Autorondreizen-Ierland

Autorondreizen Ierland

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Heleen

Ierland verkennen met uw eigen auto? Bij de Jong Intra Vakanties is de keuze aan u! Wij hebben de mooiste routes door het prachtige groene Ierland voor u uitgestippeld. Ontdek de mooie kustlijn, het gezellige Dublin en de leuke dorpen met ieder hun eigen 'Irisch Pub'. Een autorondreis door Ierland is altijd een goede keuze!

Heleen

Autorondreizen specialist

Tijdens uw individuele rondreis Ierland zal het u keer op keer verbazen en fascineren hoe prachtig en ongerept het landschap is. Dat varieert van heuvels en valleien tot spectaculaire kliffen en schitterende baaien. Hier vindt u ongekende mogelijkheden voor een heerlijk individuele rondreis Ierland.


Lees alles over onze autorondreizen door Ierland

Hoe werkt een autorondreis Ierland?

Bij een autorondreis Ierland reserveren wij vooraf de accommodaties volgens een zorgvuldig gekozen route. Zo maakt u op een ontspannen manier kennis met het land of met een bepaald deel van Ierland. Sommige van onze autorondreizen hebben een bepaald thema en zijn hiermee geschikt voor bepaalde reizigers, zoals wandelaars of gezinnen met kinderen. Valt de route in uw smaak, maar sluit het thema niet aan bij uw vakantiewensen? Geen zorgen, wij verplichten u uiteraard tot niets!

Alle onderdelen van de reis zijn op individuele basis. Daarom worden onze autorondreizen Ierland ook wel individuele rondreizen Ierland genoemd. En bij een individuele rondreis Ierland bepaalt u uiteraard zelf de invulling van uw vakantiedagen: niets moet alles mag!

Wanneer u uw autorondreis Ierland boekt, ontvangt u bij uw reisbescheiden uitgebreide routetips. Zo weet u vooraf wat er onderweg te zien en te doen is. U mag natuurlijk afwijken van onze aanbevelingen die in de reisbeschrijving staan, als u 's avonds maar op tijd bij uw accommodatie bent.

Inbegrepen bij een autorondreis Ierland zijn een uitgebreide reisbeschrijving en overnachtingen op basis van logies en ontbijt. Niet inbegrepen zijn de toeristenbelasting, parkeer-, tol- en entreegelden en benzine.

Maatwerk autorondreis Ierland

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde groepsrondreizen Ierland samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze autorondreizen Ierland.

Interesse in een maatwerkofferte voor de autorondreis door Ierland van uw keuze of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw autorondreis Ierland? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl. Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Fly drives, maatwerk

De mooiste regio's voor een autorondreis Ierland

Welke regio gaat u ontdekken?

Uw autorondreis Ierland laat u betoveren. Een prachtig landschap met bergen in het binnenland, uitgestrekte stranden of juist woeste kliffen aan de kust, verlaten streken als Connemara en Donegal en overal historische overblijfselen in de vorm van steencirkels, Keltische kruizen en ruïnes van wat ooit prachtige kastelen zijn geweest. Welke regio kiest u voor uw autorondreis door Ierland?

Autorondreizen Atlantische kust

Ervaar de magie van de ruige Atlantische kust van Ierland: de Wild Atlantic Way. Een route vol avontuur, cultuur, natuur en historie. De 2500 kilometer lange kustroute is opgesplitst in vijf delen vol imposante bezienswaardigheden en verrassende routes. U rijdt langs uitgestrekte stranden, landtongen, hoge kliffen, vissersdorpjes, schiereilanden en het telt ongeveer 150 prachtige uitzichtpunten.

Atlantische kust

Autorondreizen Dublin

De wijk Temple Bar is gezellig met pubs, restaurants en winkels. Maar u kunt ook een bezoek brengen aan Trinity College met de Book of Kells en de imposante bibliotheek of Dublin Castle. De grootste charme van Dublin zijn evenwel de Dubliners zelf. Dubliners zijn gastvrij en vertellen u graag waar u moet zijn voor een goed restaurant of in welke pub die avond Ierse volksmuziek wordt vertolkt. U bent er welkom, in de "singing pubs"!

Dublin, Temple Bar

Reizen naar Ierland

Vervoer naar Ierland

Bij het plannen van uw autorondreis door Ierland, is de reis ernaartoe minstens zo belangrijk als het verblijf zelf. Wilt u met de eigen auto of met het vliegtuig? Kiest u voor een overnachting aan boord van een ferry of neemt u liever de snelle overtocht? Met het juiste vervoer start uw vakantie al zodra u de voordeur achter u op slot doet. Hou bij het maken van uw keuze rekening met uw persoonlijke wensen, het reisgezelschap en budget dat u voor ogen heeft.

Vervoer in Ierland

In Ierland wordt links gereden. Indien u uw eigen auto of motor meeneemt, heeft u een geldig rijbewijs nodig, alsmede kentekenbewijs en Groene Kaart. Als u een auto huurt, heeft u als voordeel dat het stuur aan de 'goede' kant zit. De afstanden worden soms in kilometers aangegeven (nieuwe groene borden) en soms in mijlen (oudere, zwart-witte borden), 1 mijl is ca. 1,6 km.

Via de routebeschrijving ontvangt u van ons voor vertrek mooie suggesties voor alternatieve routes. Wij raden u aan niet altijd te kiezen voor de kortste of snelste route naar uw volgende overnachtingshotel, maar optimaal te genieten van uw rondreis Ierland met verrassende routes langs mooie bezienswaardigheden!

Verplicht meenemen in uw auto

Voor automobilisten zijn geen veiligheidsartikelen verplicht. Wel wordt geadviseerd een gevarendriehoek, veiligheidsvest, verbanddoos en brandblusser mee te nemen. Let op: het is verboden om een gevarendriehoek op autosnelwegen te plaatsen.


Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een vakantie Ierland wilt u optimaal genieten! De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Al ruim 50 jaar specialist in reizen naar Ierland

  • Keuze uit de mooiste rondreizen en accommodaties

  • Keuze uit vele vluchten en ferry-overtochten

  • Gratis ANWB-Reisgids bij een groot aantal rondreizen

  • Gewoon perfect geregeld