Autorondreizen Denemarken hero

Autorondreizen Denemarken

Met eigen vervoer
Waar wilt u naartoe?
Wat voor soort vakantie zoekt u?
Uw vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wilt u weg?
Heleen

Denemarken is voor mij een land van contrasten. De gezellige steden bruisen van het leven, terwijl je langs de kust en in het uitgestrekte groene binnenland vooral rust en ruimte vindt. En ook voor 'grote kinderen' blijft Legoland® Billund een unieke ervaring!

Heleen

Autovakanties specialist

Een autorondreis door Denemarken is zeer afwisselend: Gezellige steden als Kopenhagen en Aalborg liggen in een uitgestrekt groen landschap. Aan de kust vindt u zowel lange zandstranden met eindeloze duinrijen, als steile kliffen en zelfs fjorden. Reist u met kinderen? Dan mag een bezoek aan LEGOLAND® Billund natuurlijk niet ontbreken. Tijdens uw autorondreis door Denemarken is van alles mogelijk.

Top 3 Autorondreizen Denemarken

 • Ontdek Denemarken en Zweden

  1. Denemarken
  2. Individuele rondreizen Denemarken
  3. Denemarken en Zweden
  Oresund brug
  v.a. 917 p.p.

  Exclusief Calamiteitenfonds, SGR bijdrage en reserveringskosten 37,50 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden u getoond in de volgende stap.

 • Beleef Jutland

  1. Denemarken
  2. Individuele rondreizen Denemarken
  3. Denemarken, Jutland en de Deense eilanden
  Cottage in de duinen
  v.a. 791 p.p.

  Exclusief Calamiteitenfonds, SGR bijdrage en reserveringskosten 37,50 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden u getoond in de volgende stap.

 • Deens Drieluik

  1. Denemarken
  2. Individuele rondreizen Denemarken
  3. Denemarken, Jutland en de Deense eilanden
  Egeskov kasteel - Foto: Robert Lacy
  v.a. 581 p.p.

  Exclusief Calamiteitenfonds, SGR bijdrage en reserveringskosten 37,50 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden u getoond in de volgende stap.


Lees alles over onze autorondreizen door Denemarken

Hoe werkt een autorondreis Denemarken?

Bij een autorondreis Denemarken reserveren wij vooraf de accommodaties volgens een zorgvuldig gekozen route. Zo maakt u op een ontspannen manier kennis met het land of met een bepaald deel van Denemarken. Sommige van onze autorondreizen hebben een bepaald thema en zijn hiermee geschikt voor bepaalde reizigers, zoals wandelaars of gezinnen met kinderen. Valt de route in uw smaak, maar sluit het thema niet aan bij uw vakantiewensen? Geen zorgen, wij verplichten u uiteraard tot niets!

Alle onderdelen van de reis zijn op individuele basis. Daarom worden onze autorondreizen Denemarken ook wel individuele rondreizen Denemarken genoemd. En bij een individuele rondreis Denemarken bepaalt u uiteraard zelf de invulling van uw vakantiedagen: niets moet, alles mag!

Wanneer u uw autorondreis Denemarken boekt, ontvangt u bij uw reisbescheiden uitgebreide routetips. Zo weet u vooraf wat er onderweg te zien en te doen is. U mag natuurlijk afwijken van onze aanbevelingen die in de reisbeschrijving staan, als u 's avonds maar op tijd bij uw accommodatie bent.

Inbegrepen bij een autorondreis Denemarken zijn een uitgebreide reisbeschrijving en overnachtingen op basis van logies en ontbijt. Niet inbegrepen zijn de toeristenbelasting, parkeer-, tol- en entreegelden en benzine.

Maatwerk autorondreis Denemarken

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde groepsrondreizen Denemarken samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze autorondreizen Denemarken.

Interesse in een maatwerkofferte voor de autorondreis door Denemarken van uw keuze of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw autorondreis Denemarken? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl. Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Fly drives, maatwerk

Vakantiehuizen en Denemarken met kinderen

Denemarken is een zeer familievriendelijke bestemming en kent verspreid over het land een groot aantal mooie vakantieparken. Combineer deze vakantieparken met elkaar en stel zo uw eigen rondreis door Denemarken op basis van vakantiehuizen samen. Combineer bijvoorbeeld een aantal dagen aan de kust met een aantal dagen in de omgeving van Legoland. Of neemt een paar dagen Kopenhagen mee in uw autorondreis Denemarken.

Interesse in een maatwerkofferte voor de autorondreis met het hele gezin door Denemarken? Vraag dan een offerte aan via het aanvraagformulier

U kunt ook een keuze maken uit ons aanbod van vakantieparken in Denemarken en uw eigen route uitstippelen. Neem voor advies contact op met onze reisadviseurs van het servicecenter.

Denemarken met kinderen

De mooiste regio's voor een autorondreis Denemarken

Welke regio gaat u ontdekken?

Ieder deel van Denemarken heeft zijn unieke kenmerken. Historische steden en dorpen en een grote diversiteit in landschappen: van groene landschappen tot de kust met lange zandstranden en eindeloze duinrijen. Welke regio kiest u voor uw autorondreis door Denemarken?

Autorondreizen Jutland

Jutland staat bekend om zijn uitgestrekte groene landschap en lange kust met eindeloze duinen en stranden. Jutland is vast onderdeel van de autorondreizen door Denemarken. Het is het grote schiereiland dat verbonden is met Duitsland en een groot deel van het grondoppervlak van Denemarken in beslag neemt. Op Jutland liggen leuke steden als Kolding, Aalborg en Aarhus en kleinere dorpen zoals Ribe met het bekende Vikingdorp, Ribe VikingeCenter.

Autorondreizen LEGOLAND® Billund Resort

LEGOLAND® spreekt tot de verbeelding en mag eigenlijk niet ontbreken in uw autorondreis. Ook LEGOLAND® is gelegen op het schiereiland Jutland. Het pretpark met als thema het wereldberoemde Deense bouwsteentje is het centrale punt van een regio die bol staat van het vermaak. U treft hier goede vakantieparken, maar ook het interessante LEGO House en de Givskud Zoo met een mooi safaripark.

Legoland Billund

Autorondreizen Funen, Seeland en Lolland

De 3 grootste eilanden van Denemarken liggen tussen het schiereiland Jutland en het zuiden van Zweden en zijn via bruggen met elkaar verbonden. U komt hier voor de rust, maar ook voor prachtige kastelen, kunst en cultuur en natuurlijk de hoofdstad Kopenhagen op het eiland Seeland.

Autorondreizen Kopenhagen

De Deense hoofdstad Kopenhagen is verreweg de grootste stad van het land en dé toeristische trekpleister. De stad is gemoedelijk en heeft een gezellig compact centrum. U kunt hier perfect winkelen, flaneren langs Nyhavn met de vele terrassen en restaurants, naar het Koninklijk Paleis met de wisseling van de wacht of cultuur snuiven in de beste musea. Kopenhagen is hip, modern en een geliefd onderdeel van onze autorondreizen door Denemarken.

Autorondreizen Kopenhagen

Reizen met de auto naar Denemarken

Vervoer naar Denemarken

Bij onze autorondreizen Denemarken reist u met uw eigen auto naar Denemarken. Indien u dat wenst kunnen wij eventueel een comfortabele huurauto voor uw verzorgen, die u in Nederland afhaalt. Neemt u hiervoor contact op met onze reisadviseurs van het servicecenter.

Afhankelijk van de gekozen autorondreis leidt de route u door Duitsland langs Bremen en Hambug naar de grensovergangen bij Flensburg. Indien u naar het oostelijke deel van Denemarken wilt, de eilanden Lolland en Seeland (met de hoofdstad Kopenhagen) dan kunt u het beste naar het Duitse Puttgarden rijden en daar aan boord gaan van de ferry tussen Puttgarden en Rødby. Deze ferry dient u vooraf te reserveren. Dit is ook een snelle route indien u Denemarken met het zuiden van Zweden wilt combineren.

Vervoer naar Denemarken

Vervoer in Denemarken

Denemarken kent geen tolwegen. Er wordt alleen tol geheven op 2 bruggen in Denemarken (de brug over het Roskildefjord en de Storebaeltsbrug tussen Funen en Seeland). Ook voor de indrukwekkende Øresundsbrug tussen Denemarken en Zweden wordt tol gevraagd. U betaalt dit het eenvoudigst met een creditcard of gewoon contant.

Via de uitgebreide Nederlandstalige reisbeschrijving ontvangt u van ons voor vertrek tips en mooie suggesties voor onderweg. Wij raden u aan niet altijd te kiezen voor de kortste of snelste route naar uw volgende overnachtingshotel, maar optimaal te genieten van uw rondreis Denemarken met verrassende bezienswaardigheden!

Verplicht meenemen in uw auto

U bent in Denemarken verplicht om een gevarendriehoek mee te nemen in de auto. Een veiligheidshesje en een verbandtrommel zijn niet verplicht, maar wij raden u aan deze tijdens een autorondreis altijd bij u te hebben.


Waarom een autorondreis door Denemarken met de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een autorondreis Denemarken wilt u optimaal genieten! De Maatwerk specialisten en reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

 • Autorondreizen met uitgebreid informatiepakket

 • Ruim aanbod autorondreizen Denemarken

 • Individuele rondreizen met geperfectioneerde routes

 • Uw autorondreis op maat samen gesteld, geheel naar wens

 • Combineer met Zweden, Noorwegen of Finland

 • De Jong Intra Vakanties - dé autorondreis specialist

Denemarken met de Jong Intra Vakanties