Fly-drives-Ierland

Fly drives Ierland

Met eigen vervoer
Met hoeveel personen reist u?
Wat voor soort vakantie zoekt u?
Uw vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wilt u weg?
Heleen

Ierland is een geweldige bestemming voor een fly drive. In ca. 2 uur vliegt u naar Ierland, waar uw rondreis start. Het wegennetwerk is goed op orde en de afstanden zijn goed te doen. Toch biedt iedere dag in Ierland een uniek landschap, een adembenemende kustlijn of een gezellige stad. Een fly drive Ierland is een echte aanrader!

Heleen

Autovakantie & fly drive specialist

Een fly drive Ierland is ideaal. De afstanden zijn niet al te groot dus u kunt in enkele dagen tot 2 weken veel van het land zien. Ierland zal u keer op keer verbazen met haar ongekende mogelijkheden voor een heerlijke vakantie. U kunt uw fly drive Ierland in eigen tempo maken. We leggen de overnachtingen van te voren voor u vast, maar u bepaalt zelf waar u wilt stoppen en hoe lang u iets wilt bezichtigen.


Lees alles over onze fly drives naar Ierland

Hoe werkt een fly drive Ierland?

Al jarenlang is de Jong Intra Vakanties gespecialiseerd in fly drives en autorondreizen door Ierland. Letterlijk vertaald staat fly drive voor vliegen en rijden. Boekt u een fly & drive Ierland, zijn daarbij de vlucht, huurauto en accommodaties inbegrepen. 

Nadat u uw reis geboekt heeft, ontvangt u een pakket met uitgebreide reisbescheiden. Hierin vindt u ook een routebeschrijving die u aan kunt houden om van de ene naar de andere bestemming te rijden. Maar het voordeel van het reizen met een eigen (huur)auto is natuurlijk vooral dat u vrij bent om te gaan en staan waar u zelf wilt. Zolang u 's avonds maar tijdig arriveert op uw overnachtingsadres.

Tijdens uw fly drive Ierland zijn ook de accommodaties inbegrepen. We hebben een mooie selectie aan comfortabele hotels en luxe accommodaties in ons assortiment waarbij u altijd verblijft op basis van logies en ontbijt. Bij uw reisbescheiden ontvangt u van ons ook een reisbeschrijving met tips en excursies voor onderweg.

Maatwerk fly drive Ierland

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde individuele rondreizen Ierland en groepsrondreizen Ierland samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze fly drives Ierland en autorondreizen Ierland.

Interesse in een maatwerkofferte voor de fly drive Ierland of autorondreizen door Ierland van uw keuze of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw fly drive Ierland of autorondreis Ierland? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Fly drives, maatwerk

Autorondreizen door Ierland

Vindt u het fijner om met uw eigen vervoer naar Ierland te rijden? Bijna al onze fly drives Ierland zijn ook te boeken als autorondreis Ierland. U rijdt dan dezelfde route en verblijft in dezelfde accommodaties, met als enige verschil dat u niet vliegt naar het startpunt van uw reis, maar met eigen vervoer naar Ierland reist.


Om de lange autoreis richting Ierland in twee delen op te breken, raden we u aan een overnachting te boeken. Zo kunt u goed tot rust komen in een schitterende omgeving om de volgende dag uw reis weer uitgerust te vervolgen. Onze reisspecialisten adviseren u graag.

Autorondreis Ierland

De mooiste regio's voor een fly drive door Ierland

Welke regio gaat u ontdekken?

Met uw huurauto ervaart u de prachtige natuurgebieden zoals de Wicklow Mountains ten zuiden van Dublin, het schiereiland Dingle, Connemara en de Ring of Kerry aan de westkust zijn de moeite waard om te bezoeken.
We bieden diverse accommodatie vormen bij uw fly drive Ierland: een vakantiehuis, hotel of Bed & Breakfast. Overal treft u een hoge mate van kwaliteit en gastvrijheid aan. Aan het einde van uw reis levert u de huurauto weer in op de luchthaven. Cork en Dublin kunnen met elkaar gecombineerd worden. Dat is het gemak van een fly drive Ierland.

Fly drives door Noord-Ierland en het noorden van Ierland

Ierland fascineert van A tot Z. Prachtige landschappen, vele tinten groen, een rijke historie met overblijfselen uit ieder tijdperk én nog veel meer! Maak een reis door de tijd, ontdek de hoogtepunten van Noord-Ierland en bezoek de indrukwekkende kliffen van Moher aan de noordwest-kust van Ierland. Ontmoet onderweg en in de pubs de vriendelijke Ieren, luister naar hun verhalen en maak van uw fly drive Ierland een onvergetelijke belevenis.

Fly drive Noord-Ierland

Fly drive door de Atlantische kust van Ierland

Ervaar de magie van de ruige Atlantische kust van Ierland: de Wild Atlantic Way. Een route vol avontuur, cultuur, natuur en historie. De 2500 kilometer lange kustroute is opgesplitst in vijf delen vol imposante bezienswaardigheden en verrassende routes. U rijdt langs uitgestrekte stranden, landtongen, hoge kliffen, vissersdorpjes, schiereilanden en het telt ongeveer 150 prachtige uitzichtpunten.

Fly drive door het Oosten en Noordwesten van Ierland

Na aankomst in Dublin steekt u het groene landschap door via Kilkenny naar Galway. Daar wachten de ruige kust, het Connemara Nationaal park en de counties Sligo en Mayo om ontdekt te worden. De reis eindigt in Dublin waar u de hoofdstad kunt ontdekken maar ook de bezienswaardigheden die bij Ierland's Ancient East behoren: Newgrange, de Hill of Tara, Irish National Stud en Clonmacnoise.

Fly drive Dublin

Uw vervoer naar Ierland en uw huurauto

Vervoer naar Ierland

Als u een fly drive boekt naar Ierland, tonen we u bij het maken van uw boeking direct de vluchten die het best passen bij de rondreis van uw keuze. We werken samen met luchtvaartmaatschappijen die vanuit Nederland, België en Duitsland naar diverse luchthavens in Ierland vliegen. Zo vliegen wij onder meer naar Cork en Dublin.

Uw huurauto in Ierland

Op de luchthaven van aankomst in Ierland haalt u uw huurauto op, die in het pakket van de fly drive inbegrepen is. En dan kan uw rondreis door Ierland direct beginnen! Vergeet niet de reisbeschrijving met leuke routetips en eventueel de navigatie bij de hand te houden.

Tegen een meerprijs kunt u uw huurauto bij boeking direct upgraden naar een groter type, zodat deze perfect past bij uw reisgezelschap. De mogelijkheden hiervoor worden getoond tijdens het maken van uw reservering.

Alle voorwaarden die op uw autohuur in Ierland van toepassing zijn worden getoond tijdens de reservering van uw fly drive Ierland en ontvangt u tevens na boeking en bij uw reisbescheiden.


Waarom een fly drive naar Ierland met de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een fly drive Ierland wilt u optimaal genieten! De Maatwerk specialisten en reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Fly drives met uitgebreid informatiepakket

  • Ruim aanbod fly drives Ierland

  • Individuele rondreizen met geperfectioneerde routes

  • Uw fly drive op maat samen gesteld, geheel naar wens

  • De Jong Intra Vakanties - dé fly drive specialist


Magazine Autorondreizen & fly drives

Ziet u het liefst zoveel mogelijk tijdens een vakantie tijdens een autorondreis of fly drive en bent u nog op zoek naar inspiratie? Bestel dan ons Magazine met Autorondreizen en fly drives. Naast inspirerende verhalen, tips van de experts en mooie foto's vindt u een ruim aanbod van de beste routes voor een autorondreis of fly drive verzameld in dit magazine.

De bestemmingen die u in dit magazine kunt vinden op een rijtje:

Europa: Italië, Malta, Spanje, Zweden, IJsland, Kroatië, Ierland, Portugal, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Noorwegen, Griekenland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Polen.

Buiten Europa: Zuid-Afrika, Indonesië, Thailand, Maleisië, Amerika, Canada.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in uw brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine autorondreizen & fly drives 2022-2023