Fly-drives-Maleisie

Fly drives Maleisië

Met eigen vervoer
Waar wilt u naartoe?
Wat voor soort vakantie zoekt u?
Uw vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wilt u weg?
Mariëlle

Maleisië is zo'n gastvrij en bijzonder vakantieland dat u reizende door Maleisië een prachtig stukje Azië ontdekt. Het land is een smeltkroes van verschillende bevolkingsgroepen. Maleiers, Indiërs en Chinezen, ieder met hun eigen cultuur en tradities, leven vreedzaam naast elkaar in Maleisië. Het kan niet anders dat u net zo enthousiast als ik terugkomt!

Mariëlle

Verre reizen specialist

Ruim aanbod aan prachtige fly en drives langs en door de mooiste plekjes van Maleisië!


Lees alles over onze fly drives Maleisië

In tegenstelling tot veel andere Aziatische bestemmingen is Maleisië een prima bestemming voor een fly-drive. De wegen zijn goed en de bewegwijzering vertelt u de juiste weg. De Jong Intra Vakanties biedt al vele jaren een aantal zeer geliefde fly-drives Maleisië aan. Net als bij de overige individuele rondreizen kunt de fly-drives naar wens laten aanpassen en uitbreiden via onze maatwerkspecialisten.

De Jong Intra Vakanties heeft een ruim aanbod aan prachtige fly en drives langs en door de mooiste plekjes van Maleisië. De hotelovernachtingen worden al voor u gereserveerd en een uitgebreide informatiemap met wegenkaarten is bij de reis inbegrepen.


De fly-drive Maleisië zoals u hem wilt!

Een rondreis per huurauto door Maleisië is een fantastische manier om dit prachtige land te ontdekken. Het wegennet net uitstekend en alles staat zeer duidelijke aangegeven. Onze rondreizen, zorgvuldig samengesteld door echte Maleisië experts, brengen u naar de mooiste plekjes van Maleisië.

En wilt u graag een eigen invulling geven aan het programma? Geen enkel probleem, wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw droomreis. Dit kan door een kleine aanpassing van een bestaande rondreis maar u kunt ook uw gehele reis op maat laten samenstellen. Onze reisspecialisten zullen alles in het werk stellen om het voor u meest perfecte reisschema samen te stellen, volledig afgestemd op uw wensen, ideeën en budget.

Maatwerk Maleisië

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde individuele rondreizen Maleisië samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze maatwerkreizen naar dit prachtige land.  

Contact met een maatwerkspecialist

Interesse in een maatwerkofferte voor Maleisië of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw maatwerkreis naar Maleisië? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis naar Maleisië? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Maatwerk, Maleisië, Voorbeeld bouwsteen 1

Waarom de Jong Intra Vakanties? Fly drive Maleisië

Optimaal genieten

Van een fly-drive Maleisië wilt u optimaal genieten! De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Jarenlange ervaring in rondreizen                                                                                            

  • Ervaren chauffeurs en deskundige gidsen                                                                          

  • Vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen            

  • Zorgvuldig samengestelde rondreizen                               

  • Uw rondreis geheel op maat samengesteld

  • Prachtige strandvakanties en strandverlengingen                                                          

  • Prachtige fly drives langs en door de mooiste plekjes                                                          

  • Bezoek ook de nog wat minder bekende gebieden en plaatsen  


Magazine Verre reizen

Welke bestemmingen heeft u op uw bucketlijst staan? Wij hebben de mooiste reizen voor u samengesteld maar bieden ook volop maatwerkmogelijkheden. Laat u inspireren en lees de ervaringen van onze experts en andere klanten en nog veel meer over de volgende landen: Amerika, Canada, Indonesië, Maleisië, Thailand, Zuid-Afrika, Aruba, Bonaire, Curaçao.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in uw brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine Verre reizen 2024-2025