Onze natuur rondreizen

Met onze natuur rondreizen leer je een land of regio met een ongekend mooie natuur kennen. Natuurlijk geven we ook altijd een vleugje van de culturele hoogtepunten mee, maar indrukwekkende landschappen vormen het hoogtepunt van jouw reis. Je verblijft in goede middenklasse accommodaties die goed afgestemd zijn op de route en de bezienswaardigheden. Je verblijft net wat langer op iedere locatie, zodat je de mogelijkheid hebt om er lekker op uit te trekken. De routetips bevatten veel informatie over de natuurlijke schoonheid van het land of de regio en we geven je praktische tips om optimaal van de natuur van jouw bestemming te genieten. Deze reizen zijn natuurlijk geweldig voor natuurliefhebbers en actieve buitenmensen.


Natuur rondreizen, onze mooiste fly drives

Onze natuur rondreizen laten je kennis maken met de mooiste landschappen van een land of regio. Bij een natuur fly drive bespaar je de tijd van een heen en terugreis en benut je jouw vakantiedagen ten volle. Een comfortabele huurauto is altijd inbegrepen en naar keuze kan je deze upgraden naar een hogere categorie huurauto: bijvoorbeeld als je met meerdere personen reist, een flinke koffer mee wilt nemen of gewoon nog iets comfortabeler wilt reizen. Bij alle fly drives ontvang je bovendien de routetips, die ervoor zorgen dat je het maximale uit jouw vakantie kunt halen.

Onze aanbevelingen voor een natuur fly drive

 • Natuurlijk IJsland

  1. IJsland
  2. Individuele rondreizen IJsland
  3. Complete rondreis IJsland
  Eyjafjallajökull vulkaan
  v.a. 1.947 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.

 • Bergen en fjorden

  1. Noorwegen
  2. Individuele rondreizen Noorwegen
  3. Noorwegen
  Stegastein uitzichtpunt Aurlandsfjord
  v.a. 1.373 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.

 • Noors Panorama

  1. Noorwegen
  2. Individuele rondreizen Noorwegen
  3. Noorwegen
  Andalsnes uitzichtpunt
  v.a. 976 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.


Natuur rondreizen, onze mooiste autorondreizen

Bij een autorondreis uit ons natuur rondreizen assortiment vertrek je vanuit Nederland met jouw eigen auto en begint de vakantiepret al onderweg. Eventuele overnachtingen zijn ingepland op praktische afstanden en aangepast op jouw bestemming. Met jouw eigen auto rijd je naar de hotels die wij voor je geregeld hebben. Uiteraard ben je voor jouw reis voorzien van onze handige routetips die jouw autorondreis tot een geslaagde vakantie maken!

Onze aanbevelingen voor een natuur autorondreis

 • Het hart van Schotland

  1. Groot-Brittannië
  2. Individuele rondreizen Groot-Brittannië
  3. Schotland
  Loch Lomond & The Trossachs Nationaal Park
  v.a. 953 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.

 • Zwitserse bergtoppen en meren

  1. Zwitserland
  2. Individuele rondreizen Zwitserland
  3. Zwitserland
  Interlaken
  v.a. 871 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.


Wat mag je verwachten van onze natuur rondreizen?

Met onze natuur reizen leer je een land of regio met een ongekend mooie natuur kennen. Natuurlijk geven we ook altijd een vleugje van de culturele hoogtepunten mee, maar indrukwekkende landschappen vormen het hoogtepunt van jouw reis.

De accommodaties tijdens een natuur rondreis

Je verblijft in goede middenklasse accommodaties die goed afgestemd zijn op de route en de bezienswaardigheden.

Natuur rondreizen, Hotel Christiania, Zwitserland | de Jong Intra Vakanties

Het reisprogramma van een natuur rondreis

De natuur rondreizen hebben een rustig reisprogramma dat er op gericht is je de bestemming echt te laten ervaren. Je verblijf net wat langer op iedere locatie, zodat je de mogelijkheid hebt er lekker op uit te trekken. Zo geniet je vanuit iedere locatie van al het moois wat de natuur te bieden heeft en heb je voldoende tijd voor leuke activiteiten in de buitenlucht.

De routetips bij jouw natuur rondreis

De routetips bevatten veel informatie over de natuurlijke schoonheid van het land of de regio en geven je praktische tips om optimaal van de natuur van jouw bestemming te genieten. 

Bij vrijwel alle natuur rondreizen ontvang je daarbij een gratis reisgids met nog meer informatie over jouw vakantiebestemming.

Natuur rondreizen, Giants Causeway, Ierland | de Jong Intra Vakanties

Jouw natuur rondreis op maat

Heb je bijzondere wensen of wil je een natuur rondreis net even anders? Laat dan jouw natuur rondreis op maat samenstellen.

Maatwerk fly drive en autorondreis

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde individuele rondreizen en groepsrondreizen samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze fly drives en autorondreizen op maat naar zowel Europese als verre bestemmingen.

Contact met een maatwerkspecialist

Interesse in een maatwerkofferte voor jouw eigen fly drive of autorondreis, of wil je contact met één van onze maatwerkspecialisten over een fly drive of autorondreis? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of je stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over jouw maatwerkreis? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neem je contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Fly drives, maatwerk


Magazine Autorondreizen & fly drives

Zie je het liefst zoveel mogelijk tijdens een vakantie tijdens een autorondreis of fly drive en ben je nog op zoek naar inspiratie? Bestel dan ons Magazine met Autorondreizen en fly drives. Naast inspirerende verhalen, tips van de experts en mooie foto's bevat dit magazine een ruim aanbod van de beste routes voor een autorondreis of fly drive.

De bestemmingen die je in dit magazine kunt vinden op een rijtje:

Europa: Italië, Malta, Spanje, Zweden, IJsland, Kroatië, Ierland, Portugal, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Noorwegen, Griekenland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Polen, Albanië, Slovenië, Marokko.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine autorondreizen & fly drives 2024-2025