Autorondreizen-Slovenie

Autorondreizen Slovenië

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Ronald

Autorijden door Slovenië is heerlijk. De wegen zijn goed en het landschap is zeer afwisselend. Of de route nu gaat over een hoge bergpass, naar de gezellige hoofdstad Ljubljana of naar de mooie kust... Slovenië is prachtig.

Ronald

Autorondreis specialist

Een autorondreis door Slovenië is zeer afwisselend: De gezellige studentenstad Ljubljana, de spectaculaire bergtoppen en natuur in de bergen in het noorden en de korte, maar prachtige kust aan de Golf van Triëst. Tijdens jouw individuele rondreis Slovenië kom je het allemaal tegen. Bovendien laat Slovenië zich prima combineren met zijn buurlanden. Wat dacht je van een combinatie van een autorondreis Slovenië met Karinthië of Kroatië?


Lees alles over onze autorondreizen door Slovenië

Hoe werkt een autorondreis Slovenië?

Bij een autorondreis Slovenië reserveren wij vooraf de accommodaties volgens een zorgvuldig gekozen route. Zo maak je op een ontspannen manier kennis met het land of met een bepaald deel van Slovenië. Sommige van onze autorondreizen hebben een bepaald thema en zijn hiermee geschikt voor bepaalde reizigers, zoals wandelaars of gezinnen met kinderen. Valt de route in de smaak, maar sluit het thema niet aan bij je vakantiewensen? Geen zorgen, wij verplichten je uiteraard tot niets.

Alle onderdelen van de reis zijn op individuele basis. Daarom worden onze autorondreizen Slovenië ook wel individuele rondreizen Slovenië genoemd. En bij een individuele rondreis Slovenië bepaal je uiteraard zelf de invulling van jouw vakantiedagen: niets moet alles mag.

Wanneer je een autorondreis Slovenië boekt ,ontvang je bij de reisbescheiden uitgebreide routetips. Zo weet je vooraf wat er onderweg te zien en te doen is. Je mag natuurlijk afwijken van onze aanbevelingen die in de reisbeschrijving staan, als je 's avonds maar op tijd bij de accommodatie bent.

Inbegrepen bij een autorondreis Slovenië zijn een uitgebreide reisbeschrijving en overnachtingen op basis van logies en ontbijt. Niet inbegrepen zijn de toeristenbelasting, parkeer-, tol- en entreegelden en benzine.

Maatwerk autorondreis Slovenië

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde autorondreizen samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze autorondreizen Slovenië.

Interesse in een maatwerkofferte voor de autorondreis door Slovenië van jouw keuze of wil je contact met één van onze maatwerkspecialisten over een autorondreis Slovenië? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of stuur ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl. Liever een persoonlijk gesprek over je maatwerkreis? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Neem voor een afspraak contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Fly drives, maatwerk

De mooiste regio's voor een autorondreis Slovenië

Welke regio ga je ontdekken?

Ieder deel van Slovenië heeft zijn unieke kenmerken. Historische steden en dorpen en een grote diversiteit in landschappen. Welke regio kies jij voor je autorondreis door Slovenië?

Autorondreizen het meer van Bled

Het meer van Bled is één van de populairste bestemmingen in Slovenië. Het helderblauwe water van het meer en de groene bomen zorgen voor een schitterend plaatje. Zowel op als om het meer zijn tal van activiteiten te ondernemen.

Slovenie

Autorondreizen Brda

De Brda regio kenmerkt zich door de uitgestrekte wijngaarden en authentieke dorpen. Deze streek is het beste te vergelijken met het Italiaanse Toscane, maar dan nog rustiger. Je vindt in deze regio talloze wijnhuizen, waar je vaak terecht kunt voor het proeven van de wijnen. Leer deze streek het beste kennen met onze autorondreizen Slovenië

Autorondreizen Ljubljana

Wil je Slovenië echt leren kennen, dan mag een bezoek aan Ljubljana niet ontbreken. De hoofdstad van Slovenië heeft een prachtig oud centrum met leuke winkels en gezellige pleintjes. Ljubljana is onderdeel van diverse autorondreizen Slovenië.

Slovenie, Ljubljana

Reizen met de auto naar Slovenië

Vervoer naar Slovenië

Bij onze autorondreizen Slovenië reis je met jouw eigen auto naar Slovenië. Indien je dat wenst kunnen wij eventueel een comfortabele huurauto verzorgen, die je in Nederland afhaalt. Neem hiervoor contact op met onze reisadviseurs van het servicecenter.

Welke autorondreis je ook kiest, wij voorzien je van een routebeschrijving met hierin de aanbevolen route naar Slovenië. Daarnaast bevat deze routebeschrijving ook tips van onze expert.

Op de route naar Slovenië passeer je diverse drukke verkeerspunten. Het meest bekende knelpunt is de Karawankentunnel tussen Oostenrijk en Slovenië. Vermijd indien mogelijk de drukke dagen in het hoogseizoen of plan de passage in de vroege ochtend. Met name op zaterdag kan het hier erg druk zijn en zijn wachttijden geen uitzondering.

Autorondreizen, Slovenie, Vervoer naar Slovenië

Vervoer in Slovenië

Voor het gebruik van de Sloveense snelwegen is een tolvignet verplicht. Met dit vignet, dat je achter de voorruit plakt, betaal je de tol voor het gebruik van de snelwegen. Het tolvignet voor Slovenië is verkrijgbaar bij diverse tankstations voor de grens en bij de snelweggrensovergangen. Maar ook in Nederland bij de winkels van de ANWB of bestel het vignet vooraf online. Onze tip: Voorkom wachttijden bij de grens en koop je vignet van tevoren in Nederland.

Voor bepaalde trajecten, meestal met een brug of een tunnel wordt separaat tol gevraagd. Je betaalt dit het eenvoudigst met een creditcard of gewoon contant.

Via de routebeschrijving ontvang je van ons voor vertrek mooie suggesties voor alternatieve routes. Wij raden je aan niet altijd te kiezen voor de kortste of snelste route naar het volgende overnachtingshotel, maar optimaal te genieten van je rondreis Slovenië met verrassende routes langs mooie bezienswaardigheden.

Verplicht meenemen in de auto

Je bent in Slovenië verplicht om een veiligheidsvest, een gevarendriehoek, een verbanddoos en een set reservelampjes mee te nemen in de auto.


Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een autorondreis Slovenië wil je optimaal genieten. De Maatwerk specialisten en reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van jouw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Autorondreizen met uitgebreid informatiepakket

  • Ruim aanbod autorondreizen Slovenië

  • Individuele rondreizen met geperfectioneerde routes

  • Jouw autorondreis op maat samen gesteld, geheel naar wens

  • Combineer met Oostenrijk, Kroatië of Italië

  • De Jong Intra Vakanties - dé autorondreis specialistAutorondreizen, Slovenie

Magazine Autorondreizen & fly drives

Zie je het liefst zoveel mogelijk tijdens een vakantie tijdens een autorondreis of fly drive en ben je nog op zoek naar inspiratie? Bestel dan ons Magazine met Autorondreizen en fly drives. Naast inspirerende verhalen, tips van de experts en mooie foto's bevat dit magazine een ruim aanbod van de beste routes voor een autorondreis of fly drive.

De bestemmingen die je in dit magazine kunt vinden op een rijtje:

Europa: Italië, Malta, Spanje, Zweden, IJsland, Kroatië, Ierland, Portugal, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Noorwegen, Griekenland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Polen, Albanië, Slovenië, Marokko.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine autorondreizen & fly drives 2024-2025