Fly drives en autorondreizen | de Jong Intra Vakanties

Fly drives en autorondreizen

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Heleen

De Jong Intra is een absolute specialist op het gebied van fly drives en autorondreizen. Voor veel bestemmingen is een fly drive de beste manier om een land te leren kennen. Je ontvangt bij een fly drive altijd een routebeschrijving met tips en suggesties voor de beste routes, de leukste dagexcursies en de mooiste bezienswaardigheden. Bovendien bieden we bij veel van onze fly drives en autorondreizen een mooie reisgids aan. Handig tijdens je reis, maar ook leuk om de reis thuis voor te bereiden. Jouw fly drive of autorondreis is bij ons gewoon perfect geregeld!

Heleen

Fly drives en autorondreizen specialist

Ontdek de wereld met een fly drive of autorondreis. Een fly drive met vlucht, huurauto, accommodatie en uitgebreide routebeschrijving of een zorgvuldig uitgestippelde autorondreis boek je natuurlijk bij dé specialist: de Jong Intra Vakanties!

Welke rondreis past bij jou?

Met het uitgebreide assortiment van autorondreizen en fly drives van de Jong Intra Vakanties is er altijd wel een reis te vinden die aansluit bij jouw wensen. Maar hoe vind je nu snel en eenvoudig die perfecte vakantie? Wij helpen je graag op weg met onze handige thema’s. Door te zoeken met het juiste themafilter op onze website ben je altijd verzekerd van de juiste keus die aansluit bij jouw idee van de perfecte vakantie.

Bij de Jong Intra Vakanties hebben we de Europese rondreizen ondergebracht in 5 thema's

Ontdek rondreizen

De naam zegt het al: Je gaat een land of regio ontdekken. Bij onze ontdek rondreizen staan de highlights centraal en ligt het reistempo relatief hoog. Ideaal als je voor de eerste keer naar een bestemming reist of over niet al te veel tijd beschikt.

Ontdek rondreizen, Spanje | de Jong Intra Vakanties

Op het gemak rondreizen

Ook hier zit het belangrijkste kenmerk weer in de naam van de reizen. Je wilt de tijd nemen om een land of regio te leren kennen, maar ook lekker ontspannen. Bij onze op het gemak rondreizen ligt het reistempo lager en is rekening gehouden met comfortabele accommodaties.

Op het gemak rondreizen | de Jong Intra Vakanties

Authentieke rondreizen

Je wilt je onderdompelen in de cultuur en gebruiken van een bestemming en genieten van de lokale keuken. En natuurlijk zoveel mogelijk verblijven in authentieke accommodaties die uw vakantiebeleving verder versterken. Daarvoor kies je één van onze vele prachtige authentieke rondreizen.

Authentieke rondreizen | de Jong Intra Vakanties

Natuur rondreizen

Deze autorondreizen en fly drives zijn er voor de echte natuurliefhebbers. Je bent een buitenmens die geniet van fraaie landschappen en indrukwekkende natuur. Natuurlijk pak je vaak wat culturele highlights van een bestemming mee, maar het beleven van de natuur staat centraal in de natuur rondreizen.

Natuur rondreizen | de Jong Intra Vakanties

Unieke rondreizen

De unieke rondreizen zijn onze rondreizen met een uniek thema en deze laten zich niet vangen in één van de andere thema’s. Ons doel: Je keert terug als een echte kenner van het thema dat de rondreis heeft. Het unieke karakter kan een bekend historisch thema zijn, maar ook een unieke vorm van vervoer of een bijzondere combinatie van meerdere regio’s of steden.

Unieke rondreizen | de Jong Intra Vakanties

Onze aanbevelingen voor Fly drives en autorondreizen


Lees alles over Fly drives

Goed voorbereid op vakantie

Een fly drive of autorondreis is een vakantie met optimale vrijheid! Je bespaart veel tijd met een vlucht naar de bestemming en een comfortabele huurauto staat al voor je klaar. Of je reist met je eigen auto een prachtige route, waarbij alle accommodaties vooraf geregeld zijn.

Wat is een fly drive vakantie?

Een fly drive betekent letterlijk vliegen en rijden. Een fly drive wordt ook wel een fly en drive, fly and drive of fly & drive genoemd: in alle gevallen gaat het om een combinatie van een vlucht, een huurauto en accommodaties voor een prachtige rondreis!

Bij onze fly drive rondreizen leggen we de overnachtingen voor je vast, maar je bepaalt uiteraard zelf welke route je van de ene naar de andere accommodatie neemt. Via de hoofdwegen naar die mooie plaats van uw volgende overnachting, of juist op het gemak over de provinciale wegen en onderweg genieten van het landschap. Je zit zelf aan het stuur, zowel letterlijk als figuurlijk! Bij de reispapieren ontvang je tips voor routes en excursies, en in veel gevallen ook een mooie reisgids van ons cadeau. Zo bent je optimaal voorbereid voor én tijdens de reis.

Wat is een autorondreis?

Naast fly drives biedt de Jong Intra Vakanties een groot aantal autorondreizen door Europa. Bij onze autorondreizen reis je met de eigen auto (of je regelt zelf vervoer) en vertrek je veelal vanuit Nederland. Net als bij de fly drives zijn de overnachtingen geboekt en ontvang je uitgebreide routetips en bij vrijwel alle reizen een mooie reisgids om je te verdiepen in de mogelijkheden tijdens de autorondreis.

Wat is een individuele rondreis of privé rondreis?

Bij de Jong Intra Vakanties zijn alle rondreizen waarbij je op eigen gelegenheid een land of regio ontdekt een individuele rondreis. Dus ook de hierboven genoemde fly drives en autorondreizen. Met onze handige tips voor routes en excursies onderweg word je letterlijk 'op weg geholpen', maar ben je volledig vrij om te gaan en staan waar je wilt! 

De benaming 'privé rondreis' gebruiken wij voor alle rondreizen waarbij je individueel reist, maar gebruikt maakt van een auto met chauffeur en - in veel gevallen - een eigen deskundige gids. Privé rondreizen vind je in landen waar zelf rijden vaak lastig is of zelfs afgeraden wordt. Ook bij een privé rondreis heb je veel vrijheid. Natuurlijk wordt de route vooraf uitgestippeld, maar in overleg met de chauffeur en/of gids kun je de reisdagen relatief vrij indelen.


Fly drives volgens de Jong Intra Vakanties

Dé specialist in fly drives en autorondreizen

Met onze fly drives bieden wij prachtige rondreizen door de mooiste bestemmingen in Europa, van het prachtige zonnige Andalusië in Zuid-Spanje tot de Noordkaap in het uiterste noorden van Noorwegen.

Ook buiten Europa vind je bij de Jong Intra een ruim aanbod met o.a. de ultieme fly drive bestemmingen als Amerika en Zuid-Afrika. In landen waar autorijden niet comfortabel is, bieden wij het gemak van privé rondreizen: je legt de route af met een ervaren chauffeur en vaak ook een deskundige gids.

Autorondreizen vind je vooral in de landen die vanuit Nederland goed aan te rijden zijn: Duitsland, de Alpenlanden en Italië behoren tot de favorieten. Maar ook Scandinavië, Groot-Brittannië en Ierland zijn zeer geliefd.

Heb je ondanks het ruime aanbod toch nog andere wensen? De Jong Intra Vakanties stelt de fly drive of autorondreis van uw dromen geheel op maat samen!

De juiste auto

Op het gebied van huurauto's is er veel aanbod. Wil je een handige kleine auto of juist een flinke bak? Handgeschakeld of automaat? En ook een leuke overweging: een paar dagen cruisen met een cabrio in Italiaanse of Spaanse zon, of langs de Pacific Highway in Californië?

De autoverhuurmaatschappijen waarmee we samenwerken hebben een ruime keuze aan types en modellen. Uiteraard zijn alle huurauto's goed verzekerd, kun je extra's reserveren zoals kinderzitjes en navigatieapparatuur en er is een 24 uurs hulplijn mocht je onverhoopt met pech te maken krijgen. Met onze zorgvuldig samengestelde fly drives garanderen we onbezorgd rondreizen en dat je veel van het land kunt zien.

De keuze van een huurauto is belangrijk en bepalend voor de ervaring van een rondreis. Het type huurauto dat standaard bij een fly drive wordt aangeboden is wellicht niet het type dat het beste past bij jouw reisgezelschap, de bagage die je meeneemt of de route die je plant. Vraag onze reisadviseurs om advies, indien je twijfelt bij de keuze van een huurauto!

Goed om te weten: het is ook mogelijk een huurauto in Nederland op te halen. Zo rijd je met een nieuwe auto en aangepast aan de vakantiewensen. Vraag onze reisaspecialisten gerust om advies.

Fly drives, de juiste auto

Links rijden - dat is toch even anders

Boek je een fly drive naar Schotland, Engeland of Ierland? Dan is heeft de huurauto die je boekt bij je fly drive een groot voordeel! Omdat in deze landen links wordt gereden, beschikt de huurauto over een stuur aan de rechterkant. Zo heb je een beter zicht op het verkeer. Uiteraard wel even wennen...

Ook in Maleisië en Zuid-Afrika wordt aan de linkerkant van de weg gereden en ontvang je een huurauto met het stuur aan de rechterkant.

Fly drives Europa

Voor veel Europese landen geldt dat je deze pas echt leert kennen tijdens een mooie fly drive. Is de afstand naar de vakantiebestemming te ver, dan bieden een vlucht en een huurauto uitkomt. Op de luchthaven van aankomst haal je de huurauto op en verkent je de omgeving op eigen gelegenheid.

De Jong Intra Vakanties biedt fly drives aan vrijwel alle populaire landen in Europa.Fly drives, fly drives Europa

De mooiste regio's voor een fly drive in Europa

Vele Europese landen landen lenen zich perfect voor een fly drive, maar zijn te groot om in één reis te ontdekken. Een aantal Europese regio's springen er absoluut bovenuit als het gaat om meest favoriete bestemming voor een fly drive.

Wat wordt jouw volgende bestemming in Europa voor een fly drive met de Jong Intra Vakanties?

Autorondreizen Europa

Reis je liever met de eigen auto? Veel van onze fly drives zijn ook te boeken als autorondreis. Dezelfde route, dezelfde hotels en uiteraard dezelfde voordelen, zoals uitgebreide routetips en een gratis reisgids.

De autorondreizen door Europa zijn met zorg samengesteld door onze productspecialisten die vaak eigen ervaringen verwerken in de routetips die je bij de reisbescheiden ontvangt. Een autorondreis staat voor ultieme vrijheid, met de zekerheid dat je altijd een goed bed hebt in de avond!

Niet ieder land leent zich natuurlijk goed voor een reis vanuit Nederland, maar het aanbod en de mogelijkheden van autorondreizen is groot bij de Jong Intra Vakanties.

Fly drives buiten Europa

In veel verre bestemmingen is het prima mogelijk het land te verkennen met een huurauto tijdens een fly drive. Een huurauto staat klaar op de luchthaven waar je aankomt en je kunt direct vertrekken voor een mooie rondreis.

De Jong Intra Vakanties biedt fly drives aan in een aantal populaire landen buiten Europa.

In landen waar je wellicht liever niet zelf de weg op gaat, maar waar een rondreis met een 'eigen auto' wel goed mogelijk is, biedt de Jong Intra Vakanties individuele rondreizen aan. Bij deze privé rondreizen wordt gebruik gemaakt van een huurauto met een eigen ervaren chauffeur en vaak ook een deskundige gids. Zo maak je met je eigen reisgezelschap kennis met de bestemming van jouw keuze.

Fly drives, fly drives buiten Europa

De mooiste regio's voor een verre fly drive

Wat voor een Europese bestemming geldt, geldt zeker ook voor onze verre bestemmingen: de landen zijn te groot om in één reis te ontdekken. Ook bij onze verre reizen springt een aantal regio's er absoluut bovenuit als het gaat om meest favoriete bestemming voor een fly drive. Wij zetten er een paar voor je op een rijtje:

Wat wordt jouw volgende bestemming voor een fly drive met de Jong Intra Vakanties?

Maatwerk fly drive en autorondreis

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde individuele rondreizen en groepsrondreizen samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze fly drives en autorondreizen op maat naar zowel Europese als verre bestemmingen.

Contact met een maatwerkspecialist

Interesse in een maatwerkofferte voor jouw eigen fly drive of autorondreis, of wil je contact met één van onze maatwerkspecialisten over een fly drive of autorondreis? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of je stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over jouw maatwerkreis? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neem je contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Fly drives, maatwerk

Autohuur en camperhuur

Op veel verre bestemmingen, waaronder Zuid-Afrika, Amerika en Canada, biedt de Jong Intra vakanties reizen met een huurauto aan. Wij werken samen met diverse betrouwbare autoverhuurmaatschappijen en weten voor iedere reis een passend aanbod te doen. Neem contact op met onze Maatwerkspecialisten voor een passend voorstel voor je fly drive met een comfortabele huurauto op maat.

Een campervakantie staat voor ultieme vrijheid: Je eigen vervoersmiddel én je eigen accommodatie altijd bij je. De Jong Intra Vakantie Vakanties is specialist in het samenstellen van de mooiste fly drives en individuele rondreizen met een camper. Van een kleine 2-persoonscamper tot een luxe camper met bijvoorbeeld airco, tv en GPS. Via een handig stappenplan kies je de camper die het beste bij de route, het reisgezelschap en je vakantieplannen past. En je ontvangt direct een goede prijsindicatie.Magazine Autorondreizen & fly drives

Zie je het liefst zoveel mogelijk tijdens een vakantie tijdens een autorondreis of fly drive en ben je nog op zoek naar inspiratie? Bestel dan ons Magazine met Autorondreizen en fly drives. Naast inspirerende verhalen, tips van de experts en mooie foto's bevat dit magazine een ruim aanbod van de beste routes voor een autorondreis of fly drive.

De bestemmingen die je in dit magazine kunt vinden op een rijtje:

Europa: Italië, Malta, Spanje, Zweden, IJsland, Kroatië, Ierland, Portugal, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Noorwegen, Griekenland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Polen, Albanië, Slovenië, Marokko.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine autorondreizen & fly drives 2024-2025