Zonvakanties

Zonvakanties

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Ronald

Geniet van cultuur, van avontuur, van zon en strand of van hippe uitgaansgelegenheden en culinaire hotspots. Campings, hotels, appartementen of vakantieparken: je vindt het bij ons allemaal. Je reist met het vliegtuig, met de auto of met de bus of boekt alleen een accommodatie.

Ronald

Zonvakanties specialist

Heerlijk naar de zon? Wij bieden een zeer gevarieerd assortiment zonvakanties in Europa, maar ook daarbuiten aan. Ontdek ons ruime aanbod en droom alvast weg.

Ontdek de mooiste en leukste zonbestemmingen

Onze aanbevelingen voor Zonvakanties


Zonvakanties volgens de Jong Intra Vakanties

Een vakantie naar de zon, het klinkt zo simpel. Op het schijnen van de zon zelf hebben wij helaas geen invloed, maar op het perfect verzorgen van je zonvakantie daarentegen wel. Je vindt bij ons een zeer uitgebreid assortiment zonvakanties naar onder andere Spanje, Italië, Portugal, Frankrijk en Malta.

Ben je liever op zoek naar een verre strandvakantie, dan bieden wij je ook een ruime keuze in het tropische Indonesië Bali, Thailand, Dubai en op Aruba, Bonaire en Curaçao.

Onze zonvakanties met het vliegtuig blinken uit in flexibiliteit. Wij bieden de keuze uit meerdere luchtvaartmaatschappijen vanaf diverse luchthavens en je vliegt op een door jou gewenst tijdstip. Dus niet voor dag en dauw opstaan om midden in de nacht te moeten vertrekken, maar een ruime keuze uit vluchten op tijden die het beste bij jouw wensen aansluiten. Zo wordt je zonvakantie pas echt vakantie.

Onze inkopers stellen ieder jaar met zorg een compleet assortiment accommodaties samen. Dat zonvakantie assortiment varieert van een compleet ingerichte stacaravan of bungalowtent op een camping tot een luxe resort waar je op all-inclusive basis verblijft. Kwaliteit is de belangrijkste graadmeter, maar ook de prijs moet daarmee in balans zijn. Voor jouw zonvakantie vind je bij ons de accommodatie die bij je past. Ook voor het hele gezin tijdens de zomervakantie.

Naast onze zonvakanties met het vliegtuig of je eigen auto, kun je met de Jong Intra Vakanties ook met een luxe touringcar naar de populaire zonbestemmingen. Het vertrek is op vrijdag en maandag. 's Nachts reis je naar je bestemming waar je de volgende morgen uitgerust aankomt. Voor veel van onze gasten een ideale manier om van een top zonvakantie te genieten.


Vervoer zonvakanties

Jouw vervoer: de keuze is aan jou

Bij de Jong Intra heb je meerdere vervoerskeuzes voor jouw zonvakanties:

  • Met het vliegtuig vanaf diverse luchthavens zowel binnen als buiten Nederland

  • Met eigen auto naar de zon

  • Met de luxe touringcar naar een zonnige bestemming

Flexibel en snel met het vliegtuig

Je wilt snel naar je zonbestemming? Dan is het vliegtuig de beste optie. Wij bieden je zeer flexibele vertrekmogelijkheden. Kies uit diverse luchthavens in Nederland of zelfs daarbuiten. We werken uitsluitend samen met bekende lijndienstmaatschappijen, waardoor je kunt kiezen uit meerdere vluchten per dag op een tijdstip dat het beste schikt. Bovendien bieden we op de meeste vliegvelden goedkope parkeermogelijkheden. Op Schiphol hebben we ook diverse afspraken met hotels zodat je de nacht voorafgaand aan je vlucht dichtbij de luchthaven kunt overnachten.

Onbezorgd op pad met eigen auto

Koffers klaar, auto gepakt? Rijden maar. Een zonvakantie met eigen auto is nog steeds erg populair. De gezonde spanning vooraf maakt van een autovakantie altijd iets bijzonders. Zeker voor de kinderen, die er al maanden naar uitgekeken hebben. Hoe wordt ons appartement of hotel? En het zwembad of het strand? Bij de Jong Intra Vakanties weet je voor vertrek dat alles perfect geregeld is en dat is wel zo prettig.


Magazine Zonvakanties

Ben je toe aan een heerlijk relaxvakantie in de zon? Bestel dan snel dit magazine met inspiratie, tips van onze experts en een selectie uit ons aanbod waardoor je niet kan wachten op vakantie te gaan. Of je nu voor een luxe hotel kiest of een gezellige camping. De volgende zonvakantiebestemmingen staan in dit magazine:

Italië, Malta, Spanje, Kroatië, Portugal, Frankrijk, Griekenland.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Zonvakanties magazine 2023-2024