Fly drives Canada hero

Fly drives Canada

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Wilfried, Verre reizen specialist | de Jong Intra Vakanties

Uiteraard staan wij dag en nacht voor je klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor jouw verre reis naar Canada. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wil je hier zelf toch liever iets in aanpassen of heb je meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar wens aan.

Wilfried

Verre reizen specialist

Tijdens een fly-drive Canada kun je op jouw eigen manier en tempo dit immense land ontdekken. Het land heeft een goed wegennet en alles staat goed en duidelijk aangegeven. Een fly-drive Canada geeft je veel vrijheid en is de ideale manier om te reizen door Canada.

Onze aanbevelingen voor Fly drives Canada

 • Mountain Country

  1. Canada
  2. Individuele rondreizen Canada
  3. West-Canada
  Lake Maligne Jasper NP
  v.a. 3.820 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.

 • Eastern Spirit

  1. Canada
  2. Individuele rondreizen Canada
  3. Oost-Canada
  Alonquin Park
  v.a. 2.455 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.

 • Great Parks of the West

  1. Canada
  2. Individuele rondreizen Canada
  3. West-Canada
  Black Bear
  v.a. 2.733 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.

 • Great Parks of the East

  1. Canada
  2. Individuele rondreizen Canada
  3. Oost-Canada
  Niagara Falls
  v.a. 2.657 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.


Lees alles over onze fly drives naar Canada

Hoe werkt een fly drive Canada?

Al jarenlang is de Jong Intra Vakanties gespecialiseerd in fly drives en autorondreizen door Canada. Letterlijk vertaald staat fly drive voor vliegen en rijden. Boek je een fly & drive Canada, zijn daarbij de vlucht, huurauto en accommodaties inbegrepen. 

Nadat je jouw reis geboekt hebt, ontvang je een pakket met uitgebreide reisbescheiden. Hierin vind je ook een routebeschrijving die je aan kunt houden om van de ene naar de andere bestemming te rijden. Maar het voordeel van het reizen met een eigen (huur)auto is natuurlijk vooral dat je vrij bent om te gaan en staan waar je zelf wilt. Zolang je 's avonds maar tijdig arriveert op het overnachtingsadres.

Tijdens jouw fly drive Canada zijn ook de accommodaties inbegrepen. We hebben een mooie selectie aan comfortabele hotels in ons assortiment waarbij je altijd verblijft op basis van logies en ontbijt. Bij jou reisbescheiden ontvang je van ons ook een reisbeschrijving met tips en excursies voor onderweg.

Maatwerk fly drive Canada

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde individuele rondreizen Canada en groepsrondreizen Canada samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze maatwerk fly drives Canada en autorondreizen Canada.

Interesse in een maatwerkofferte voor de fly drive Canada of autorondreizen door Canada van jouw keuze of wil je contact met één van onze maatwerkspecialisten over een fly drive Canada of autorondreis Canada? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of stuur ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Fly drives, maatwerk

De mooiste regio's voor een fly drive door Canada

Welke regio in Canada ga je ontdekken?

The Wild West

Een schitterende autorondreis waarbij je de belangrijkste nationale parken van het westen van Canada ziet. Je rijd langs schitterende meren, sneeuwrijke bergtoppen, diverse eilanden en adembenemende flora en fauna. Hoogstwaarschijnlijk zie je beren, elanden, adelaars, orka's en walvissen. Natuurlijk bezoek je de steden Vancouver en Victoria, maar ook kleine plaatsjes waar je kennis maakt met de leefwijze van de lokale bevolking. Geniet van het échte Canada tijdens deze voortreffelijke rondreis.

Eastern Spirit

Tijdens deze autorondreis maak je kennis met de belangrijkste steden van Oost-Canada afgewisseld met de natuur in één van de mooiste parken van Oost-Canada, het Algonquin Provincial Park en de bergen van de Laurentian Mountains. De mix van Engels- en Franstalig Canada met hun eigen charme en cultuur, maakt deze autorondreis zeer afwisselend en bijzonder.


Vervoer naar Canada en de huurauto

Vervoer naar Canada

Als je een fly drive boekt naar Canada, tonen we bij het maken van je boeking direct de vluchten die het best passen bij de rondreis van jouw keuze. We werken samen met luchtvaartmaatschappijen die vanuit Nederland, België en Duitsland naar diverse luchthavens in Canada vliegen.

Huurauto in Canada

Op de luchthaven van aankomst in Canada haal je jouw huurauto op, die in het pakket van de fly drive inbegrepen is. En dan kan uw rondreis door Canada direct beginnen. Vergeet niet de reisbeschrijving met leuke routetips en eventueel de navigatie bij de hand te houden.

Tegen een meerprijs kun je jouw huurauto bij boeking direct upgraden naar een groter type, zodat deze perfect past bij jouw reisgezelschap. De mogelijkheden hiervoor worden getoond tijdens het maken van je reservering.

Alle voorwaarden die op jouw autohuur in Canada van toepassing zijn worden getoond tijdens de reservering van jouw fly drive Canada en ontvang je tevens na boeking en bij de reisbescheiden.


Waarom een fly drive naar Canada met de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een fly drive Canada wil je optimaal genieten. De Maatwerk specialisten en reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van jouw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

 • Fly drives met uitgebreid informatiepakket

 • Ruim aanbod fly drives Canada

 • Individuele rondreizen met geperfectioneerde routes

 • Jouw fly drive op maat samen gesteld, geheel naar wens

 • Strandverlengingen aan de mooiste stranden

 • De Jong Intra Vakanties - dé fly drive specialist


Magazine Verre Reizen

Welke bestemmingen heb jij op je bucketlijst staan? Wij hebben de mooiste reizen voor jou samengesteld maar bieden ook volop maatwerkmogelijkheden. Laat je inspireren en lees de ervaringen van onze experts en andere klanten en nog veel meer over de volgende landen: Amerika, Canada, Indonesië, Maleisië, Thailand, Zuid-Afrika, Aruba, Bonaire, Curaçao.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine Verre reizen 2024-2025