Autohuur Hero

Maak jouw vakantie compleet met een huurauto

Tijdens de vakantie lekker de omgeving verkennen met je 'eigen' auto is natuurlijk ideaal. Je hebt alle vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, en je kunt het optimale uit jouw vakantie halen. Of je nu uitstapjes in de omgeving gaat maken, even boodschappen moet doen of een dagje van het strand wilt genieten, een huurauto is onmisbaar.

Wij adviseren een all-in huurauto van onze betrouwbare partner Sunny Cars. Die is namelijk 100% zorgeloos. Alle benodigde verzekeringen zijn inbegrepen en er zijn dus géén extra kosten ter plaatse. Je kunt optimaal genieten – zoals het hoort!

Onze aanbevelingen voor een vakantie met een huurauto

 • Ontdek de Peloponnesos

  1. Griekenland
  2. Individuele rondreizen Griekenland
  3. Vaste land en Peloponnesos
  Delphi
  v.a. 720 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.


Haal het beste uit uw autohuur met deze tips

Op het gebied van huurauto's is er veel aanbod. Wilt u een handige kleine auto of juist een flinke bak? Kiest u handgeschakeld of automaat? De keuze voor de juiste huurauto is van belang voor een onbezorgde vakantie.

Huur eens een cabrio

Een leuke overweging voor een bijzondere vakantie: een paar dagen cruisen met een cabrio in Italiaanse of Spaanse zon, of langs de Pacific Highway in Californië? Er is een ruime keuze aan types en modellen.

Ga goed verzekerd de weg op

Uiteraard zijn alle huurauto's die u huurt via de Jong Intra Vakantie goed verzekerd, kunt u extra's reserveren zoals kinderzitjes en navigatieapparatuur en er is een 24 uurs hulplijn mocht u onverhoopt met pech te maken krijgen.

 • Geen extra verzekeringen afsluiten

 • Geen verborgen kosten

 • Geen gedoe ter plaatse

 • Wél zorgeloos rondrijden en 24/7 persoonlijke ondersteuning

Een huurauto ophalen in Nederland

Goed om te weten: het is ook mogelijk een huurauto in Nederland op te halen. Zo rijdt u met een nieuwe auto en aangepast aan uw vakantiewensen.

Wij geven u graag advies over uw huurauto

De keuze van een huurauto is belangrijk en bepalend voor de ervaring tijdens uw vakantie. Het standaard type huurauto is wellicht niet het type dat het beste past bij uw reisgezelschap, de bagage die u meeneemt of de route die u plant. Vraag onze reisadviseurs gerust om advies, indien u twijfelt bij de keuze van uw huurauto! Bel ons op 0180-457803.