Service en contact

Zelf regelen via “mijn boeking”

Met uw reserveringsnummer uw persoonlijke inlogcode kunt u altijd uw boeking inzien. Hier vindt u onder meer informatie over:

  • Gegevens over de geboekte reis

  • Informatie over betalingen

  • Extra’s bij te boeken

Uw reserveringsnummer en inlogcode vindt u in uw boekingsbevestiging die u per email van ons heeft ontvangen.

Bekijk uw boeking.

Hulp nodig bij het uitkiezen van de perfecte vakantie?

Hulp nodig bij het uitkiezen van de perfecte vakantie?

Het uitzoeken van een vakantie is een belangrijke voorbereiding voor een mooie ervaring. Onze reisspecialisten vinden dit leuk om te doen en hebben bovendien alle kennis en ervaring. Wij helpen u graag bij het vinden van uw vakantie.

Bel 0180-457803 of wij bellen u.
E-mails met vragen over reizen of het maken een nieuwe boeking verstuurt u naar: verkoop@dejongintra.nl

We zijn telefonisch en per email bereikbaar van
maandag t/m vrijdag van 09.00 – 18.00 uur
zaterdag van 09.30 – 17.00 uur
zondag gesloten

Alle reizen van de Jong Intra Vakanties zijn in Nederland te reserveren bij reisbureaus en zelfstandige reisagenten (allen aangesloten bij ANVR), telefonisch of via diverse reiswebsites, waaronder www.dejongintra.nl zelf.

Welkom in onze Reisstudio

Het is ook mogelijk om uw droomreis op maat, een autorondreis of elke andere willekeurige reis persoonlijk te bespreken om een goede keuze te kunnen maken. Hiervoor hebben we speciaal onze reisstudio ingericht op ons adres in Ridderkerk. Hier kan iedereen in alle rust met één van onze reisspecialisten de reiswensen van A tot Z in detail bespreken, uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee.

U kunt (telefonisch) een afspraak maken voor de reisstudio voor een tijdstip op maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur.

We heten u graag welkom in Ridderkerk.

Team Reisspecialisten – de Jong Intra Vakanties

Havenkade 1
2984 AA
Ridderkerk

Klachten en suggesties?

Voor de reis

Heeft u een reis in het vooruitzicht? Dan raden wij u aan om de informatie in “uw boeking” te checken. Mocht u meer hulp nodig hebben kunt u contact op nemen met ons team reisspeclialisten. Zij helpen u graag persoonlijk verder.

Tijdens de reis

Indien u tijdens uw reis opmerkingen of problemen heeft, raden wij u aan niet te wachten met het vermelden hiervan tot u weer thuis bent. Eenmaal thuis kunnen we iets wat ter plekke hersteld had kunnen worden, niet meer ongedaan maken. Neem in deze situatie altijd direct contact op met de betrokken dienstverlener, reisleiding of plaatselijke vertegenwoordiging zodat zij tijdens uw reis een oplossing voor u kunnen aandragen. Mocht u er ter plaatse niet uitkomen is de Jong Intra Vakanties 24 uur per dag bereikbaar. De contact gegevens vindt u op uw reisbescheiden.

Na terugkomst

Wij doen onze uiterste best om met de grootste zorg uw reis zo samen te stellen dat uw verblijf naar volle tevredenheid verloopt. Mocht er onverhoopt toch iets voorvallen wat tijdens de reis (zie hierboven) niet naar tevredenheid is opgelost neem dan zo spoedig mogelijk doch binnen een maand na terugkomst contact met ons op.

E-mails met klachten of suggesties verstuurt u naar: customercare@dejongintra.nl

Bellen kan naar: 0180-457777 op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

Zakelijk

Uw reisorganisator

De Jong Intra Vakanties GmbH
Lindenstrasse 25
8302 Kloten
Zwitserland

Tel: +41 435 080 548
info@dejongintra.com
CHE-230234124
CHE-230234124 MWST

ANVR:2462

SGR:1061

IBAN: NL35 ABNA 0426434919

BIC: ABNANL2A

Uw servicecenter

De Jong Intra Vakanties BV
Havenkade 1
2984 AA Ridderkerk
Nederland

Tel: 0180 - 457 803

Persvoorlichting: Wij helpen u graag aan de benodigde informatie, u kunt een mail sturen naar persvoorlichting@dejongintra.nl dan ontvangt u z.s.m. een reactie.

Social Media