Autorondreizen Zweden

Autorondreizen Zweden

Met eigen vervoer
Met hoeveel personen reist u?
Wat voor soort vakantie zoekt u?
Uw vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wilt u weg?
Heleen

Zweden is een grote buitenspeeltuin en daarom ook zo geliefd bij gezinnen. Uitgestrekte bossen en heldere meren domineren het landschap. En ook in de steden is er genoeg te doen. En met een autorondreis door Zweden leer je het land pas echt goed kennen!


Heleen

Autovakanties & fly-drives specialist

Zweden is een zeer afwisselende vakantiebestemming. In het zuiden vindt u glooiende landschappen met de uitgestrekte bossen en vele meren, waar Zweden zo bekend om is. Verder naar het noorden wordt het landschap ruiger en de bergen hoger. Nog verder naar het noorden komt u in Zweeds Lapland, met zijn lange zomerdagen. Hier vindt u de cultuur van de Sami, het nomadenvolk dat leeft rond de poolcirkel. De steden vormen een contrast met hun levendige binnensteden en leuke, trendy restaurants, bars, winkels en hotels. 


Lees alles over onze autorondreizen door Zweden

Hoe werkt een autorondreis Zweden?

Bij een autorondreis Zweden reserveren wij vooraf de accommodaties volgens een zorgvuldig gekozen route. Zo maakt u op een ontspannen manier kennis met het land of met een bepaald deel van Zweden. Sommige van onze autorondreizen hebben een bepaald thema en zijn hiermee geschikt voor bepaalde reizigers, zoals wandelaars of gezinnen met kinderen. Valt de route in uw smaak, maar sluit het thema niet aan bij uw vakantiewensen? Geen zorgen, wij verplichten u uiteraard tot niets!

Alle onderdelen van de reis zijn op individuele basis. Daarom worden onze autorondreizen Zweden ook wel individuele rondreizen Zweden genoemd. En bij een individuele rondreis Zweden bepaalt u uiteraard zelf de invulling van uw vakantiedagen: niets moet alles mag!

Wanneer u uw autorondreis Zweden boekt, ontvangt u bij uw reisbescheiden uitgebreide routetips. Zo weet u vooraf wat er onderweg te zien en te doen is. U mag natuurlijk afwijken van onze aanbevelingen die in de reisbeschrijving staan, als u 's avonds maar op tijd bij uw accommodatie bent.

Inbegrepen bij onze autorondreizen Zweden zijn een uitgebreide reisbeschrijving en overnachtingen op basis van logies en ontbijt. Niet inbegrepen zijn de toeristenbelasting, parkeer-, tol- en entreegelden en benzine.

Maatwerk autorondreizen Zweden

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde fly drives Zweden samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze autorondreizen Zweden.

Interesse in een maatwerkofferte voor de autorondreis door Zweden van uw keuze of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw autorondreis Zweden? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl. Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Fly drives, maatwerk

De mooiste regio's voor een autorondreis Zweden

Welke regio gaat u ontdekken?

Ieder deel van Zweden heeft zijn unieke kenmerken. Historische steden en dorpen en een grote diversiteit in landschappen. Welke regio kiest u voor uw autorondreis door Zweden?

Autorondreizen Zuid-Zweden

Dit is het Zweden zoals u dat zou kunnen kennen van beelden bij de IKEA: Uitgestrekte bossen, heldere meren en felrode houten huizen. U vindt hier de provincies Skåne en Småland, het Vättern- en Vänernmeer en wat noordelijker Dalarna en Värmland. Deze regio leent zich zeer goed voor outdooractiviteiten en actieve gezinsvakanties. Langs de kust kunt u varen, zwemmen en vissen.

Autorondreizen, Zweden, Het zuiden van Zweden

Autorondreizen Midden-Zweden en Zweeds Lapland

Deze regio's kennen een stijgende populariteit en worden steeds vaker opgenomen in onze autorondreizen door Zweden. Dit uitgestrekte gebied is rustig en geliefd om de steeds hoger wordende berg en de vele nationale parken. Rond de poolcirkel zijn de zomerdagen bijna eindeloos en is het goed mogelijk om 's avonds nog een mooie kano- of wandeltocht te maken. In het noorden van Zweden en Lapland maakt u ook kennis met de Samen, de oorspronkelijke bewoners van deze ruige streken.

Autorondreizen Zweedse steden

De Zweedse steden zijn hip en trendy, en dit resulteert in leuke winkels, bars en restaurants. In steden als Stockholm, Göteborg en Malmö bruist het van het leven, met iedere zomer vele evenementen en festivals. Muziek, kunst, cultuur en traditie zijn belangrijk. Ook in de steden merkt u dat de Zweden echte buitenmensen zijn!

Autorondreizen, Zweden, De Zweedse steden

Reizen naar Zweden

Vervoer naar Zweden

Bij onze autorondreizen Zweden reist u met uw eigen auto naar Zweden. Indien u dat wenst kunnen wij eventueel een comfortabele huurauto voor uw verzorgen, die u in Nederland afhaalt. Neemt u hiervoor contact op met onze reisadviseurs van het servicecenter.

De meest gebruikte route naar Zweden leidt u door Duitsland en Denemarken. Wij kunnen vooraf uw ferry-overtocht voor u reserveren en zeker in het hoogseizoen is dat op deze drukke route aan te raden.

In zowel de zomer- als wintermaanden zijn er diverse directe vluchtverbindingen naar Finland. U kunt uw autorondreis door Finland dus altijd voorzien van een comfortabele vlucht en huurauto, wat u tijd bespaart van de reis naar Finland. Of kijk direct bij ons aanbod van fly drives Zweden.

Autorondreizen, Zweden, Vervoer naar Zweden

Ferry overtocht naar Zweden

Bij de Jong Intra Vakanties is het eenvoudig direct uw ferry-overtocht naar Zweden bij te boeken. Afhankelijk van uw gekozen autorondreis bieden wij overtochten vanuit Duitsland en Denemarken met diverse ferrymaatschappijen. Voor een autorondreis in centraal- of noord Zweden geldt dat de overtocht naar Oslo vaak een beter optie is.

Ferry Zweden

Vervoer in Zweden

Buiten de steden Stockholm en Göteborg, en de bruggen tussen Denemarken en Zweden, wordt in Zweden geen tol geheven.

Tanken is in heel Zweden goed mogelijk, maar door de langere afstanden in met name het binnenland, doet u er verstandig aan de tank voldoende vol te houden. U vindt hier minder tankstations dan u in Nederland gewend bent.

Naast een goed wegennetwerk, beschikt Zweden over prima spoorverbindingen. Hiervan maakt u gebruikt indien u kiest voor een van onze mooie treinrondreizen Zweden.

Verplicht meenemen in uw auto

In Zweden is het verplicht een gevarendriehoek in de auto te hebben. Officieel geldt dit alleen voor auto's met een Zweeds kenteken, maar wij raden u aan om deze altijd binnen handbereik te hebben. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld veiligheidshesjes, reservelampen en een verbandtrommel.


Waarom een autorondreis door Zweden met de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een autorondreis Zweden wilt u optimaal genieten! De Maatwerk specialisten en reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

Autorondreizen, Zweden, Optimaal genieten

De voordelen op een rijtje

  • Autorondreizen met uitgebreid informatiepakket

  • Ruim aanbod autorondreizen Zweden

  • Individuele rondreizen met geperfectioneerde routes

  • Uw autorondreis op maat samen gesteld, geheel naar wens

  • Combineer met Denemarken, Noorwegen of Finland

  • De Jong Intra Vakanties - dé autorondreis specialist
Magazine Autorondreizen & fly drives

Ziet u het liefst zoveel mogelijk tijdens een vakantie tijdens een autorondreis of fly drive en bent u nog op zoek naar inspiratie? Bestel dan ons Magazine met Autorondreizen en fly drives. Naast inspirerende verhalen, tips van de experts en mooie foto's vindt u een ruim aanbod van de beste routes voor een autorondreis of fly drive verzameld in dit magazine.

De bestemmingen die u in dit magazine kunt vinden op een rijtje:

Europa: Italië, Malta, Spanje, Zweden, IJsland, Kroatië, Ierland, Portugal, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Noorwegen, Griekenland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Polen.

Buiten Europa: Zuid-Afrika, Indonesië, Thailand, Maleisië, Amerika, Canada.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in uw brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine autorondreizen & fly drives 2022-2023