Fly-drives-Italie

Fly drives Italië

Met eigen vervoer
Waar wilt u naartoe?
Wat voor soort vakantie zoekt u?
Uw vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wilt u weg?
Pascale

Italië is een heerlijke bestemming om met de auto te ontdekken. Bespaar tijd door naar het startpunt van uw reis te vliegen en vanaf daar met een huurauto op pad te gaan. Neem onderweg de tijd om één van de vele bezienswaardigheden te bezoeken of om te stoppen voor een heerlijke lunch. Goede reis!

Pascale

Italië expert

Grote steden vol cultuur, heerlijk eten, prachtige natuur en pittoreske dorpjes: Italië biedt voor ieder wat wils en is niet voor niets één van de populairste bestemmingen onder onze gasten. Onze fly drives Italië laten u de mooiste plekken van Italië ontdekken. Dit is absoluut de beste manier om optimaal te genieten van la bella Italia.

De mooiste regio's voor de fly drive door Italië

Onze aanbevelingen voor Fly drives Italië

 • Sardinië op het gemak

  1. Italië
  2. Individuele rondreizen Italië
  3. Sardinië
  Palau
  v.a. 1.541 p.p.

  Exclusief Calamiteitenfonds, SGR bijdrage en reserveringskosten 37,50 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden u getoond in de volgende stap.

 • Ongerept Puglia en Basilicata

  1. Italië
  2. Individuele rondreizen Italië
  3. Zuid-Italië, Puglia, Basilicata en Calabrië
  Matera
  v.a. 672 p.p.

  Exclusief Calamiteitenfonds, SGR bijdrage en reserveringskosten 37,50 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden u getoond in de volgende stap.

 • Authentiek Sicilië in agriturismo

  1. Italië
  2. Individuele rondreizen Italië
  3. Sicilië
  Taormina
  v.a. 1.004 p.p.

  Exclusief Calamiteitenfonds, SGR bijdrage en reserveringskosten 37,50 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden u getoond in de volgende stap.

 • Langs de Amalfikust en Golf van Napels

  1. Italië
  2. Individuele rondreizen Italië
  3. Rome, Amalfikust en Golf van Napels
  Amalfikust
  v.a. 684 p.p.

  Exclusief Calamiteitenfonds, SGR bijdrage en reserveringskosten 37,50 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden u getoond in de volgende stap.

 • Authentiek Sardinië in agriturismo

  1. Italië
  2. Individuele rondreizen Italië
  3. Sardinië
  Costa Smeralda
  v.a. 784 p.p.

  Exclusief Calamiteitenfonds, SGR bijdrage en reserveringskosten 37,50 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden u getoond in de volgende stap.


Lees alles over onze fly drives naar Italië

Hoe werkt een fly drive Italië?

Al jarenlang is de Jong Intra Vakanties gespecialiseerd in fly drives en autorondreizen door Italië. Letterlijk vertaald staat fly drive voor vliegen en rijden. Boekt u een fly & drive Italië bij de Jong Intra Vakanties, dan zijn daarbij de vlucht, huurauto en accommodaties inbegrepen. 

Nadat u uw reis geboekt heeft, ontvangt u een pakket met uitgebreide reisbescheiden. Hierin vindt u ook een routebeschrijving die u aan kunt houden om van de ene naar de andere bestemming te rijden. Maar het voordeel van het reizen met een eigen (huur)auto is natuurlijk vooral dat u vrij bent om te gaan en staan waar u zelf wilt. Zolang u 's avonds maar tijdig arriveert op uw overnachtingsadres.

Tijdens uw fly drive Italië zijn ook de accommodaties inbegrepen. We hebben een mooie selectie aan comfortabele hotels, kleinschalige agriturismi en luxe accommodaties in ons assortiment waarbij u altijd verblijft op basis van logies en ontbijt. Bij uw reisbescheiden ontvangt u van ons ook een reisbeschrijving met tips en excursies voor onderweg.

Maatwerk fly drive Italië

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde individuele rondreizen Italië en groepsrondreizen Italië samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze fly drives Italië en autorondreizen Italië.

Interesse in een maatwerkofferte voor de fly drive Italië of autorondreizen door Italië van uw keuze of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw fly drive Italië of autorondreis Italië? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Fly drives, maatwerk

Autorondreizen door Italië

Vindt u het fijner om met uw eigen auto naar Italië te rijden? Maak dan een autorondreis Italië. Bijna al onze fly drives Italië, en zelfs onze reizen naar Sicilië en Sardinië, zijn ook te boeken als autorondreis Italië. U rijdt dan dezelfde route en verblijft in dezelfde accommodaties, met als enige verschil dat u niet vliegt naar het startpunt van uw reis, maar met eigen vervoer naar Italië reist. Reist u naar de Italiaanse eilanden, dan kunnen onze reisspecialisten u uiteraard helpen met het reserveren van uw ferry overtocht.

Om de lange autoreis richting Italië in twee delen op te breken, raden we u aan een overnachting te boeken in bijvoorbeeld Zuid-Duitsland of in Oostenrijk. Zo kunt u goed tot rust komen in een schitterende omgeving om de volgende dag uw reis weer uitgerust te vervolgen. Ook hierbij adviseren onze reisspecialisten u graag o.b.v. uw geplande route.

U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons eenvoudig een email met uw wensen via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Fly drives Italië, Autorondreizen door Italië

Lees meer over de mooiste regio's voor een fly drive door Italië

Welke regio gaat u ontdekken?

Italië is bij uitstek het land om met de auto te verkennen. Iedereen heeft wel iets waarom hij Italië beter wilt leren kennen en het mooie is dat u bij ons een enorme keuze heeft aan fly drives waardoor u ongetwijfeld een reis vindt die bij uw Italiaanse interesses past. De Italiaanse hoofdstad Rome is in verschillende fly drives Italië opgenomen. Maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een mooie rondreis langs de bekende Italiaanse meren, verder naar het zuiden afreizen voor steden als Napels en Pompeï of vliegen naar één van de Italiaanse eilanden om daar een rondreis te maken.

Fly drive door Noord-Italië

De noordelijke Italiaanse provincies zijn makkelijk met zowel het vliegtuig als de auto te bereiken en bieden een hoop moois. Hier vindt u enkele van de mooiste meren van Italië. De ideale bestemming wanneer u bijvoorbeeld met kinderen reist of graag actief bezig bent. Omgeven door hoge bergen en prachtige natuur liggen onder meer het Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore. Bij de Jong Intra Vakanties vindt u diverse prachtige autorondreizen en fly drives naar Noord-Italië, de Italiaanse meren en de Bloemenrivièra.

Iets zuidelijker, richting Midden-Italië ligt één van de bekendste regio's van het land: Toscane. Tijdens een fly drive door Toscane ontdekt u de mooiste steden, prachtige natuur en heerlijke wijnen. Maar sla zeker minder bekende regio's niet over bij uw rondreis door Midden-Italië. Een fly drive door Umbrië of een fly drive door de Marken, vaak gecombineerd met Toscane, is absoluut de moeite waard.

Fly drives, Italië, Fly drive door Noord-Italië

Fly drive door Zuid-Italië

Zuid-Italië staat garant voor het pure en authentieke Italië. Hier vindt u de echte pittoreske dorpjes en een prachtige kustlijn. De prachtige Amalfikust en de regio rond Napels zijn een prachtige bestemming voor een fly drive. Een fly drive Amalfikust behoort zelfs tot de meest geliefde routes ter wereld!

De steeds populairdere regio voor een fly drive is Puglia. Puglia is bekend als de hak van de laars en is Italiaanser dan Italiaans. Hier vindt u verrassende plaatsjes en de typische kleine witte huisjes met kegelvormige daken: trulli's.

Zuid-Italië

Fly drive over de Italiaanse eilanden

Ook de Italiaanse eilanden zijn perfect voor een rondreis met een huurauto. Het bekendste en grootste eiland is Sicilië. Dit eiland staat bol van cultuur maar ook de strandliefhebber komt hier absoluut aan zijn trekken. Een fly drive Sicilië staat garant voor een afwisselende reis die u graag nog eens over zult doen. Iets verder in de Middellandse Zee vindt u Sardinië. Dit dunbevolkte eiland is de ideale bestemming voor natuurliefhebbers. De prachtige stranden en het magnifieke binnenland tijdens een fly drive Sardinië zullen u hoe dan ook verrassen.

Fly drives, Italië, Fly drive over de Italiaanse eilanden

Uw vervoer naar Italië en uw huurauto

Vervoer naar Italië

Als u een fly drive boekt naar Italië, tonen we u bij het maken van uw boeking direct de vluchten die het best passen bij de rondreis van uw keuze. We werken samen met luchtvaartmaatschappijen die vanuit Nederland, België en Duitsland naar diverse luchthavens in Italië vliegen. Zo vliegen wij onder meer rechtstreeks naar Florence, Napels, Catania (Sicilië) en Rome.

Uw huurauto in Italië

Op de luchthaven van aankomst in Italië haalt u uw huurauto op, die in het pakket van de fly drive inbegrepen is. En dan kan uw rondreis door Italië direct beginnen! Vergeet niet de reisbeschrijving met leuke routetips en eventueel de navigatie bij de hand te houden.

Tegen een meerprijs kunt u uw huurauto bij boeking direct upgraden naar een groter type, zodat deze perfect past bij uw reisgezelschap. De mogelijkheden hiervoor worden getoond tijdens het maken van uw reservering.

Alle voorwaarden die op uw autohuur in Italië van toepassing zijn worden getoond tijdens de reservering van uw fly drive Italië en ontvangt u tevens na boeking en bij uw reisbescheiden.


Waarom een fly drive naar Italië met de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een fly drive Italië wilt u optimaal genieten! De Maatwerk specialisten en reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

 • Fly drives met uitgebreid informatiepakket

 • Ruim aanbod fly drives Italië

 • Individuele rondreizen met geperfectioneerde routes

 • Uw fly drive op maat samen gesteld, geheel naar wens

 • Strandverlengingen aan de mooiste stranden

 • De Jong Intra Vakanties - dé fly drive specialist