Op het gemak rondreizen, zwembad, Oostenrijk | de Jong Intra Vakanties

Onze op het gemak rondreizen

Met onze op het gemak reizen leer je een land of regio goed kennen, maar je bepaalt zelf 'hoe goed'. In een rustig reistempo leiden wij je langs de highlights, maar geven wij je ook voldoende tips om je verder te verdiepen in jouw bestemming, of doen wij suggesties voor alternatieve routes. Je verblijft in goede hotels, waar het ook heerlijk is om een middag te verblijven bij een zwembad of op een terras. De locaties van jouw verblijf sluiten perfect aan bij jouw rondreis en bieden gelegenheid tot een moment van rust. Er wordt vrijwel altijd een aantal nachten op één locatie verbleven, van waaruit je zelf het dagprogamma kunt invullen. De routetips bieden je goede suggesties aan om de dagen in te vullen met leuke uitstapjes of activiteiten.


Op het gemak rondreizen, onze mooiste fly drives

Bij een op het gemak rondreis leer je een land of regio in jouw eigen tempo kennen. Bij een op het gemak fly drive bespaar je bovendien de tijd van een heen en terugreis en benut je jouw vakantiedagen ten volle. Een comfortabele huurauto is altijd inbegrepen en naar keuze kan je deze upgraden naar een hogere categorie huurauto: bijvoorbeeld als je met meerdere personen reist, een flinke koffer mee wilt nemen of gewoon nog iets comfortabeler wilt reizen. Bij alle fly drives ontvang je bovendien de routetips, met leuke suggesties om jouw vakantiedagen in te delen.

Onze aanbevelingen voor een op het gemak fly drive

 • Puglia en Matera op het gemak

  1. Italië
  2. Individuele rondreizen Italië
  3. Zuid-Italië, Puglia, Basilicata en Calabrië
  Ostuni
  v.a. 1.303 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.

 • Sardinië op het gemak

  1. Italië
  2. Individuele rondreizen Italië
  3. Sardinië
  Palau
  v.a. 1.693 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.

 • Kreta op het gemak

  1. Griekenland
  2. Individuele rondreizen Griekenland
  3. Griekse eilanden
  Heraklion
  v.a. 939 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.

 • Sicilië op het gemak

  1. Italië
  2. Individuele rondreizen Italië
  3. Sicilië
  Agrigento
  v.a. 1.302 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.


Op het gemak rondreizen, onze mooiste autorondreizen

Bij een autorondreis uit ons op het gemak rondreizen assortiment vertrek je vanuit Nederland met jouw eigen auto en begint de vakantiepret al onderweg. Eventuele overnachtingen zijn ingepland op praktische afstanden en aangepast op jouw bestemming. Met jouw eigen auto rijd je naar de hotels die wij voor je geregeld hebben. Uiteraard ben je voor jouw reis voorzien van onze handige routetips die jouw autorondreis tot een geslaagde vakantie maken.

Onze aanbevelingen voor een op het gemak autorondreis


Wat mag je verwachten van onze op het gemak rondreizen?

Met onze op het gemak reizen leer je een land of regio goed kennen, maar je bepaalt zelf 'hoe goed'. In een rustig reistempo leiden wij je langs de highlights, maar geven wij je ook voldoende tips om je verder te verdiepen in jouw bestemming of doen wij suggesties voor alternatieve routes. 

De accommodaties tijdens een op het gemak rondreis

Je verblijft in goede hotels, waar het ook heerlijk is om een middag te verblijven bij een zwembad of op een terras. De locaties van jouw verblijf sluiten perfect aan bij jouw rondreis en bieden gelegenheid tot een moment van rust. Er wordt vrijwel altijd een aantal nachten op één locatie verbleven, van waaruit je zelf het dagprogamma kunt invullen. 

Op het gemak rondreizen, Relais Monaco Country Hotel & Spa, Treviso | de Jong Intra Vakanties

Het reisprogramma van een op het gemak rondreis

De naam van deze reizen maken het al duidelijk: Je reist in een rustig reistempo. Je verblijft vrijwel altijd meerdere nachten op één locatie en de dagen zijn niet volgepland. Wel krijg je voldoende tips om jouw dagen goed te besteden en je bepaalt uiteraard altijd zelf wat je op een dag gaat doen.

De routetips bij jouw op het gemak rondreis

In de routetips van jouw op het gemak rondreis vind je goede suggesties om de dagen in te vullen met leuke uitstapjes of activiteiten. Altijd in jouw eigen tempo en op het moment dat je dat wilt.

Op het gemak rondreizen, Kreta, Griekenland | de Jong Intra Vakanties

Jouw op het gemak rondreis op maat

Heb je bijzondere wensen of wil je een op het gemak rondreis net even anders? Laat dan jouw op het gemak rondreis op maat samenstellen.

Maatwerk fly drive en autorondreis

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde individuele rondreizen en groepsrondreizen samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze fly drives en autorondreizen op maat naar zowel Europese als verre bestemmingen.

Contact met een maatwerkspecialist

Interesse in een maatwerkofferte voor jouw eigen fly drive of autorondreis, of wil je contact met één van onze maatwerkspecialisten over een fly drive of autorondreis? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of je stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over jouw maatwerkreis? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neem je contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Fly drives, maatwerk


Magazine Autorondreizen & fly drives

Zie je het liefst zoveel mogelijk tijdens een vakantie tijdens een autorondreis of fly drive en ben je nog op zoek naar inspiratie? Bestel dan ons Magazine met Autorondreizen en fly drives. Naast inspirerende verhalen, tips van de experts en mooie foto's bevat dit magazine een ruim aanbod van de beste routes voor een autorondreis of fly drive.

De bestemmingen die je in dit magazine kunt vinden op een rijtje:

Europa: Italië, Malta, Spanje, Zweden, IJsland, Kroatië, Ierland, Portugal, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Noorwegen, Griekenland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Polen, Albanië, Slovenië, Marokko.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine autorondreizen & fly drives 2024-2025