Fly-drives-Maleisie

Fly drives Maleisië

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Mariëlle

Maleisië is zo'n gastvrij en bijzonder vakantieland dat je reizende door Maleisië een prachtig stukje Azië ontdekt. Het land is een smeltkroes van verschillende bevolkingsgroepen. Maleiers, Indiërs en Chinezen, ieder met hun eigen cultuur en tradities, leven vreedzaam naast elkaar in Maleisië. Het kan niet anders dat je net zo enthousiast als ik terugkomt.

Mariëlle

Verre reizen specialist

Ruim aanbod aan prachtige fly en drives langs en door de mooiste plekjes van Maleisië.


Lees alles over onze fly drives Maleisië

In tegenstelling tot veel andere Aziatische bestemmingen is Maleisië een prima bestemming voor een fly-drive. De wegen zijn goed en de bewegwijzering toont de juiste weg. De Jong Intra Vakanties biedt al vele jaren een aantal zeer geliefde fly-drives Maleisië aan. Net als bij de overige individuele rondreizen kunt de fly-drives naar wens laten aanpassen en uitbreiden via onze maatwerkspecialisten.

De Jong Intra Vakanties heeft een ruim aanbod aan prachtige fly en drives langs en door de mooiste plekjes van Maleisië. De hotelovernachtingen worden al voor je gereserveerd en een uitgebreide informatiemap met wegenkaarten is bij de reis inbegrepen.


De fly drive Maleisië zoals jij die wenst

Een rondreis per huurauto door Maleisië is een fantastische manier om dit prachtige land te ontdekken. Het wegennet is uitstekend en alles staat zeer duidelijk aangegeven. Onze rondreizen, zorgvuldig samengesteld door echte Maleisië experts, brengen je naar de mooiste plekjes van Maleisië.

En wil je graag een eigen invulling geven aan het programma? Geen enkel probleem, wij helpen je graag bij het verwezenlijken van jouw droomreis. Dit kan door een kleine aanpassing van een bestaande rondreis maar je kunt ook jouw gehele reis op maat laten samenstellen. Onze reisspecialisten zullen alles in het werk stellen om het meest perfecte reisschema samen te stellen, volledig afgestemd op jouw wensen, ideeën en budget.

Maatwerk Maleisië

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde individuele rondreizen Maleisië samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze maatwerkreizen naar dit prachtige land.  

Contact met een maatwerkspecialist

Interesse in een maatwerkofferte voor Maleisië of wil je contact met één van onze maatwerkspecialisten over jouw maatwerkreis naar Maleisië? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of stuur ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over een maatwerkreis naar Maleisië? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neem je contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Maatwerk, Maleisië, Voorbeeld bouwsteen 1

Waarom de Jong Intra Vakanties? Fly drive Maleisië

Optimaal genieten

Van een fly-drive Maleisië wil je optimaal genieten. De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van jouw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Jarenlange ervaring in rondreizen                                                                                            

  • Ervaren chauffeurs en deskundige gidsen                                                                          

  • Vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen            

  • Zorgvuldig samengestelde rondreizen                               

  • Jouw rondreis geheel op maat samengesteld

  • Prachtige strandvakanties en strandverlengingen                                                          

  • Prachtige fly drives langs en door de mooiste plekjes                                                          

  • Bezoek ook de nog wat minder bekende gebieden en plaatsen  


Magazine Verre Reizen

Welke bestemmingen heb jij op je bucketlijst staan? Wij hebben de mooiste reizen voor jou samengesteld maar bieden ook volop maatwerkmogelijkheden. Laat je inspireren en lees de ervaringen van onze experts en andere klanten en nog veel meer over de volgende landen: Amerika, Canada, Indonesië, Maleisië, Thailand, Zuid-Afrika, Aruba, Bonaire, Curaçao.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine Verre reizen 2024-2025