Autorondreizen Denemarken | de Jong Intra Vakanties

Autorondreizen Denemarken

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Heleen

Denemarken is voor mij een land van contrasten. De gezellige steden bruisen van het leven, terwijl je langs de kust en in het uitgestrekte groene binnenland vooral rust en ruimte vindt. En ook voor 'grote kinderen' blijft Legoland® Billund een unieke ervaring.

Heleen

Autovakanties specialist

Een autorondreis door Denemarken is zeer afwisselend: Gezellige steden als Kopenhagen en Aalborg liggen in een uitgestrekt groen landschap. Aan de kust vind je zowel lange zandstranden met eindeloze duinrijen, als steile kliffen en zelfs fjorden. Reis je met kinderen? Dan mag een bezoek aan LEGOLAND® Billund natuurlijk niet ontbreken. Tijdens een autorondreis door Denemarken is van alles mogelijk.

Top 3 Autorondreizen Denemarken

 • Denemarken en Zweden

  1. Denemarken
  2. Individuele rondreizen Denemarken
  3. Denemarken en Zweden
  Oresund brug
  v.a. 963 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.

 • Ontdek Jutland

  1. Denemarken
  2. Individuele rondreizen Denemarken
  3. Denemarken, Jutland en de Deense eilanden
  Ribe - Fotograaf: Kim Wyon
  v.a. 963 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.

 • Ontdek Denemarken

  1. Denemarken
  2. Individuele rondreizen Denemarken
  3. Denemarken, Jutland en de Deense eilanden
  Kopenhagen - Nyhavn
  v.a. 587 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.


Lees alles over onze autorondreizen door Denemarken

Hoe werkt een autorondreis Denemarken?

Bij een autorondreis Denemarken reserveren wij vooraf de accommodaties volgens een zorgvuldig gekozen route. Zo maak je op een ontspannen manier kennis met het land of met een bepaald deel van Denemarken. Sommige van onze autorondreizen hebben een bepaald thema en zijn hiermee geschikt voor bepaalde reizigers, zoals op het gemak rondreizen of natuur rondreizen. Valt de route in de smaak, maar sluit het thema niet aan bij je vakantiewensen? Geen zorgen, wij verplichten je uiteraard tot niets.

Alle onderdelen van de reis zijn op individuele basis. Daarom worden onze autorondreizen Denemarken ook wel individuele rondreizen Denemarken genoemd. En bij een individuele rondreis Denemarken bepaal je uiteraard zelf de invulling van je vakantiedagen: niets moet, alles mag.

Wanneer je jouw autorondreis Denemarken boekt, ontvang je bij de reisbescheiden uitgebreide routetips. Zo weet je vooraf wat er onderweg te zien en te doen is. Je mag natuurlijk afwijken van onze aanbevelingen die in de reisbeschrijving staan, als je 's avonds maar op tijd bij de accommodatie bent.

Inbegrepen bij een autorondreis Denemarken zijn een uitgebreide reisbeschrijving en overnachtingen op basis van logies en ontbijt. Niet inbegrepen zijn de parkeer-, tol- en entreegelden en brandstof.

Maatwerk autorondreis Denemarken

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde groepsrondreizen Denemarken samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze autorondreizen Denemarken.

Interesse in een maatwerkofferte voor de autorondreis door Denemarken van jouw keuze of wil je contact met één van onze maatwerkspecialisten over een autorondreis Denemarken? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of stuur ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl. Liever een persoonlijk gesprek over jouw maatwerkreis? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neem je contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Fly drives, maatwerk

Vakantiehuizen en Denemarken met kinderen

Denemarken is een zeer familievriendelijke bestemming en kent verspreid over het land een groot aantal mooie vakantieparken. Combineer deze vakantieparken met elkaar en stel zo een eigen rondreis door Denemarken op basis van vakantiehuizen samen. Combineer bijvoorbeeld een aantal dagen aan de kust met een aantal dagen in de omgeving van Legoland. Of neem een paar dagen Kopenhagen mee in jouw autorondreis Denemarken.

Interesse in een maatwerkofferte voor de autorondreis met het hele gezin door Denemarken? Vraag dan een offerte aan via het aanvraagformulier

Je kunt ook een keuze maken uit ons aanbod van vakantieparken in Denemarken en uw eigen route uitstippelen. Neem voor advies contact op met onze reisadviseurs van het servicecenter.

Denemarken met kinderen

De mooiste regio's voor een autorondreis Denemarken

Welke regio ga je ontdekken?

Ieder deel van Denemarken heeft zijn unieke kenmerken. Historische steden en dorpen en een grote diversiteit in landschappen: van groene landschappen tot de kust met lange zandstranden en eindeloze duinrijen. Welke regio kies je voor jouw autorondreis door Denemarken?

Autorondreizen Jutland

Jutland staat bekend om zijn uitgestrekte groene landschap en lange kust met eindeloze duinen en stranden. Jutland is vast onderdeel van de autorondreizen door Denemarken. Het is het grote schiereiland dat verbonden is met Duitsland en een groot deel van het grondoppervlak van Denemarken in beslag neemt. Op Jutland liggen leuke steden als Kolding, Aalborg en Aarhus en kleinere dorpen zoals Ribe met het bekende Vikingdorp, Ribe VikingeCenter.

Autorondreizen LEGOLAND® Billund Resort

LEGOLAND® spreekt tot de verbeelding en mag eigenlijk niet ontbreken in een autorondreis. Ook LEGOLAND® is gelegen op het schiereiland Jutland. Het pretpark met als thema het wereldberoemde Deense bouwsteentje is het centrale punt van een regio die bol staat van het vermaak. Je treft hier goede vakantieparken, maar ook het interessante LEGO House en de Givskud Zoo met een mooi safaripark.

Legoland Billund

Autorondreizen Funen, Seeland en Lolland

De 3 grootste eilanden van Denemarken liggen tussen het schiereiland Jutland en het zuiden van Zweden en zijn via bruggen met elkaar verbonden. Je komt hier voor de rust, maar ook voor prachtige kastelen, kunst en cultuur en natuurlijk de hoofdstad Kopenhagen op het eiland Seeland.

Autorondreizen Kopenhagen

De Deense hoofdstad Kopenhagen is verreweg de grootste stad van het land en dé toeristische trekpleister. De stad is gemoedelijk en heeft een gezellig compact centrum. Je kunt hier perfect winkelen, flaneren langs Nyhavn met de vele terrassen en restaurants, naar het Koninklijk Paleis met de wisseling van de wacht of cultuur snuiven in de beste musea. Kopenhagen is hip, modern en een geliefd onderdeel van onze autorondreizen door Denemarken.

Autorondreizen Kopenhagen

Reizen met de auto naar Denemarken

Vervoer naar Denemarken

Bij onze autorondreizen Denemarken reis je met eigen auto naar Denemarken. Indien je dat wenst kunnen wij eventueel een comfortabele huurauto voor je verzorgen, die je in Nederland afhaalt. Neem hiervoor contact op met onze reisadviseurs van het servicecenter.

Afhankelijk van de gekozen autorondreis leidt de route je door Duitsland langs Bremen en Hambug naar de grensovergangen bij Flensburg. Indien je naar het oostelijke deel van Denemarken wilt, de eilanden Lolland en Seeland (met de hoofdstad Kopenhagen) dan kun je het beste naar het Duitse Puttgarden rijden en daar aan boord gaan van de ferry tussen Puttgarden en Rødby. Deze ferry dien je vooraf te reserveren. Dit is ook een snelle route indien je Denemarken met het zuiden van Zweden wilt combineren.

Vervoer naar Denemarken

Vervoer in Denemarken

Denemarken kent geen tolwegen. Er wordt alleen tol geheven op 2 bruggen in Denemarken (de brug over het Roskildefjord en de Storebaeltsbrug tussen Funen en Seeland). Ook voor de indrukwekkende Øresundsbrug tussen Denemarken en Zweden wordt tol gevraagd. Je betaalt dit het eenvoudigst met een creditcard of gewoon contant.

Via de uitgebreide Nederlandstalige reisbeschrijving ontvang je van ons voor vertrek tips en mooie suggesties voor onderweg. Wij raden je aan niet altijd te kiezen voor de kortste of snelste route naar het volgende overnachtingshotel, maar optimaal te genieten van een rondreis Denemarken met verrassende bezienswaardigheden.

Verplicht meenemen in de auto

Je bent in Denemarken verplicht om een gevarendriehoek mee te nemen in de auto. Een veiligheidshesje en een verbandtrommel zijn niet verplicht, maar wij raden je aan deze tijdens een autorondreis altijd bij te hebben.


Waarom een autorondreis door Denemarken met de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een autorondreis Denemarken wil je optimaal genieten. De Maatwerk specialisten en reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van jouw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

 • Autorondreizen met uitgebreid informatiepakket

 • Ruim aanbod autorondreizen Denemarken

 • Individuele rondreizen met geperfectioneerde routes

 • Jouw autorondreis op maat samen gesteld, geheel naar wens

 • Combineer met Zweden, Noorwegen of Finland

 • De Jong Intra Vakanties - dé autorondreis specialist

Denemarken met de Jong Intra Vakanties