Kroatie Fly drives Hero

Fly drives Kroatië

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Ronald

Er lijken soms letters te missen: Krk, Rab, krka... Onzin natuurlijk! Dit zijn gewoon een aantal van de meest geliefde bestemmingen in het heerlijke vakantieland Kroatië. Tijdens een fly drive Kroatië geniet u van de prachtige natuur, cultuur en historie die het land te bieden heeft.

Ronald

Fly drive specialist

Wie aan Kroatië denkt, heeft al snel een beeld van een strandvakantie; surfen, zwemmen en snorkelen. Maar Kroatië heeft zo veel meer te bieden. In het binnenland liggen de mooiste nationale parken en u vindt er prachtige steden en dorpen. Van noord tot zuid: Kroatië is een land met vele gezichten. Een fly drive Kroatië is de beste manier om alles van dit mooie land te ontdekken.


Lees alles over onze fly drives naar Kroatië

Hoe werkt een fly drive Kroatië?

Een fly drive betekent letterlijk vliegen en rijden. Een fly drive Kroatië wordt ook wel een fly en drive Kroatië, fly and drive Kroatië of fly & drive Kroatië genoemd: in alle gevallen gaat het om een combinatie van een vlucht, een huurauto en accommodaties voor een prachtige rondreis door Kroatië!

Wanneer u uw fly drive Kroatië boekt, ontvangt u bij uw reisbescheiden uitgebreide routetips. Zo weet u vooraf wat er onderweg te zien en te doen is. U mag natuurlijk afwijken van onze aanbevelingen die in de reisbeschrijving staan, als u 's avonds maar op tijd bij uw accommodatie bent.

Inbegrepen bij een fly drive Kroatië is de retourvlucht, huurauto inclusief ongelimiteerd aantal kilometers, een uitgebreide reisbeschrijving en overnachtingen op basis van logies en ontbijt. Niet inbegrepen is de toeristenbelasting, parkeer-, tol- en entreegelden en benzine.

Maatwerk fly drive Kroatië

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde individuele rondreizen Kroatië en groepsrondreizen Kroatië samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze fly drives Kroatië.

Interesse in een maatwerkofferte voor de fly drive Kroatië of autorondreizen door Kroatië van uw keuze of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw fly drive Kroatië of autorondreis Kroatië? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl. Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Fly drives, maatwerk

Autorondreis Kroatië

Reist u liever met uw eigen auto? Alle fly drives Kroatië zijn ook te boeken als autorondreis Kroatië. Dezelfde route, dezelfde hotels en uiteraard dezelfde voordelen, zoals onze uitgebreide routetips. Het voordeel van een autorondreis is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over hoeveel bagage u meeneemt, zolang het maar in de auto past.

Fly drives, Kroatië, Autorondreis Kroatië

De mooiste regio's voor een fly drive door Kroatië

Welke regio gaat u ontdekken?

Bij de Jong Intra Vakanties vindt u fly drives door de mooiste regio's van Kroatië. De meeste fly drive rondreizen Kroatië laten u kennis maken met één of meerdere regio's, zodat u de tijd hebt het land goed te leren kennen.

Fly drives langs de Nationale Parken van Kroatië

Tijdens onze fly drives Kroatië ontkomt u eigenlijk niet aan één of meerdere bezoeken aan een Nationaal Park. Stuk voor stuk pareltjes, waarbij het Nationaal Park Plitvice het zelfs tot de werelderfgoedlijst van UNESCO heeft geschopt. De in totaal 16 meren in dit park liggen in etages boven elkaar en zijn door ca. 90 watervallen met elkaar verbonden. Een adembenemend schouwspel dat omgeven is door prachtige natuur. En datzelfde geldt eigenlijk ook voor het Nationaal Park Krka.

Fly drives, Kroatië, De mooiste Nationale Parken

Fly drives langs de steden van Kroatië

De prachtige havenstad Dubrovnik wordt ook wel de ‘Parel van de Adria’ genoemd. Het oude stadscentrum, omgeven door een lange verdedigingsmuur, is volledig autorvrij. Ideaal dus om de vele paleizen, kerken en mooie pleinen te bezoeken.

Het 1700 jarige Split is een andere indrukwekkende stad in Kroatië, waar het prachtige, door de Romeinse keizer Dioclatianus gebouwde, paleis nog steeds een pronkstuk is.

En als we het dan over de grotere steden hebben mag de hoofdstad Zagreb met haar vele culturele en historische hoogstandjes in deze opsomming natuurlijk niet ontbreken!

Fly drives langs de Kroatische kust

Aan de enorme kustlijn van Kroatië liggen echter ook nog vele andere kleinere plaatsjes waar het heerlijk is om door heen te wandelen. Daarom ontbreken in diverse rondreizen bijvoorbeeld Pula, Opatija, Porec en Zadar niet. En kijkt u vanaf een terrasje uit over de zee, dan vallen ongetwijfeld de vele eilanden op. Kijkend op de kaart hoe deze eilanden dan heten, lijkt het een drukfout. Wat te denken van Krk en Rab. Die namen trekken de aandacht en u zult ervaren dat dit niet voor niets is.

Fly drives, Kroatië, En de mooiste dorpen en eilanden langs de kust

Uw vervoer naar Kroatië en uw huurauto

Vervoer naar Kroatië

Als u een fly drive boekt naar Kroatië, tonen we u bij het maken van uw boeking direct de vluchten die het best passen bij de rondreis van uw keuze. Afhankelijk van de gekozen fly drive Kroatië, vliegt u naar Zagreb, Pula, Zadar Dubrovnik of Split. Bij het maken van uw reservering tonen wij direct de vluchten die het beste passen bij de fly drive Kroatië van uw keuze.

Fly drives, Kroatië, Vervoer naar Kroatië

Uw huurauto in Kroatië

Op de luchthaven haalt u uw huurauto op, die in het pakket van de fly drive inbegrepen is. En dan begint uw rondreis door Kroatië! Vergeet niet de reisbeschrijving en eventueel een navigatie bij de hand te hebben.

Tegen een meerprijs kunt u uw huurauto bij boeking direct upgraden naar een groter type, zodat deze perfect past bij uw reisgezelschap. De mogelijkheden hiervoor worden getoond tijdens het maken van uw reservering.

Alle voorwaarden die op uw autohuur in Kroatië van toepassing zijn worden getoond tijdens de reservering van uw fly drive Kroatië en ontvangt u tevens na boeking en bij uw reisbescheiden.


Waarom een fly drive naar Kroatië met de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een fly drive Kroatië wilt u optimaal genieten! De Maatwerk specialisten en reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

Fly drives, Kroatië, Optimaal genieten

De voordelen op een rijtje

  • Fly drives met uitgebreid informatiepakket

  • Ruim aanbod fly drives Kroatië

  • Individuele rondreizen met geperfectioneerde routes

  • Uw fly drive op maat samen gesteld, geheel naar wens

  • Strandverlengingen aan de mooiste stranden

  • De Jong Intra Vakanties - dé fly drive specialist


Magazine Autorondreizen & fly drives

Zie je het liefst zoveel mogelijk tijdens een vakantie tijdens een autorondreis of fly drive en ben je nog op zoek naar inspiratie? Bestel dan ons Magazine met Autorondreizen en fly drives. Naast inspirerende verhalen, tips van de experts en mooie foto's bevat dit magazine een ruim aanbod van de beste routes voor een autorondreis of fly drive.

De bestemmingen die je in dit magazine kunt vinden op een rijtje:

Europa: Italië, Malta, Spanje, Zweden, IJsland, Kroatië, Ierland, Portugal, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Noorwegen, Griekenland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Polen, Albanië, Slovenië, Marokko.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine autorondreizen & fly drives 2024-2025