Fly drives Finland hero

Fly drives Finland

Met eigen vervoer
Waar wilt u naartoe?
Wat voor soort vakantie zoekt u?
Uw vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wilt u weg?
Heleen

Onze fly drives Finland zijn met zorg samengesteld en uitgekozen. Aan het einde van de dag hebben we voor u een overnachting gereserveerd in een prima hotel. Het ontbijt is inbegrepen. Bij al onze fly drives worden routebeschrijvingen geleverd met tips voor bezienswaardigheden, natuurgebieden en excursies onderweg. Een onbezorgde vakantie, alles geregeld van A tot Z, daar staan we voor.

Heleen

Autovakanties en fly drive specialist

Wilt u een mooie autorondreis maken door schitterende natuur? Dan is een fly drive Finland een uitstekende keuze. Onze fly drives Finland starten meestal in Helsinki en gaan langs de mooiste steden, dorpen en natuurgebieden. Uitgestrekte meren, kilometers bossen, veel rust en ruimte zorgen voor een heerlijke invulling van uw vakantiedagen.


Lees alles over onze fly drives naar Finland

Hoe werkt een fly drive Finland?

Al jarenlang is de Jong Intra Vakanties gespecialiseerd in fly drives en autorondreizen door Finland. Letterlijk vertaald staat fly drive voor vliegen en rijden. Boekt u een fly & drive Finland, zijn daarbij de vlucht, huurauto en accommodaties inbegrepen. 

Nadat u uw reis geboekt heeft, ontvangt u een pakket met uitgebreide reisbescheiden. Hierin vindt u ook een routebeschrijving die u aan kunt houden om van de ene naar de andere bestemming te rijden. Maar het voordeel van het reizen met een eigen (huur)auto is natuurlijk vooral dat u vrij bent om te gaan en staan waar u zelf wilt. Zolang u 's avonds maar tijdig arriveert op uw overnachtingsadres.

Tijdens uw fly drive Finland zijn ook de accommodaties inbegrepen. We hebben een mooie selectie aan comfortabele en kleinschalige hotels en luxe accommodaties in ons assortiment waarbij u altijd verblijft op basis van logies en ontbijt. Bij uw reisbescheiden ontvangt u van ons ook een reisbeschrijving met tips en excursies voor onderweg.

Maatwerk fly drive Finland

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde individuele rondreizen Finland en groepsrondreizen Finland samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze fly drives Finland en autorondreizen Finland.

Interesse in een maatwerkofferte voor de fly drive Finland of autorondreizen door Finland van uw keuze of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw fly drive Finland of autorondreis Finland? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Fly drives, maatwerk

Autorondreizen door Finland

Vindt u het fijner om met uw eigen auto naar Finland te rijden? Bijna al onze fly drives Finland zijn ook te boeken als autorondreis Finland. U rijdt dan dezelfde route en verblijft in dezelfde accommodaties, met als enige verschil dat u niet vliegt naar het startpunt van uw reis, maar met eigen vervoer naar Finland reist.

Om de lange autoreis richting Finland in twee delen op te breken, raden we u aan een overnachting te boeken. Zo kunt u goed tot rust komen in een schitterende omgeving om de volgende dag uw reis weer uitgerust te vervolgen. Onze reisspecialisten adviseren u graag.

Autorondreizen Finland

De mooiste regio's voor een fly drive door Finland

Welke regio gaat u ontdekken?

Fly drives Finland zijn ideaal om in relatief korte tijd veel van het land te zien. iedereen heeft wel iets waarom hij Finland beter wilt leren kennen en het mooie is dat u bij ons een enorme keuze heeft aan fly drives waardoor u ongetwijfeld een reis vindt die bij uw Finse interesses past. Of u nu kiest voor een fly drive langs de Finse meren of de steden, het zijn stuk voor stuk mooie bestemmingen om een rondreis te maken.

Fly drive Finse meren en Noord-Finland

De Finse meren zijn een must do voor iedere natuur- en Finlandliefhebber. Ontdekt waarom Finland ook wel "Het land van de 1000 meren" wordt genoemd. Reis langs ontelbaar vele meren door het binnenland van Finland naar het noorden. In Fins Lapland maakt u kennis maakt met de cultuur van de Samen, de oorspronkelijke bewoners. Bij Rovaniemi brengt u een bezoek aan het dorp van de Kerstman en stapt u even de poolcirkel over. Ook de omgeving van Kuusamo, met zijn prachtige natuurparken en het oosten van Finland met haar Russisch-Orthodoxe invloeden naar het immens grote Saimaa merengebied zijn meer dan de moeite waard.

Finse meren

Fly drive Finse Koningsroute

De 'Koningsroute' is de oude postweg die sinds de veertiende eeuw de verbinding vormde tussen de Zweedse koningen in Stockholm en de Russische tsaren in Sint Petersburg. Er zijn nog enkele stukken goed bewaard gebleven. De hele weg is rijk bezaaid met tal van bezienswaardigheden en behoort tot belangrijkste toeristische routes in Scandinavië. In diverse van onze fly drives door Finland is de 'Koningsroute' opgenomen.

Finse meren, steden en cultuur

Uw vervoer naar Finland en uw huurauto

Vervoer naar Finland

Als u een fly drive boekt naar Finland, tonen we u bij het maken van uw boeking direct de vluchten die het best passen bij de rondreis van uw keuze. We werken samen met luchtvaartmaatschappijen die vanuit Nederland, België en Duitsland naar Finland vliegen. Zo vliegen wij rechtstreeks naar Helsinki.

Uw huurauto in Finland

Op de luchthaven van aankomst in Finland haalt u uw huurauto op, die in het pakket van de fly drive inbegrepen is. En dan kan uw rondreis door Finland direct beginnen! Vergeet niet de reisbeschrijving met leuke routetips en eventueel de navigatie bij de hand te houden.

Tegen een meerprijs kunt u uw huurauto bij boeking direct upgraden naar een groter type, zodat deze perfect past bij uw reisgezelschap. De mogelijkheden hiervoor worden getoond tijdens het maken van uw reservering.

Alle voorwaarden die op uw autohuur in Finland van toepassing zijn worden getoond tijdens de reservering van uw fly drive Finland en ontvangt u tevens na boeking en bij uw reisbescheiden.


Waarom een fly drive naar Finland met de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een fly drive Finland wilt u optimaal genieten! De Maatwerk specialisten en reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Fly drives met uitgebreid informatiepakket

  • Ruim aanbod fly drives Finland

  • Individuele rondreizen met geperfectioneerde routes

  • Uw fly drive op maat samen gesteld, geheel naar wens

  • De Jong Intra Vakanties - dé fly drive specialist


Magazine Autorondreizen & fly drives

Ziet u het liefst zoveel mogelijk tijdens een vakantie tijdens een autorondreis of fly drive en bent u nog op zoek naar inspiratie? Bestel dan ons Magazine met Autorondreizen en fly drives. Naast inspirerende verhalen, tips van de experts en mooie foto's vindt u een ruim aanbod van de beste routes voor een autorondreis of fly drive verzameld in dit magazine.

De bestemmingen die u in dit magazine kunt vinden op een rijtje:

Europa: Italië, Malta, Spanje, Zweden, IJsland, Kroatië, Ierland, Portugal, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Noorwegen, Griekenland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Polen.

Buiten Europa: Zuid-Afrika, Indonesië, Thailand, Maleisië, Amerika, Canada.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in uw brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine autorondreizen & fly drives 2022-2023