Autorondreizen Zwitserland

Autorondreizen Zwitserland

Met eigen vervoer
Waar wilt u naartoe?
Wat voor soort vakantie zoekt u?
Uw vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wilt u weg?
Jenny

Zwitserland behoort tot de mooiste landen van de wereld, daar ben ik van overtuigd! De afwisseling van heldere meren, groene bergweiden en indrukwekkende Alpentoppen is perfect voor een autorondreis. Daarnaast weten de Zwitsers wat lekker eten is, met goede kazen en heerlijke chocolade. Wat wilt u nog meer?


Jenny

Wintersport, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland expert

Een autorondreis door Zwitserland is zeer afwisselend. Gezellige steden en dorpen aan mooie meren gelegen tussen de spectaculaire bergtoppen en natuur in de Alpen. Tijdens uw individuele rondreis Zwitserland komt u het allemaal tegen!


Lees alles over onze autorondreizen door Zwitserland

Hoe werkt een autorondreis Zwitserland?

Bij een autorondreis Zwitserland reserveren wij vooraf de accommodaties volgens een zorgvuldig gekozen route. Zo maakt u op een ontspannen manier kennis met het land of met een bepaald deel van Zwitserland. Sommige van onze autorondreizen hebben een bepaald thema en zijn hiermee geschikt voor bepaalde reizigers, zoals wandelaars of gezinnen met kinderen. Valt de route in uw smaak, maar sluit het thema niet aan bij uw vakantiewensen? Geen zorgen, wij verplichten u uiteraard tot niets!

Alle onderdelen van de reis zijn op individuele basis. Daarom worden onze autorondreizen Zwitserland ook wel individuele rondreizen Zwitserland genoemd. En bij een individuele rondreis Zwitserland bepaalt u uiteraard zelf de invulling van uw vakantiedagen: niets moet alles mag!

Wanneer u uw autorondreis Zwitserland boekt, ontvangt u bij uw reisbescheiden uitgebreide routetips. Zo weet u vooraf wat er onderweg te zien en te doen is. U mag natuurlijk afwijken van onze aanbevelingen die in de reisbeschrijving staan, als u 's avonds maar op tijd bij uw accommodatie bent.

Inbegrepen bij onze autorondreizen Zwitserland zijn een uitgebreide reisbeschrijving en overnachtingen op basis van logies en ontbijt. Niet inbegrepen zijn de toeristenbelasting, parkeer-, tol- en entreegelden en benzine.

Maatwerk autorondreis Zwitserland

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde groepsrondreizen Zwitserland samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze autorondreizen Zwitserland.

Interesse in een maatwerkofferte voor de autorondreis door Zwitserland van uw keuze of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw autorondreis Zwitserland? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl. Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Fly drives, maatwerk

De mooiste regio's voor een autorondreis Zwitserland

Welke regio gaat u ontdekken?

Ieder deel van Zwitserland heeft zijn unieke kenmerken. Historische steden en dorpen en een grote diversiteit in landschappen. Welke regio kiest u voor uw autorondreis door Zwitserland?

Autorondreizen de Zwitserse bergen

Zwitserland is het meest bergachtige land van Europa en een adembenemend uitzicht op een markante bergtop is dan ook nooit ver weg. De autorondreizen van de Jong Intra Vakanties leiden u langs beroemde toppen als de Eiger, Jungfrau, Monch en natuurlijk de Matterhorn. In de reisbeschrijving die u bij uw reisbescheiden ontvangt, krijgt u diverse tips voor prachtige routes over hoge bergpassen. Een tunnel is sneller, maar de route over een Zwitserse bergpas maakt uw autorondreis door de Zwitserse Alpen onvergetelijk!

Autorondreizen de Zwitserse meren

Minstens zo indrukwekkend als de bergen, zijn de Zwitserse meren. Ingeklemd tussen de Alpenmassieven vindt u vele heldere meren, met gezellige dorpen en steden langs de oevers. Aanraders zijn de Brienzersee en de Vierwaldstättersee in Centraal-Zwitserland. Ook zeer geliefd zijn de meren in het uiterste zuiden van Zwitserland, het Lago Maggiore en het Lago Lugano, die, zoals de naam al doet vermoeden, in het Italiaans sprekende gedeelte van Zwitserland. U waant zich hier, mede door de tropische begroeiing en het heerlijke klimaat, al snel in Italië.

Autorondreizen, Zwitserland, De Zwitserse meren

Met de auto naar Zwitserland

Vervoer naar Zwitserland

Bij onze autorondreizen Zwitserland reist u met uw eigen auto naar Zwitserland Indien u dat wenst kunnen wij eventueel een comfortabele huurauto voor uw verzorgen, die u in Nederland afhaalt. Neemt u hiervoor contact op met onze reisadviseurs van het servicecenter.

Afhankelijk van de gekozen autorondreis leidt de route u door Duitsland naar de grensovergangen bij Basel. De route door Duitsland is tolvrij en doorgaans ook de snelste route. U kunt ook kiezen voor de route door België, Luxemburg en Frankrijk. Op deze route bevinden zich tolwegen. U passeert ook bij Basel de grens. In uw routebeschrijving vindt u de aanbevolen route naar Zwitserland.

Autorondreizen, Zwitserland, Vervoer naar Zwitserland

Vervoer in Zwitserland

Voor het gebruik van de Zwitserse snelwegen is een Autobahnvignet verplicht. Met dit vignet, dat u achter uw voorruit plakt, betaalt u de tol voor het gebruik van de snelwegen. Het Autobahnvignet voor Zwitserland is verkrijgbaar bij diverse tankstations voor de Zwitserse grens en bij de snelweggrensovergangen. Maar ook in Nederland bij de winkels van de ANWB of u bestelt het vignet vooraf online. Onze tip: Voorkom wachttijden bij de Zwitserse grens en koop uw vignet van tevoren in Nederland!

Voor bepaalde trajecten, meestal met een brug of een tunnel wordt separaat tol gevraagd. U betaalt dit het eenvoudigst met een creditcard of gewoon contant.

Via de routebeschrijving ontvangt u van ons voor vertrek mooie suggesties voor alternatieve routes. Wij raden u aan niet altijd te kiezen voor de kortste of snelste route naar uw volgende overnachtingshotel, maar optimaal te genieten van uw rondreis Zwitserland met verrassende routes langs mooie bezienswaardigheden!

Treinrondreizen door Zwitserland

Onze treinreizen Zwitserland laten u kennis maken met de mooiste spoortrajecten van Europa. Geheel op individuele basis, maar toch geheel verzorgt met overnachtingen in comfortabele hotels en een goed uitgestippelde route en volledig beschreven reisbeschrijving. 

De Jong Intra Vakanties organiseert vele bijzondere treinreizen Zwitserland met beroemde trajecten als de Gotthard Panorama Express, Bernina- én de Glacier Express in een prachtige routes door Centraal-Zwitserland, Wallis, Graubünden en Tessin/Tecino.

Autorondreizen, Zwitserland, Treinrondreizen door Zwitserland

Verplicht meenemen in uw auto

U bent in Zwitserland verplicht om een gevarendriehoek direct beschikbaar te hebben in de auto (dus niet in uw bagageruimte). Een veiligheidshesje en verbanddoos zijn niet verplicht, maar wij raden u aan altijd goed voorbereid op reis te gaan. 


Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een autorondreis Zwitserland wilt u optimaal genieten! De Maatwerk specialisten en reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Autorondreizen met uitgebreid informatiepakket

  • Ruim aanbod autorondreizen Zwitserland

  • Individuele rondreizen met geperfectioneerde routes

  • Uw autorondreis op maat samen gesteld, geheel naar wens

  • Combineer met Duitsland, Oostenrijk of Italië

  • De Jong Intra Vakanties - dé autorondreis specialist

De voordelen op een rijtje Zwitserland

Magazine Autorondreizen & fly drives

Ziet u het liefst zoveel mogelijk tijdens een vakantie tijdens een autorondreis of fly drive en bent u nog op zoek naar inspiratie? Bestel dan ons Magazine met Autorondreizen en fly drives. Naast inspirerende verhalen, tips van de experts en mooie foto's vindt u een ruim aanbod van de beste routes voor een autorondreis of fly drive verzameld in dit magazine.

De bestemmingen die u in dit magazine kunt vinden op een rijtje:

Europa: Italië, Malta, Spanje, Zweden, IJsland, Kroatië, Ierland, Portugal, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Noorwegen, Griekenland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Polen.

Buiten Europa: Zuid-Afrika, Indonesië, Thailand, Maleisië, Amerika, Canada.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in uw brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine autorondreizen & fly drives 2022-2023