Unieke rondreizen, Noorderlicht, rondreis IJsland | de Jong Intra Vakanties

Onze unieke rondreizen

Met onze unieke rondreizen leer je een land of regio kennen op een bijzondere manier. Het unieke karakter van de reis kan bijvoorbeeld een bekend historisch thema, een alternatieve manier van reizen - zoals Eilandhoppen of een treinrondreis - of een bijzondere combinatie van twee of meer landen, regio's of steden zijn. Alle reizen hebben een direct herkenbaar thema of een vervoerssoort die ook jouw reis zelf tot een unieke beleving maakt. Binnen dit thema tref je ook diverse reizen aan met een duurzaam karakter. Je verblijft in goede hotels die goed afgestemd zijn op de route en de bezienswaardigheden die passen bij het thema. Met de uitgebreide routetips kom je thuis als een 'expert' op het unieke thema van jouw rondreis.


Unieke rondreizen, onze mooiste fly drives

Bij een unieke rondreis leer je een land of regio kennen aan de hand van een speciaal thema. Bij een unieke fly drive bespaar je bovendien de tijd van een heen en terugreis en benut je jouw vakantiedagen ten volle. Een comfortabele huurauto is altijd inbegrepen en naar keuze kan je deze upgraden naar een hogere categorie huurauto: bijvoorbeeld als je met meerdere personen reist, een flinke koffer mee wilt nemen of gewoon nog iets comfortabeler wilt reizen. Bij alle fly drives ontvang je bovendien de routetips, met leuke suggesties om jouw vakantiedagen in te delen.

Onze aanbevelingen voor een unieke fly drive


Unieke rondreizen, onze mooiste autorondreizen

Bij een autorondreis uit ons unieke rondreizen assortiment vertrek je vanuit Nederland met jouw eigen auto en begint de vakantiepret al onderweg. Eventuele overnachtingen zijn ingepland op praktische afstanden en aangepast op jouw bestemming en het thema van jouw reis. Met jouw eigen auto rijd je naar de hotels die wij voor je geregeld hebben. Uiteraard ben je voor jouw reis voorzien van onze handige routetips die jouw autorondreis tot een unieke en geslaagde vakantie maken!

Onze aanbevelingen voor een unieke autorondreis

 • Hanzesteden en Oostzee

  1. Duitsland
  2. Individuele rondreizen Duitsland
  3. Hanzesteden en Oostzee
  Hamburg
  v.a. 665 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.

 • Wereldberoemde filmlocaties

  1. Groot-Brittannië
  2. Individuele rondreizen Groot-Brittannië
  3. Schotland
  Jacobite stoomtrein over het Glenfinnan Railway Viaduct
  v.a. 867 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.

 • Denemarken en Zweden

  1. Denemarken
  2. Individuele rondreizen Denemarken
  3. Denemarken en Zweden
  Oresund brug
  v.a. 966 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.

 • De Duitse Alpenroute

  1. Duitsland
  2. Individuele rondreizen Duitsland
  3. Diverse regio's in Duitsland
  Watzmann - Berchtesgadener Land
  v.a. 876 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.


Wat mag je verwachten van onze unieke rondreizen?

Met onze unieke rondreizen leer je een land of regio kennen op een bijzondere manier, bijvoorbeeld aan de hand van een historisch thema, een alternatieve manier van reizen of een bijzondere combinatie van twee landen of steden.

De accommodaties tijdens een unieke rondreis

Je verblijft in goede hotels met tenminste logies & ontbijt, die goed afgestemd zijn op de route en de bezienswaardigheden die passen bij het unieke thema van jouw rondreis. Er wordt meestal twee of drie nachten op één locatie verbleven, zodat je voldoende gelegenheid hebt jezelf te verdiepen in de unieke aspecten van het thema. Bij een aantal reizen binnen dit thema zijn de accommodaties zelf het unieke van de reis, zoals bijvoorbeeld bij een verblijf in een Parador of grotwoning in Andalusië.

Unieke rondreizen, Grotwoning Guadix, rondreizen Andalusië, Spanje | de Jong Intra Vakanties

Het reisprogramma van een unieke rondreis

Het reisschema van onze unieke rondreizen is volledig aangepast op het thema en je verblijft altijd lang genoeg om je goed te kunnen inleven in het thema. Soms worden er vanuit één locatie meerdere relevantie steden of bezienswaardigheden bezocht en verblijf je wat langer. Maar meestal reis je na twee of drie overnachtingen verder naar jouw volgende accommodatie.

De routetips bij jouw unieke rondreis

De routetips bevatten naast de gebruikelijke suggesties voor een goede daginvulling veel informatie over het betreffende thema. Je komt thuis als een 'expert' op het betreffende thema van jouw rondreis.

Unieke rondreizen, Kopenhagen, Denemarken | de Jong Intra Vakanties

Jouw unieke rondreis op maat

Heb je bijzondere wensen of wil je een unieke rondreis net even anders? Laat dan jouw unieke rondreis op maat samenstellen.

Maatwerk fly drive en autorondreis

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde individuele rondreizen en groepsrondreizen samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze fly drives en autorondreizen op maat naar zowel Europese als verre bestemmingen.

Contact met een maatwerkspecialist

Interesse in een maatwerkofferte voor jouw eigen fly drive of autorondreis, of wil je contact met één van onze maatwerkspecialisten over een fly drive of autorondreis? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of je stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over jouw maatwerkreis? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neem je contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Fly drives, maatwerk


Magazine Autorondreizen & fly drives

Zie je het liefst zoveel mogelijk tijdens een vakantie tijdens een autorondreis of fly drive en ben je nog op zoek naar inspiratie? Bestel dan ons Magazine met Autorondreizen en fly drives. Naast inspirerende verhalen, tips van de experts en mooie foto's bevat dit magazine een ruim aanbod van de beste routes voor een autorondreis of fly drive.

De bestemmingen die je in dit magazine kunt vinden op een rijtje:

Europa: Italië, Malta, Spanje, Zweden, IJsland, Kroatië, Ierland, Portugal, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Noorwegen, Griekenland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Polen, Albanië, Slovenië, Marokko.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine autorondreizen & fly drives 2024-2025