

Op het gebied van huurauto's is er veel aanbod. Wilt u een handige kleine auto of juist een flinke bak? Kiest u handgeschakeld of automaat? En ook een leuke overweging: een paar dagen cruisen met een cabrio in Italiaanse of Spaanse zon, of langs de Pacific Highway in Californië?

De autoverhuurmaatschappijen waarmee we samenwerken hebben een ruime keuze aan types en modellen. Uiteraard zijn alle huurauto's goed verzekerd, kunt u extra's reserveren zoals kinderzitjes en navigatieapparatuur en er is een 24 uurs hulplijn mocht u onverhoopt met pech te maken krijgen. Met onze zorgvuldig samengestelde fly drives garanderen we dat u onbezorgd kunt rondreizen en veel van het land kunt zien.

De keuze van een huurauto is belangrijk en bepalend voor de ervaring van uw rondreis. Het type huurauto dat standaard bij een fly drive wordt aangeboden is wellicht niet het type dat het beste past bij uw reisgezelschap, de bagage die u meeneemt of de route die u plant. Vraag onze reisadviseurs om advies, indien u twijfelt bij de keuze van uw huurauto!

Goed om te weten: het is ook mogelijk een huurauto in Nederland op te halen. Zo rijdt u met een nieuwe auto en aangepast aan uw vakantiewensen. Vraagt u onze reisadviseurs gerust om advies.

Fly drives, de juiste auto

Links rijden - dat is toch even anders!

Boekt u een fly drive naar Schotland, Engeland of Ierland? Dan is heeft de huurauto die u boekt bij uw fly drive een groot voordeel! Omdat in deze landen links wordt gereden, beschikt uw huurauto over een stuur aan de rechterkant. Zo heeft u een beter zicht op het verkeer. Uiteraard wel even wennen...

Ook in Maleisië en Zuid-Afrika wordt aan de linkerkant van de weg gereden en ontvangt u een huurauto met het stuur aan de rechterkant.

Fly drives Europa

Voor veel Europese landen geldt dat u deze pas echt leert kennen tijdens een mooie fly drive. Is de afstand naar de vakantiebestemming te ver, dan bieden een vlucht en een huurauto uitkomt. Op de luchthaven van aankomst haalt u uw huurauto op en verkent u de omgeving op eigen gelegenheid.

De Jong Intra Vakanties biedt fly drives aan vrijwel alle populaire landen in Europa.Fly drives, fly drives Europa

De mooiste regio's voor een fly drive in Europa

Vele Europese landen landen lenen zich perfect voor een fly drive, maar zijn te groot om in één reis te ontdekken. Een aantal Europese regio's springen er absoluut bovenuit als het gaat om meest favoriete bestemming voor een fly drive.

Wat wordt uw volgende bestemming in Europa voor een fly drive met de Jong Intra Vakanties?

Autorondreizen Europa

Reist u liever met de eigen auto? Veel van onze fly drives zijn ook te boeken als autorondreis. Dezelfde route, dezelfde hotels en uiteraard dezelfde voordelen, zoals uitgebreide routetips en een gratis reisgids.

De autorondreizen door Europa zijn met zorg samengesteld door onze productspecialisten die vaak eigen ervaringen verwerken in de routetips die u bij de reisbescheiden ontvangt. Een autorondreis staat voor ultieme vrijheid, met de zekerheid dat u altijd een goed bed hebt in de avond!

Niet ieder land leent zich natuurlijk goed voor een reis vanuit Nederland, maar het aanbod en de mogelijkheden van autorondreizen is groot bij de Jong Intra Vakanties.

Fly drives buiten Europa

In veel verre bestemmingen is het prima mogelijk het land te verkennen met een huurauto tijdens een fly drive. Een huurauto staat klaar op de luchthaven waar u aankomt en u kunt direct vertrekken voor een mooie rondreis.

De Jong Intra Vakanties biedt fly drives aan in een aantal populaire landen buiten Europa.

In landen waar u wellicht liever niet zelf de weg op gaat, maar waar een rondreis met uw 'eigen auto' wel goed mogelijk is, biedt de Jong Intra Vakanties individuele rondreizen aan. Bij deze privé rondreizen maakt u gebruik van een huurauto met uw eigen ervaren chauffeur en vaak ook een deskundige gids. Zo maakt u met uw eigen reisgezelschap kennis met de bestemming van uw keuze.

Fly drives, fly drives buiten Europa

De mooiste regio's voor een verre fly drive

Wat voor een Europese bestemming geldt, geldt zeker ook voor onze verre bestemmingen: de landen zijn te groot om in één reis te ontdekken. Ook bij onze verre reizen springt een aantal regio's er absoluut bovenuit als het gaat om meest favoriete bestemming voor een fly drive. Wij zetten er een paar voor u op een rijtje:

Wat wordt uw volgende bestemming voor een fly drive met de Jong Intra Vakanties?

Maatwerk fly drive en autorondreis

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde individuele rondreizen en groepsrondreizen samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze fly drives en autorondreizen op maat naar zowel Europese als verre bestemmingen.

Contact met een maatwerkspecialist

Interesse in een maatwerkofferte voor de fly drive of autorondreis van uw keuze of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw fly drive? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Fly drives, maatwerk

Autohuur en camperhuur

Op veel verre bestemmingen, waaronder Zuid-Afrika, Amerika en Canada, biedt de Jong Intra vakanties reizen met een huurauto aan. Wij werken samen met diverse betrouwbare autoverhuurmaatschappijen en weten voor iedere reis een passend aanbod te doen.

Neem contact op met onze Maatwerkspecialisten voor een passend voorstel voor uw fly drive op maat.

Een campervakantie staat voor ultieme vrijheid. Uw eigen vervoersmiddel én uw eigen accommodatie altijd bij u!

De Jong Intra Vakantie Vakanties is specialist in het samenstellen van de mooiste fly drives en individuele rondreizen met een camper. Van een kleine 2-persoonscamper tot een luxe camper met bijvoorbeeld airco, tv en GPS. Via een handig stappenplan kiest u de camper die het beste bij uw route, reisgezelschap en uw vakantieplannen past. En u ontvangt direct een goede prijsindicatie.Magazine Autorondreizen & fly drives

Ziet u het liefst zoveel mogelijk tijdens een vakantie tijdens een autorondreis of fly drive en bent u nog op zoek naar inspiratie? Bestel dan ons Magazine met Autorondreizen en fly drives. Naast inspirerende verhalen, tips van de experts en mooie foto's vindt u een ruim aanbod van de beste routes voor een autorondreis of fly drive verzameld in dit magazine.

De bestemmingen die u in dit magazine kunt vinden op een rijtje:

Europa: Italië, Malta, Spanje, Zweden, IJsland, Kroatië, Ierland, Portugal, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Noorwegen, Griekenland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Polen.

Buiten Europa: Zuid-Afrika, Indonesië, Thailand, Maleisië, Amerika, Canada.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in uw brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine autorondreizen & fly drives 2022-2023