Reisverzekeringen bij de Jong Intra Vakanties

Unigarant heeft een compleet eigen visie op verzekeren, zo zijn zij een organisatie met continue aandacht voor kwaliteit, waar je kunt rekenen op een snelle en accurate dienstverlening, hetgeen goed aansluit bij de visie van de Jong Intra Vakanties. Voordat je een verzekering gaat afsluiten kun je berekenen hoeveel de verzekering gaat kosten. Daarom bieden wij op deze pagina de mogelijkheid om de premie van de verschillende verzekeringen te berekenen.

Verzekeringen

Kortlopende Reisverzekering

Onze kortlopende reisverzekering kun je zelf indelen en op maat maken. Je zorgt er dus zelf voor dat de verzekering naadloos aansluit bij jouw vakantieplannen en je geen premie betaalt voor zaken die je helemaal niet wilt verzekeren. Ideaal toch?

Kortlopende Annuleringsverzekering

Vaak boek je een vakantie ruim van tevoren. Ook moet er dan een deel van de reissom betaald worden. Hoe vroeger je boekt, hoe groter het risico dat je vakantie door onvoorziene omstandigheden niet door kan gaan. Erg vervelend natuurlijk. Met onze Annuleringsverzekering krijg je de financiële schade door het annuleren van jouw reis eenvoudig vergoed. En niet alleen als je je reis moet annuleren voor vertrek. De Annuleringsverzekering keert ook geld uit als de reis door onvoorziene omstandigheden afgebroken moet worden.

Klik hier voor de polisvoorwaarden Unigarant reis- en annuleringsverzekering kortlopend

Klik hier voor de premies en verzekerde bedragen van de kortlopende Unigarant verzekeringen.

Bel voor het afsluiten van een kortlopende reis- of annuleringsverzekering met: 0180 – 45 78 03 of stuur een e-mail met naam, telefoonnummer en reserveringsnummer naar: verkoop@dejongintra.nl Onze collega’s kunnen je dan gericht informeren over de verzekeringen van Unigarant en deze voor jou bijboeken.

Doorlopende Reisverzekering

Met de Doorlopende Reisverzekering kun je zo vaak je koffers pakken als je wilt. Zonder elke keer opnieuw een reisverzekering af te moeten sluiten. Want de Doorlopende Reisverzekering sluit je eenmalig af, waarna ieder jaar opnieuw al je vakanties verzekerd zijn, het hele jaar door. Als het nu gaat om een weekendje weg of een vakantie in binnen- of buitenland.

Doorlopende Annuleringsverzekering

Met de Doorlopende Annuleringsverzekering zijn al jouw reizen (ook een weekendje weg) het hele jaar door verzekerd tegen annulering. De Annuleringsverzekering is niet alleen bruikbaar voordat je vertrekt, ook als er tijdens je vakantie iets gebeurt waardoor je de reis moet annuleren, ben je verzekerd tegen de kosten die dat met zich meebrengt. Ook theatervoorstellingen en concerten vallen binnen deze ruime annuleringsverzekering.

Klik hier voor de polisvoorwaarden Unigarant Reis- en annuleringsverzekering doorlopend