Fly drives Zweden

Fly drives Zweden

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Heleen

Een fly drive naar Zweden is een goede keuze als je tijd wil besparen op de reis naar Zweden. De afstanden in Zweden zijn groot en als je veel van het land wil zien, is een vlucht naar Stockholm of Göteborg een goede keuze.

Heleen

Autovakanties & fly drives specialist

Een fly drive naar Zweden betekent een comfortabele vlucht, een goede huurauto en overnachtingen in hotels of vakantiewoningen via een vooraf geselecteerde route. Onze jarenlange ervaring in rondreizen door Zweden zorgt ervoor dat wij de beste plekjes kennen en onze routes zijn hierop samengesteld. Welke fly drive door Zweden van de Jong Intra Vakanties kies je voor jouw vakantie?


Lees alles over onze fly drives naar Zweden

Hoe werkt een fly drive Zweden?

Al jarenlang is de Jong Intra Vakanties gespecialiseerd in fly drives en autorondreizen door Zweden. Letterlijk vertaald staat fly drive voor vliegen en rijden. Boek je een fly & drive Zweden, dan zijn daarbij de vlucht, huurauto en accommodaties inbegrepen. 

Het voordeel van het reizen met een eigen (huur)auto is natuurlijk vooral dat je vrij bent om te gaan en staan waar je zelf wilt. Zolang je 's avonds maar tijdig arriveert op je overnachtingsadres.

Tijdens een fly drive Zweden zijn alle accommodaties inbegrepen. We hebben een mooie selectie aan comfortabele hotels en vakantiewoningen in ons assortiment. De vakantiewoningen zijn uiteraard ook zeer geschikt voor een gezinsvakantie in Zweden.

Nadat je jouw reis geboekt hebt, ontvang je een pakket met uitgebreide reisbescheiden met een reisbeschrijving met tips en excursies voor onderweg.

Maatwerk fly drive Zweden

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde individuele rondreizen en groepsrondreizen naar Zweden samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze fly drives naar Zweden.

Interesse in een maatwerkofferte voor de fly drive of autorondreis door Zweden van jouw keuze of wil je contact met één van onze maatwerkspecialisten over een fly drive of autorondreis Zweden? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of stuur ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Fly drives, maatwerk

Autorondreizen Zweden

Vind je het fijner om met eigen auto naar Zweden te rijden? Alle fly drives Zweden zijn ook te boeken als autorondreis Zweden. Je rijd dan dezelfde route en verblijft in dezelfde accommodaties, met als enige verschil dat je niet vliegt naar het startpunt van je reis, maar met eigen vervoer naar Zweden reist.

Om de autorit richting Zweden in twee delen op te breken, raden we je aan een overnachting te boeken in bijvoorbeeld Noord-Duitsland of in Denemarken. Zo kun je goed tot rust komen in een schitterende omgeving om de volgende dag de reis weer uitgerust te vervolgen. Onze reisspecialisten adviseren je graag.

Het aanbod van autorondreizen door Zweden is groter dan ons aanbod fly drives. Dit komt omdat veel van onze gasten Zweden met hun eigen auto willen verkennen. Neem daarom ook altijd een kijkje bij onze autorondreizen Zweden voor de mooiste routes door Zweden. Wil je daarbij een vlucht en huurauto boeken? Geen probleem. Dat regelen we graag voor jou.


De mooiste regio's voor een fly drive door Zweden

Welke regio ga je ontdekken?

Een fly drive Zweden is een unieke ervaring. De vriendelijke Zweden, de frisse lucht, de mooie steden en de open, vrije ruimte spreken tot de verbeelding. In Zweden heb je een optimaal vakantiegevoel.

Met een fly drive Zweden ben je binnen enkele uren in de uitgestrekte bossen, aan een helder meer of in een van de mooiste hoofdsteden van Europa, Stockholm.

Fly drive Zuid-Zweden

Het zuidelijk deel van Zweden wordt gekenmerkt door een glooiend landschap, meren en leuke dorpjes met de karakteristieke rode houten huisjes. Dit is een omgeving voor de echte natuurliefhebbers en de regio is uitermate geschikt voor vele outdoor-activiteiten.

Zuid-Zweden -AdobeStock 259757815

Fly drive Noord-Zweden

Kies je een fly drive Zweden vanaf Stockholm en reis je verder naar het noorden, dan zul je merken dat het landschap wat ruiger wordt en bergen afwisselen met dalen. Nog noordelijker ligt Zweeds Lapland, waar de Midzomernachtzon zorgt voor lange dagen. Een fly drive naar het noorden van Zweden is zeker een aanrader.


Vervoer naar Zweden en een huurauto

Vervoer naar Zweden

Als je een fly drive boekt naar Zweden, tonen we bij het maken van uw boeking direct de vluchten die het best passen bij de rondreis van jouw keuze. We werken samen met luchtvaartmaatschappijen die vanuit Nederland, België en Duitsland naar diverse luchthavens in Zweden vliegen. Zo vliegen wij onder meer rechtstreeks naar Stockholm en Göteborg.

Op Zweden zijn er meer mogelijkheden met het vliegtuig dan wij tonen via onze website. Wil je liever ergens anders je fly drive door Zweden starten, laat het ons dan gerust weten. Uiteraard is ook jouw fly drive hier goed op aan te passen.

Uw huurauto in Zweden

Op de luchthaven van aankomst in Zweden haal je jouw huurauto op, die in het pakket van de fly drive inbegrepen is. En dan kan de rondreis door Zweden direct beginnen. Vergeet niet de reisbeschrijving met leuke routetips en eventueel de navigatie bij de hand te houden.

Tegen een meerprijs kun je jouw huurauto bij boeking direct upgraden naar een groter type, zodat deze perfect past bij jouw reisgezelschap. De mogelijkheden hiervoor worden getoond tijdens het maken van de reservering.

Alle voorwaarden die op de autohuur in Zweden van toepassing zijn worden getoond tijdens de reservering van je fly drive Zweden en ontvang je tevens na boeking en bij de reisbescheiden.


Waarom een fly drive naar Zweden met de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een fly drive Zweden wil je optimaal genieten. De maatwerkspecialisten en reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van jouw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Fly drives met uitgebreid informatiepakket

  • Ruim aanbod fly drives Zweden

  • Eenvoudig te combineren met Noorwegen of Denemarken

  • Individuele rondreizen met geperfectioneerde routes

  • Jouw fly drive op maat samen gesteld, geheel naar wens

  • De Jong Intra Vakanties - dé fly drive specialist


Magazine Autorondreizen & fly drives

Zie je het liefst zoveel mogelijk tijdens een vakantie tijdens een autorondreis of fly drive en ben je nog op zoek naar inspiratie? Bestel dan ons Magazine met Autorondreizen en fly drives. Naast inspirerende verhalen, tips van de experts en mooie foto's bevat dit magazine een ruim aanbod van de beste routes voor een autorondreis of fly drive.

De bestemmingen die je in dit magazine kunt vinden op een rijtje:

Europa: Italië, Malta, Spanje, Zweden, IJsland, Kroatië, Ierland, Portugal, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Noorwegen, Griekenland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Polen, Albanië, Slovenië, Marokko.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine autorondreizen & fly drives 2024-2025