Reisverzekeringen bij de Jong Intra Vakanties

Unigarant heeft een compleet eigen visie op verzekeren, zo zijn zij een organisatie met continue aandacht voor kwaliteit, waar u kunt rekenen op een snelle en accurate dienstverlening, hetgeen goed aansluit bij de visie van de Jong Intra Vakanties. Voordat u een verzekering wilt afsluiten wilt u wellicht eerst berekenen hoeveel de verzekering u gaat kosten. Daarom bieden wij u op deze pagina de mogelijkheid om de premie van de verschillende verzekeringen te berekenen.

Verzekeringen

Kortlopende Reisverzekering

Onze kortlopende reisverzekering kunt u zelf indelen en op maat maken. U zorgt er dus zelf voor dat uw verzekering naadloos aansluit bij uw vakantieplannen en u geen premie betaalt voor zaken die u helemaal niet wilt verzekeren. Ideaal toch!?

Kortlopende Annuleringsverzekering

Vaak boekt u een vakantie ruim van tevoren. Ook moet u dan een deel van de reissom betalen. Hoe vroeger u boekt, hoe groter het risico dat uw vakantie door onvoorziene omstandigheden niet door kan gaan. Erg vervelend natuurlijk. Met onze Annuleringsverzekering krijgt u de financiële schade door het annuleren van uw reis eenvoudig vergoed. En niet alleen als u uw reis moet annuleren voordat u vertrekt. De Annuleringsverzekering keert u ook geld uit als u uw reis door onvoorziene omstandigheden moet afbreken.

Klik hier voor de polisvoorwaarden Unigarant reis- en annuleringsverzekering kortlopend

Klik hier voor de premies en verzekerde bedragen van de kortlopende Unigarant verzekeringen.

Bel voor het afsluiten van een kortlopende reis- of annuleringsverzekering met: 0180 – 45 78 03 of stuur een e-mail met uw naam, telefoonnummer en uw reserveringsnummer naar: verkoop@dejongintra.nl Onze collega’s kunnen u dan gericht informeren over de verzekeringen van Unigarant en deze voor u bijboeken.

Doorlopende Reisverzekering

Met de Doorlopende Reisverzekering kunt u zo vaak uw koffers pakken als u wilt. Zonder elke keer opnieuw een reisverzekering af te moeten sluiten. Want de Doorlopende Reisverzekering sluit u eenmalig, waarna ieder jaar opnieuw al uw vakanties verzekerd zijn, het hele jaar door. Als het nu gaat om een weekendje weg of een vakantie in binnen- of buitenland.

Doorlopende Annuleringsverzekering

Met de Doorlopende Annuleringsverzekering zijn al uw reizen (ook een weekendje weg) het hele jaar door verzekerd tegen annulering. De Annuleringsverzekering is niet alleen bruikbaar voordat u vertrekt, ook als er tijdens uw vakantie iets gebeurt waardoor u uw reis moet
annuleren, bent u verzekerd tegen de kosten die dat met zich meebrengt. Ook theatervoorstellingen en concerten vallen binnen deze ruime annuleringsverzekering.

Klik hier voor de polisvoorwaarden Unigarant Reis- en annuleringsverzekering doorlopend


Klik hier om uw premie voor de doorlopende Reis- of Annuleringsverzekering te berekenen