Ontdek rondreizen | de Jong Intra Vakanties

Onze ontdek rondreizen

Met onze ontdek reizen leer je een land of regio goed kennen voor een scherpe prijs. In relatief korte tijd leiden wij je langs alle highlights van het land of de regio van jouw keuze. Je verblijft in comfortabele hotels o.b.v. logies en ontbijt op locaties die goed aansluiten bij de dagprogramma's. De reizen hebben een vol programma en er meestal slechts enkele nachten op 1 locatie verbleven. De routetips die je bij jouw boeking ontvangt zijn gericht op de highlights en beste route, en bevatten praktische tips om tijd te besparen tijdens de reis.


Ontdek rondreizen, onze mooiste fly drives

Onze ontdek rondreizen laten je in korte tijd kennis maken met een land of regio. Bij een ontdek fly drive bespaar je de tijd van een heen en terugreis en benut je jouw vakantiedagen ten volle. Een comfortabele huurauto is altijd inbegrepen en naar keuze kan je deze upgraden naar een hogere categorie huurauto: bijvoorbeeld als je met meerdere personen reist, een flinke koffer mee wilt nemen of gewoon nog iets comfortabeler wilt reizen. Bij alle fly drives ontvang je bovendien de routetips, die ervoor zorgen dat je het maximale uit jouw vakantie kunt halen.

Onze aanbevelingen voor een ontdek fly drive

 • Ontdek Sicilië

  1. Italië
  2. Individuele rondreizen Italië
  3. Sicilië
  Taormina
  v.a. 844 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.

 • Ontdek Matera en Puglia

  1. Italië
  2. Individuele rondreizen Italië
  3. Zuid-Italië, Puglia, Basilicata en Calabrië
  Matera
  v.a. 862 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.

 • Ontdek Portugal

  1. Portugal
  2. Individuele rondreizen Portugal
  3. Diverse regio's in Portugal
  Lissabon
  v.a. 813 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.

 • Ontdek IJsland in 8 dagen

  1. IJsland
  2. Individuele rondreizen IJsland
  3. Complete rondreis IJsland
  Blue Lagoon
  v.a. 1.240 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.


Ontdek rondreizen, onze mooiste autorondreizen

Bij een autorondreis uit onze ontdek rondreizen assortiment uit onze ontdek rondreizen assortiment vertrek je vanuit Nederland met jouw eigen auto en begint de vakantiepret al onderweg. Eventuele overnachtingen zijn ingepland op praktische afstanden en aangepast op jouw bestemming. Met jouw eigen auto rijd je naar de hotels die wij voor jou geregeld hebben. Uiteraard ben je voor jouw reis voorzien van onze handige routetips die jouw autorondreis tot een geslaagde vakantie maken.

Onze aanbevelingen voor een ontdek autorondreis

 • Ontdek Devon en Cornwall

  1. Groot-Brittannië
  2. Individuele rondreizen Groot-Brittannië
  3. Zuid-Engeland, Devon en Cornwall
  Sfeerimpressie Polperro, Cornwall
  v.a. 1.488 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.

 • Ontdek Toscane en Umbrië

  1. Italië
  2. Individuele rondreizen Italië
  3. Toscane, Umbrië en de Marken
  Assisi
  v.a. 578 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.

 • Ontdek Denemarken

  1. Denemarken
  2. Individuele rondreizen Denemarken
  3. Denemarken, Jutland en de Deense eilanden
  Kopenhagen - Nyhavn
  v.a. 587 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.


Wat mag je verwachten van onze ontdek rondreizen?

Met onze ontdek rondreizen leer je een land of regio direct goed kennen voor een relatief scherpe prijs. In relatief korte tijd leiden wij je langs alle highlights van het land of de regio van jouw keuze. Ontdek rondreizen zijn dan ook uitermate geschikt voor mensen die de eerste keer een land of regio bezoeken, maar geen lange vakantie kunnen plannen.

De accommodaties tijdens een ontdek rondreis

Je verblijft in comfortabele hotels en meestal op basis van logies en ontbijt. De middenklasse hotels zijn gunstig gelegen ten opzichte van de route die je langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de bestemming leidt. Soms verblijf je daarom op een centrale locatie in een stad of dorp, of juist op een locatie van waaruit je meerdere steden of bezienswaardigheden kunt bezoeken. Indien de accommodaties vooraf bekend zijn, dan wordt dit in de reisbeschrijving aangegeven. In alle andere gevallen ontvang je een overzicht van de hotels bij jouw reisbescheiden.

Ontdek rondreizen, Hotel Porta Felice, Palermo | de Jong Intra Vakanties

Het reisprogramma van een ontdek rondreis

De ontdek rondreizen hebben een vol programma en zijn erop gericht je in korte tijd alles van een bestemming te laten zien en ervaren. Meestal verblijf je 1 of 2 nachten op een bestemming en reis je weer door naar de volgende bestemming. Voor sommige bestemmingen zijn meer overnachtingen ingepland. Je bezoekt dan vanuit die locatie meerdere interessante bezienswaardigheden. Het reisprogramma van onze ontdek rondrondreizen kan je dan ook gerust 'intensief' noemen.

De routetips bij jouw ontdek rondreis

De routetips die je bij jouw reisbescheiden ontvangt zijn gericht op de highlights en beste route om jouw bestemming zo goed mogelijk te ontdekken. Ook bevatten de routetips praktische tips om tijd te besparen tijdens de reis en zo alles uit jouw ontdek rondreis te halen.

Bij vrijwel alle ontdek rondreizen ontvangt je daarbij een gratis reisgids met nog meer informatie over jouw vakantiebestemming.

Ontdek rondreizen, Spanje | de Jong Intra Vakanties

Jouw ontdek rondreis op maat

Heb je bijzondere wensen of wil je een ontdek rondreis net even anders? Laat dan jouw ontdek rondreis op maat samenstellen.

Maatwerk fly drive en autorondreis

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde individuele rondreizen en groepsrondreizen samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze fly drives en autorondreizen op maat naar zowel Europese als verre bestemmingen.

Contact met een maatwerkspecialist

Interesse in een maatwerkofferte voor jouw eigen fly drive of autorondreis, of wil je contact met één van onze maatwerkspecialisten over een fly drive of autorondreis? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of je stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over jouw maatwerkreis? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neem je contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Fly drives, maatwerk


Magazine Autorondreizen & fly drives

Zie je het liefst zoveel mogelijk tijdens een vakantie tijdens een autorondreis of fly drive en ben je nog op zoek naar inspiratie? Bestel dan ons Magazine met Autorondreizen en fly drives. Naast inspirerende verhalen, tips van de experts en mooie foto's bevat dit magazine een ruim aanbod van de beste routes voor een autorondreis of fly drive.

De bestemmingen die je in dit magazine kunt vinden op een rijtje:

Europa: Italië, Malta, Spanje, Zweden, IJsland, Kroatië, Ierland, Portugal, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Noorwegen, Griekenland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Polen, Albanië, Slovenië, Marokko.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine autorondreizen & fly drives 2024-2025