Autorondreizen-Groot-Brittannie

Autorondreizen Groot-Brittannië

Met eigen vervoer
Met hoeveel personen reist u?
Wat voor soort vakantie zoekt u?
Uw vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wilt u weg?
Heleen

Mijn favoriete regio in Groot-Brittannië is een gebied in de Yorkshire Dales dat bekend staat als ‘Herriot Country`, het prachtige heuvelachtige landschap met de typerende stenen muurtjes uit de televisieserie over de veearts James Herriot uit mijn jeugd. Pittoreske dorpjes, vriendelijke mensen en prachtige landschappen, uitstekend om tijdens een rondreis Groot-Brittannië met eigen auto te verkennen. Is het misschien ook iets voor u?

Heleen

Autorondreizen specialist

Als specialist hebben wij voor u een mooi aanbod autorondreizen Groot-Brittannië. Van Schotland, Engeland tot Wales. Maak tijdens uw autorondreis door Groot-Brittannië kennis met de gastvrije Britten en ontdek hun gewoonten en gebruiken.


Lees alles over onze autorondreizen door Groot-Brittannië

Hoe werkt een autorondreis Groot-Brittannië?

Bij een autorondreis Groot-Brittannië reserveren wij vooraf de accommodaties volgens een zorgvuldig gekozen route. Zo maakt u op een ontspannen manier kennis met het land of met een bepaald deel van Groot-Brittannië. Sommige van onze autorondreizen hebben een bepaald thema en zijn hiermee geschikt voor bepaalde reizigers, zoals wandelaars of gezinnen met kinderen. Valt de route in uw smaak, maar sluit het thema niet aan bij uw vakantiewensen? Geen zorgen, wij verplichten u uiteraard tot niets!

Alle onderdelen van de reis zijn op individuele basis. Daarom worden onze autorondreizen door Groot-Brittannië ook wel individuele rondreizen genoemd. En bij een individuele rondreis Groot-Brittannië bepaalt u uiteraard zelf de invulling van uw vakantiedagen: niets moet alles mag!

Wanneer u uw autorondreis Groot-Brittannië boekt, ontvangt u bij uw reisbescheiden uitgebreide routetips. Zo weet u vooraf wat er onderweg te zien en te doen is. U mag natuurlijk afwijken van onze aanbevelingen die in de reisbeschrijving staan, als u 's avonds maar op tijd bij uw accommodatie bent.

Inbegrepen bij een autorondreis Groot-Brittannië zijn een uitgebreide reisbeschrijving en overnachtingen op basis van logies en ontbijt. Niet inbegrepen zijn de toeristenbelasting, parkeer-, tol- en entreegelden en benzine.

Maatwerk autorondreis Groot-Brittannië

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde groepsrondreizen Groot-Brittannië samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze autorondreizen Groot-Brittannië.

Interesse in een maatwerkofferte voor de autorondreis door Groot-Brittannië van uw keuze of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw autorondreis Groot-Brittannië ? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl. Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Fly drives, maatwerk

De mooiste regio's voor een autorondreis Groot-Brittannië

Welke regio gaat u ontdekken?

Groot-Brittannië bestaat uit Engeland, Schotland en Wales. Welke regio u ook bezoekt, overal vindt u kastelen en oude stadjes. Tijdens een rondreis door Groot-Brittannië ontdekt u het ene na het andere hoogtepunt, van de White Cliffs of Dover in het zuiden tot de Schotse Hooglanden in het noorden. Welke regio kiest u voor uw autorondreis door Groot-Brittannië?

Autorondreizen Devon & Cornwall

Devon & Cornwall behoren beide tot de populairste graafschappen van Engeland. Deze magische hoek van Engeland wordt gedomineerd door de lange, afwisselende kust. Het landschap is er mooi met glooiende groene heuvels, schilderachtige dorpjes en gezellige marktstadjes. Bijkomend voordeel: de warme golfstroom die hier langs de kust loopt, zorgt voor een zacht klimaat en zelfs subtropische plantengroei.

Devon & Cornwall

Autorondreizen Schotland

Het hart van Schotland wordt gekenmerkt door een schitterende natuur, vele kastelen en landhuizen en gezellige toeristendorpjes. Een gebied met mogelijkheden voor iedereen! Tijdens deze reis verblijft u drie nachten in de omgeving van Inverness en vier nachten in het gebied van het Loch Lomond en The Trossachs National Park. Aangezien u wat langer op één bestemming verblijft, is het een rustig reisprogramma en ziet u veel van deze twee toeristisch interessante regio's.

Autorondreizen Edinburgh

De Schotse hoofdstad Edinburgh is "typical Scottish". Een wandeling langs de Royal Mile biedt de mogelijkheid om te zien hoe de kleding met de bekende Schotse ruit, de kilts en de doedelzakken worden gemaakt. In de talloze pubs kunt u genieten van de vele Schotse biersoorten en in het Heritage Centre wordt uit de doeken gedaan hoe de Schotse whisky wordt gedistilleerd. Tegelijkertijd is Edinburgh een stad met allure: Princes Street en George Street zijn luxe winkelstraten in het oude gedeelte van de stad. Verder is Victoria Street bekend vanwege haar imposante en prestigieuze winkelgalerijen.

Edinburgh castle

Reizen naar Groot-Brittannië

Vervoer naar Groot-Brittannië

Uw autorondreis Groot-Brittannië begint al op de boot, in de trein of in het vliegtuig. Afhankelijk van uw keuze reist u naar het startpunt van uw rondreis.

Vervoer in Groot-Brittannië

In Groot-Brittannië wordt links gereden. Indien u uw eigen auto of motor meeneemt, heeft u een geldig rijbewijs nodig, alsmede kentekenbewijs en Groene Kaart, die ondertekend moet worden door een ieder die de auto gaat besturen. De afstanden worden in mijlen aangegeven; 1 mijl is ca. 1,6 km.

Via de routebeschrijving ontvangt u van ons voor vertrek mooie suggesties voor alternatieve routes. Wij raden u aan niet altijd te kiezen voor de kortste of snelste route naar uw volgende overnachtingshotel, maar optimaal te genieten van uw rondreis Groot-Brittannië met verrassende routes langs mooie bezienswaardigheden!

Verplicht meenemen in uw auto

Voor automobilisten zijn geen veiligheidsartikelen verplicht. Wel wordt geadviseerd een gevarendriehoek, veiligheidsvest, verbanddoos en brandblusser mee te nemen. Let op: het is verboden om een gevarendriehoek op autosnelwegen te plaatsen.


Waarom een autorondreis door Groot-Brittannië met de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een autorondreis Groot-Brittannië wilt u optimaal genieten! De Maatwerk specialisten en reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Autorondreizen met uitgebreid informatiepakket

  • Divers aanbod autorondreizen Groot-Brittannië

  • Individuele rondreizen met geperfectioneerde routes

  • Uw autorondreis op maat samen gesteld, geheel naar wens

  • Combineer met stedentrip Edinburgh

  • De Jong Intra Vakanties - dé autorondreis specialist