Camperhuur Hero Adobe

Camperreizen Amerika en Canada met de Jong Intra Vakanties

Ontdek Amerika en Canada op een onvergetelijke manier met een camper!

Hoe werkt het?

Voer onderstaand je wensen in en je ziet direct de beschikbare opties verschijnen. Indien je twijfelt over jouw keus, neem dan contact op met onze reisadviseurs die je van een goed advies kunnen voorzien.

Ben je op zoek naar de perfecte camper voor jouw reis? Bij de Jong Intra Vakanties vind je eenvoudig de camper die bij jou past. Met onze handige reserveringsmodule kun je in slechts enkele klikken door verschillende selectiecriteria bladeren om zo jouw ideale camper te vinden. Wij bieden diverse campertypes van meerdere verhuurders tegen de beste prijs op de markt. Zo profiteer je van allerlei aanbiedingen, vroegboekkortingen en andere voordelen die al zijn verwerkt in de reissom. Maak jouw droomreis werkelijkheid en ontdek Amerika en Canada op een unieke manier met jouw eigen camper! Reserveer vandaag nog bij de Jong Intra Vakanties.

Bij het huren van een camper is het belangrijk om te weten dat je overal kunt overnachten waar het is toegestaan. Dit betekent dat je op de mooiste en meest afgelegen plekjes kunt overnachten, wat het kampeeravontuur extra bijzonder maakt. Met het huren van een camper heb je de vrijheid om op avontuur te gaan en te genieten van de natuurlijke schoonheid van verschillende locaties. Het is een geweldige manier om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en even helemaal tot rust te komen.

Ultieme vrijheid bij camperreizen Amerika en Canada met de Jong Intra Vakanties

Met een camper door Amerika of Canada reizen is voor velen de ultieme “way of travel” en een lang gekoesterde droom. Iedereen heeft er wel een voorstelling bij; rijdend door indrukwekkende natuurparken of zittend in een stoeltje, midden in de natuur, voor je huis op wielen met een prachtige steak op de barbecue en een koud glas drinken binnen handbereik. Dat is pas echt genieten! Wandelen door de immense Grand Canyon, zwemmen in Lake Powell, heerlijk eten en een gokje wagen in Las Vegas of een wandeling langs het azuurblauwe Lake Louise in Canada, beren zien in Banff National Park en walvissen spotten vanaf Vancouver Island. Jij bepaalt waar en wanneer je stopt, je hebt tenslotte de tijd aan jezelf!

De voordelen van een camperreis Amerika of Canada ?

Bij het huren van een camper is het belangrijk om te weten dat je overal kunt overnachten waar het is toegestaan. Dit betekent dat je op de mooiste en meest afgelegen plekjes kunt overnachten, wat het kampeeravontuur extra bijzonder maakt. Met het huren van een camper heb je de vrijheid om op avontuur te gaan en te genieten van de natuurlijke schoonheid van verschillende locaties. Het is een geweldige manier om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en even helemaal tot rust te komen.

Hoewel hotels vaak voordeliger lijken, komen en vaak extra kosten bij kijken. Dit komt voornamelijk door de maaltijden, snacks tussendoor en toiletbezoeken door de dag. Als je een camper gaat huren in Amerika of Canada rijd je met je eigen huis, voorzien van alle gemakken, naar de volgende locatie. Tijdens een camperreis Amerika of Canada bepaal je zelf wanneer je wel of niet buiten de deur eet.

Met jouw camper heb je toegang tot alle belangrijke toeristische gebieden. Bij een bezoek aan plaatsen zoals de Grand Canyon NP, Zion NP, Banff NP of Jasper NP kun je ‘s nachts overnachten op het terrein van de parken en als je op tijd reserveert ook nog tegen een kleine vergoeding. Hotels gelegen in de nationale parken zijn meestal erg duur en vaak ook verder weg gelegen van de plekken die je graag wilt zien. Bovendien: wat is er mooier dan ‘s ochtends midden in de natuur te ontwaken of aan het einde van de dag van de ondergaande zon te genieten?

Bepaal het type camper voor jouw camperreis Amerika en Canada

Ben je op zoek naar de perfecte camper voor jouw reis? Bij de Jong Intra Vakanties vind je eenvoudig de camper die het beste bij jou past. Met onze handige reserveringsmodule kun je in slechts enkele klikken door verschillende selectiecriteria bladeren om zo jouw ideale camper te vinden.

Naast het kiezen van je bestemming in Amerika of Canada is het ook van belang, dat je goed nadenkt over de keuze van de camper, want campers zijn er in vele soorten en maten. Alle campers zijn altijd uitgerust met de nodige kookvoorzieningen, zoals een koelkast, vriezer, kookplaat, magnetron en ruime kasten. Daarnaast beschikken de campers over een douche, wastafel en een toilet. Zo ben je helemaal voorzien tijdens jouw camperreis door Amerika of Canada.

Alle campers hebben stuurbekrachtiging, rembekrachtiging en een automatische versnellingsbak. Als je niet gewend bent te rijden met een automaat, heb je dit vast en zeker snel onder de knie. Schrik niet van de lengte van het voertuig. Zo lang je er rekening mee houdt om ruime bochten te maken zit je goed. Je moet wellicht wel even wennen aan de breedte van het voertuig. Maar je zult zien: na 2 dagen rijd je als een echte professional rond met jouw camper.

Camperreizen Amerika en Canada met kinderen

Voor kinderen is reizen in een camper een groot feest. Ze hoeven niet meer urenlang op de achterbank te zitten. Wanneer je met de camper op pad gaat, kunnen de kinderen op hun gemak allemaal rond de tafel zitten en spelletjes doen of via de grote ramen genieten van het prachtige uitzicht. Daarnaast vinden kinderen het vaak ook heel fijn om altijd in ‘hun eigen bed’ te kunnen slapen, samen met al hun knuffels en speeltjes en dat kan natuurlijk prima in “hun” eigen camper.

Wat kost een camping bij een camperreis Amerika of Canada?

Je kunt ervoor kiezen om een camper te huren en Amerika of Canada te ontdekken op basis van basic campings. Dit zijn campings zonder stroom, maar wel met een toiletgebouw en stromend water. Het is ook mogelijk om voor een luxere camping te kiezen met stroom, water- en rioolaansluiting en bv. ook een supermarkt en een restaurant. Deze luxere campings zijn bovendien voorzien van warme douches en hebben ook vaak een zwembad. Hierdoor zijn deze overnachtingen natuurlijk wel duurder. Je kunt het dus zo goedkoop of duur maken als je zelf maar wilt.

Goed om te weten over jouw camperreis Amerika of Canada

- De prijs van de camper is gerelateerd aan vraag en aanbod. Hierdoor kan het voorkomen, dat een grotere camper goedkoper is dan een kleine. Als er meer aanbod is van campers dan vraag, dan zal de prijs dalen.

- Bij het huren van een camper moet je inschatten hoe veel mijlen/kilometers je gaat afleggen. Je koopt reeds vooraf "mijl/kilometer blokken". Houdt er hierbij rekening mee, dat je niet alleen van camping naar camping zult reizen, maar regelmatig ook een extra uitstapje zult maken en af en toe ook een supermarkt of restaurant zult willen bezoeken! Helaas zullen teveel ingekochte mijlen/kilometers niet worden vergoed.

- In de camper zullen altijd persoonlijke uitrustingen beschikbaar zijn. Denk hierbij aan lakens, dekens, handdoeken en keukenbenodigdheden. Soms kun je extra uitrustingen bijboeken. Check vooraf heel goed wat er wel en niet inbegrepen is bij de camper van jouw keuze en voorkom dat je zelf te veel meeneemt.

- Het is mogelijk om een camper in de ene stad te huren en in een andere stad weer terug te brengen. Hiervoor betaal je dan wel een "one-way toeslag". Deze toeslag varieert van $250 tot $750, afhankelijk van de locaties. Deze dient betaald te worden op het punt waar je de camper ophaalt.

- In Amerika en Canada wordt op de verkoopprijzen nog een lokale belasting geheven. Deze belasting is al inclusief bij de vooraf aan ons betaalde reissom, maar bij de ter plaatse te betalen producten en diensten dient deze nog er bij te worden opgeteld.