Autorondreizen-Portugal

Autorondreizen Portugal

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Ronald

Persoonlijk vind ik het noorden van Portugal erg interessant. De combinatie van leuke steden als Porto, Braga en Guimarães met de hagelwitte stranden en de prachtige natuur in het binnenland zijn om te likkebaarden!

Ronald

Autorondreis specialistTijdens een autorondreis Portugal zult u zien dat het land meer is dan de snelle rushes van Ronaldo. U zult ervaren dat het land een rijkere geschiedenis heeft dan de Europa Cups van Eusebio. Want Portugal heeft historie!


Lees alles over onze autorondreizen naar Portugal

Hoe werkt een autorondreis Portugal?

Al jarenlang is de Jong Intra Vakanties gespecialiseerd in fly drives en autorondreizen door Portugal. Letterlijk vertaald staat fly drive voor vliegen en rijden. Boekt u een fly & drive Portugal, zijn daarbij de vlucht, huurauto en accommodaties inbegrepen. 

Nadat u uw reis geboekt heeft, ontvangt u van ons een reisbeschrijving met tips en excursies voor onderweg.

Het voordeel van het reizen met een eigen (huur)auto door Portugal is natuurlijk vooral dat u vrij bent om te gaan en staan waar u zelf wilt. Zolang u 's avonds maar tijdig arriveert op uw overnachtingsadres.

Tijdens uw autorondreis Portugal zijn ook de accommodaties inbegrepen. We hebben een mooie selectie aan comfortabele hotels, kleinschalige pousada's en luxe accommodaties in ons assortiment waarbij u altijd verblijft op basis van logies en ontbijt.

Maatwerk autorondreizen Portugal

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde individuele rondreizen en groepsrondreizen door Portugal samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze fly drives en autorondreizen door Portugal.

Interesse in een maatwerkofferte voor de fly drive of autorondreizen door Portugal van uw keuze of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw fly drive of autorondreis door Portugal? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Fly drives, maatwerk

Fly drives Portugal

Bespaart u liever tijd door naar Portugal te vliegen? Kies dan voor een fly drive Portugal. Een fly drive betekent letterlijk vliegen en rijden. Een fly drive wordt ook wel een fly en drive, fly and drive of fly & drive genoemd: in alle gevallen gaat het om een combinatie van een vlucht, een huurauto en accommodaties voor een prachtige rondreis!

U rijdt dan dezelfde route en verblijft in dezelfde accommodaties, met als enige verschil dat u niet vliegt naar het startpunt van uw reis, maar met eigen vervoer naar Portugal reist.


De mooiste regio's voor een autorondreis door Portugal

Welke regio gaat u ontdekken?

Tijdens een autorondreis Portugal kunt u het hele land doorkruizen of kiezen voor een bepaalde regio. En dat laatste zal een moeilijke keuze worden, want Portugal heeft u veel te bieden. Portugal is een prachtig land om te ontdekken tijdens een autorondreis. Bijzonder populair is een autorondreis vanaf de Algarve of een autorondreis met verblijf in Pousadas.  Welke regio kiest u voor uw autorondreis door Portugal?

Autorondreizen het achterland van Lissabon

Tijdens deze uitgebalanceerde autorondreis bezoekt u de mooiste en interessantste steden in het centrum van Portugal. Vanuit de hoofdstad Lissabon rijdt u naar het sprookjesachtige Sintra om vervolgens langs de mondaine kuststreek iets noordelijker Coimbra te bezoeken. Vele bezienswaardigheden en het bedevaartsoord Fatima verder, keert u terug in Lissabon om nog twee dagen van deze wereldstad te genieten.

Autorondreizen Madeira

De meeste bezoekers aan dit mooie eiland maken alleen kennis met het gezellige Funchal. Maar Madeira heeft veel meer te bieden dan de hoofdstad. Daarom hebben wij een rondreis samengesteld met overnachtingen in een viertal hotels verspreid over het eiland. Zo kunt u in uw eigen tempo kennis maken met al het natuurschoon dat er op Madeira te zien is. Prachtige tuinen, adembenemende kuststroken en prachtige natuurparken; Madeira is een eldorado voor de (wandelende) natuurliefhebber!

Madeira

Reizen met de auto naar Portugal

Vervoer naar Portugal

Bij onze autorondreizen Portugal reist u met uw eigen auto naar Portugal. Indien u dat wenst kunnen wij eventueel een comfortabele huurauto voor uw verzorgen, die u in Nederland afhaalt. Neemt u hiervoor contact op met onze reisadviseurs van het servicecenter.

Het grote voordeel van een autorondreis is dat u geen rekening hoeft te houden met tijd en bagage. Daarom kiest ook een groot deel van de reizigers voor deze vervoersoptie. Afhankelijk van uw gekozen bestemming is de reistijd ca. 18 tot 22 uur, zonder rusttijd. Houdt u er rekening mee dat u zowel in Frankrijk, Spanje als in Portugal grotendeels op tolwegen zult rijden.

Vervoer in Portugal

Autorijden in Portugal heeft veel overeenkomsten met autorijden in Nederland. De verkeersregels komen grotendeels overeen.

Via de routebeschrijving ontvangt u van ons voor vertrek mooie suggesties voor alternatieve routes. Wij raden u aan niet altijd te kiezen voor de kortste of snelste route naar uw volgende overnachtingshotel, maar optimaal te genieten van uw rondreis Duitsland met verrassende routes langs mooie bezienswaardigheden!

Verplicht meenemen in uw auto

U bent in Portugal verplicht om altijd te beschikken over een gevarendriehoek, veiligheidshesje en een verbanddoos in uw auto. Hiermee kunt u ook vervelende discussie met de politie voorkomen. Tip: bewaar deze items op een plaats in de auto die voor u makkelijk te bereiken is (dus niet onder uw bagage bijvoorbeeld).


Waarom een autorondreis naar Portugal met de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een autorondreis Portugal wilt u optimaal genieten! De Maatwerk specialisten en reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Autorondreizen met uitgebreid informatiepakket

  • Ruim aanbod autorondreizen Portugal

  • Individuele rondreizen met geperfectioneerde routes

  • Uw autorondreis op maat samen gesteld, geheel naar wens

  • Strandverlengingen aan de mooiste stranden

  • De Jong Intra Vakanties - dé autorondreizen specialist