Disneyland-Parijs

Disneyland® Parijs

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Melanie & Demi, Stedentrip specialisten | de Jong Intra Vakanties

Onze favoriete attractie is Star Wars Hyperspace Mountain, zo spannend. Maar ook de wereld van Finding Nemo in de Crush’s Coaster® is zeker de moeite waard. Boek entreetickets voor Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park, en zorg dat je geen enkele attractie mist.

Melanie & Demi

Stedentrip specialisten

Gaan jullie met ons mee naar de magische wereld vol met belevenissen? Ontmoet de Disney® figuren, gil het uit in de meest spannende attracties, geniet van de parades en shows en overnacht in één van onze favoriete hotels. Wij nemen je graag mee naar Disneyland® Paris.

Reis naar Disneyland® Paris

Onze aanbevelingen voor Disneyland® Paris


Lees alles over Disneyland® Paris

Disneyland® Paris bestaat uit twee parken: Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park. Vanaf de entree bij Disneyland® Hotel loop je via Main Street U.S.A.® het Disneyland® Park binnen. Vanaf Main Street U.S.A. zie je het Kasteel van Doornroosje al tevoorschijn komen. Wat een magisch gezicht. Rondom het Kasteel bevinden zich vier thema landen: Discoveryland, Fantasyland, Adventureland en Frontierland. In Discoveryland vind je één van de favoriete attracties van velen: Star Wars Hyperspace Mountain. Durf jij het aan? Vlieg mee en bestrijd de Empire. Ga mee de wereld over in de attractie “it’s a small world” in Fantasyland of ga op de foto met je favoriete prinses bij het Princess Pavilion. Vind jij de weg nog terug naar vanuit het doolhof van Alice in Wonderland? Ik hoop het wel, want er valt nog zoveel te doen. Ga op ontdekkingstocht in Adventureland of bestorm Big Thunder Mountain in Frontierland. Aan het einde van de middag is het tijd voor de parade. Zoek een goede plek uit langs de route en zwaai naar al je favoriete Disney figuren.

Nog meer adembenemende attracties en shows vind je in het Walt Disney Studios® Park. Treed binnen in de wereld van Disney en Pixar en al jouw favoriete films worden werkelijkheid. Durf jij een bezoek te brengen aan The Twilight Zone Tower of Terror of duik je liever in de wereld van Finding Nemo in Crush’s Coaster®, het kan allemaal in Walt Disney Studios® Park.

Na al deze belevenissen zul je ongetwijfeld trek gekregen hebben. In Disney® Village vind je de lekkerste restaurants. Ook voor souvenirs ben je in Disney Village® aan het goede adres. Vergeet vooral niet je Mickey oren te kopen. 

Na zoveel belevenissen, slaap je als Doornroosje. Dit kan heel goed in één van onze hotels in de buurt van Disneyland® Paris. Onze favoriete hotels liggen op ca. 5 minuten rijden van Disneyland® Paris, heel dichtbij de magie dus. Maak de reis compleet door de entreetickets direct bij te boeken. Slaap je liever wat verder weg? Kies dan voor één van de hotels in Val d’Europe of Bussy St Georges. Kijk hier voor al onze aanbiedingen naar Disneyland® Paris.


Ontdek Disneyland® Paris

Disneyland® Park

De magie van het Disneyland® Park begint meteen, als je door de ingang, Main Street U.S.A.® op loopt. Je wandelt langs allerlei winkels en boetieks. Scoor hier je Mickey oren en je bent helemaal klaar om beide parken te ontdekken. Aan het einde van Main Street U.S.A.® zie je het beroemde Kasteel van Doornroosje. Hier kun je meteen een mooie selfie maken met je Mickey oren. In het Disneyland® Park zijn er vier themalanden: Discoveryland, Fantasyland, Adventureland en Frontierland. Door de landen heen bevinden zich allerlei attracties voor jong en oud, winkels en restaurants. Lees hier meer over onze favoriete attracties in het Disneyland® Park.

Star Wars Hyperspace Mountain

Een favoriete attractie van velen: Star Wars Hyperspace Mountain. Deze attractie bevindt zich in Discoveryland. Een super spannende rit staat voor de boeg met onder andere een kurketrekker. Dus houd je vast en "May the force be strong with you". Deze attractie is geschikt voor jonge tieners tot volwassenen.

Stedentrip Disneyland® Paris, Star Wars Hyperspace Mountain, Disneyland® Paris, Frankrijk | de Jong Intra Vakanties

Indiana Jones™ and the Temple of Peril

In Adventureland vind je de attractie Indiana Jones™ and the Temple of Peril. Bereid je voor op een turbulente rit door de mysterieuze jungleruïnes. Het basiskamp is verlaten, maar alle spullen liggen er nog. Waar is de expeditiegroep gebleven? Heb je evenveel moed als Indiana Jones om hier uit te komen?

Stedentrip Disneyland® Paris, Indiana Jones™ and the Temple of Peril, Disneyland® Paris, Frankrijk | de Jong Intra Vakanties

Big Thunder Mountain

In Frontierland vind je Big Thunder Mountain: de wildste rit in het westen. Stap in de mijnwagentjes en ga mee op een spannende rit door de bergen. Na een goudvondst in 1850 werd er een mijnbouwbedrijf opgericht, maar al snel gebeurden er rare dingen... Het gerucht ging dat het spookte in de mijn. Durf jij de hobbelige rit aan?

Stedentrip Disneyland® Paris, Big Thunder Mountain, Disneyland® Paris, Frankrijk | de Jong Intra Vakanties

Dumbo the Flying Elephant

Ga mee op reis met Dumbo de vliegende olifant. Deze attractie vind je in Fantasyland en is ideaal voor de kleintjes. Stap in en laat zelf Dumbo hoog of laag vliegen. Geniet van de wind in je gezicht terwijl je geniet van de vrolijke feestmuziek en het uitzicht op het Disneyland® Park. Help jij Dumbo met zijn vliegles?

Stedentrip Disneyland® Paris, Dumbo the Flying Elephant, Disneyland® Paris, Frankrijk | de Jong Intra Vakanties

Walt Disney Studios® Park

Voor nog meer adembenemende attracties en shows, ga je naar Walt Disney Studios® Park. Hier ontdek je de wereld van Disney® en Pixar. Er zijn spannende attracties, vele restaurants en leuke shows. Lees hier onder meer over onze favorieten in Walt Disney Studios® Park.

Marvel Avengers Campus

Oproep aan alle helden. Maak je klaar voor een nieuw themaland in Disneyland® Paris: Marvel Avengers Campus. Beleef machtige MARVEL missies met superhelden als Spider-Man en Iron Man.  Denk aan nieuwe attracties, ontmoet superhelden en breng een bezoek aan het Avengers hoofdkwartier. Heldenwerk maakt hongerig. In de nieuwe restaurants doe je nieuwe krachten op voor de missies.

Stedentrip Disneyland® Paris, Disney Marvel Avengers Campus, Disneyland® Paris, Frankrijk | de Jong Intra Vakanties

Crush's Coaster®

Klim in een schildpadschild en ga mee met Crush en zijn vrienden naar de wereld van de beroemde film 'Finding Nemo'. Ga mee naar de Great Barrier Rif en duik diep de zee in naar een gezonken duikboot. Let wel op, want het gevaar ligt op de loer. Gelukkig is de Australische stroming sterk genoeg om je veilig mee te nemen naar de haven. Een indrukwekkende reis wacht op je.

Stedentrip Disneyland® Paris, Crush Coaster, Disneyland® Paris, Frankrijk | de Jong Intra Vakanties

The Twilight Zone Tower of Terror

Voor deze attractie moet je niet snel bang zijn en geen hoogtevrees hebben: The Twilight Zone Tower of Terror. De liften zijn bezeten en lokken je het liefst in de val. Eerst naar boven en dan in een vrij val naar beneden. Zet je schrap tijdens een spannende vrije val van 13 verdiepingen...

Stedentrip Disneyland® Paris, The Twilight Zone Tower of Terror, Disneyland® Paris, Frankrijk | de Jong Intra Vakanties

Disney® Village

Na een dag de parken te hebben ontdekt, zul je ongetwijfeld ergens een hapje willen eten. In Disney® Village bevinden zich diverse restaurants. Ga bijvoorbeeld naar Annette's Diner. In deze Amerikaanse diner beleef je de gouden tijden van de Rock-'n-Roll. Of neem plaats in de Sports Bar en volg verschillende sportevenementen op groot scherm.

Ook voor souvenirs kun je in Disney® Village goed slagen. Sla hier direct je favoriete aandenken aan deze magische trip in!


Disneyland® Paris bij de Jong Intra Vakanties

Hotels Disneyland® Paris inclusief entreetickets bij te boeken

Boek eenvoudig een hotel en maak de reis compleet door entreetickets voor Disneyland® Paris bij te boeken. Zo zijn jullie in één keer klaar om de magische wereld te ontdekken. Lees hier meer over onze favoriete hotels inclusief entreetickets

Tijdens de boeking vind je een duidelijk overzicht van alle entreetickets die zijn bij te boeken bij jouw Disney® reis, inclusief de kosten. Kies eenvoudig tussen 1 of 2 parken of tickets voor meerdere dagen.

Disneyland® Paris aanbiedingen

Op zoek naar een voordelige reis naar Disneyland® Paris? Bekijk dan onze aanbiedingen. Daarnaast hebben wij ook een aantal voordelige hotels en appartementen geselecteerd. Kies voor één van de hotels in Val d’Europe of Bussy St Georges en ga voordelig op reis naar Disneyland® Paris.


Vervoer naar Disneyland® Paris

Met de auto naar Disneyland® Paris

Disneyland® Paris is in ca. 6 uur bereikbaar met de eigen auto (ca. 500 kilometer vanaf Utrecht). Alle accommodaties die de Jong Intra Vakanties aanbiedt, liggen op korte afstand van de attractieparken van Disneyland® Paris en beschikken over parkeergelegenheid. Een aantal hotels bieden een gratis shuttleservice aan naar de ingang van Disneyland® Paris. Check vooraf welk hotel deze service aanbiedt en verzeker jezelf van een onbezorgde tijd.

Met de trein naar Disneyland® Paris

Reis snel en gemakkelijk met de trein naar Disneyland® Paris. Vanaf Amsterdam Centraal, Schiphol en Rotterdam Centraal reis je met directe Eurostar verbinding naar station Marne-la-Vallée, vlakbij de ingang van Disneyland® Paris. Vanaf Amsterdam is de reistijd ca. 3:50 uur. Een hele comfortabele start van een verblijf in Disney®, want het plezier begint al in de trein. Vanaf het station kun je met een shuttlebus naar het gekozen hotel reizen. Bij een aantal accommodaties reis je verder per RER (snelmetro). Bij de specifieke accommodatie lees je meer informatie over de beste vervoersmogelijkheden. 


Magazine Citytrips

Of je nu op zoek bent naar een culturele stedentrip naar Rome of Wenen of een gezellige stedentrip met het gezin naar Londen, Parijs of Valencia, wij kennen alle steden en delen die kennis graag met je. Dit magazine bevat inspiratie en informatie over 41 steden die we aanbieden, wat zijn de must sees, waar liggen welke hotels en hoe kun je meteen een fiets huren of entreekaarten regelen. Lees het in dit magazine met daarin niet alleen steden binnen Europa maar ook New York en Las Vegas.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine Citytrips klein