Authentieke rondreizen | de Jong Intra Vakanties

Onze authentieke rondreizen

Met onze authentieke rondreizen leer je de cultuur, lokale keuken en gebruiken en historie van een land of regio kennen. In een relatief rustig reistempo leiden wij je langs de highlights, maar ook langs 'verborgen pareltjes' van land of de regio van jouw keuze. Je verblijft in bijzondere en zoveel mogelijk in accommodaties met een authentiek karakter, zoals bijvoorbeeld een agriturismo in Italië of een Bed&Breakfast of Manor Houses in Ierland. De reizen hebben een relatief rustig programma en er wordt meestal drie nachten op één locatie verbleven. De routetips die je bij jouw authentieke rondreis ontvangt, bevatten tips van kenners en reizigers om de cultuur en historie van het land of de regio zelf te beleven en ervaren.


Authentieke rondreizen, onze mooiste fly drives

Onze authentieke rondreizen laten je in korte tijd kennis maken met een land of regio. Bij een authentieke fly drive bespaar je de tijd van een heen en terugreis en benut je jouw vakantiedagen ten volle. Een comfortabele huurauto is altijd inbegrepen en naar keuze kan je deze upgraden naar een hogere categorie huurauto: bijvoorbeeld als je met meerdere personen reist, een flinke koffer mee wilt nemen of gewoon nog iets comfortabeler wilt reizen. Bij alle fly drives ontvang je bovendien de routetips, die ervoor zorgen dat je het maximale uit jouw vakantie kunt halen.

Onze aanbevelingen voor een authentieke fly drive

 • Authentiek Peloponnesos

  1. Griekenland
  2. Individuele rondreizen Griekenland
  3. Vaste land en Peloponnesos
  Voidokilia beach
  v.a. 970 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.

 • Authentiek Sardinië

  1. Italië
  2. Individuele rondreizen Italië
  3. Sardinië
  Tharros
  v.a. 1.085 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.

 • Authentiek Ierland

  1. Ierland
  2. Individuele rondreizen Ierland
  3. Ierland
  Dublin - Temple Bar
  v.a. 1.138 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.

Authentieke rondreizen, onze mooiste autorondreizen

Bij een autorondreis uit onze authentieke rondreizen assortiment vertrek je vanuit Nederland met jouw eigen auto en begint de vakantiepret al onderweg. Eventuele overnachtingen zijn ingepland op praktische afstanden en aangepast op jouw bestemming. Met jouw eigen auto rijd je naar de hotels die wij voor jou geregeld hebben. Uiteraard ben je voor jouw reis voorzien van onze handige routetips die jouw autorondreis tot een geslaagde vakantie maken.

Wat mag je verwachten van onze authentieke rondreizen?

Wil je de cultuur, lokale keuken en gebruiken en historie van een land of regio leren kennen? Dan zijn onze authentieke rondreizen de beste keuze. In een relatief rustig reistempo leiden wij je langs de highlights, maar ook langs 'verborgen pareltjes' van land of de regio.

De accommodaties tijdens een authentieke rondreis

Je verblijft in bijzondere en zoveel mogelijk in accommodaties met een authentiek karakter. De reizen hebben een relatief rustig programma en er wordt meestal drie nachten op één locatie verbleven. 

Authentiek rondreizen, agriturismo, Italië | de Jong Intra Vakanties

Het reisprogramma van een authentieke rondreis

Onze authentieke rondreizen hebben een relatief rustig programma en er wordt meestal drie nachten op één locatie verbleven om zo optimaal te genieten van al het moois een land of regio te bieden heeft.

De routetips bij jouw authentieke rondreis

De routetips die je bij jouw authentieke rondreis ontvangt bevatten naast de gebruikelijke informatie over jouw vakantiebestemming diverse insider tips om de cultuur en historie van het land of de regio zelf te beleven en ervaren.

Authentiek rondreizen, Sicilië, Italië | de Jong Intra Vakanties

Jouw authentieke rondreis op maat

Heb je bijzondere wensen of wil je een authentieke rondreis net even anders? Laat dan jouw authentieke rondreis op maat samenstellen.

Maatwerk fly drive en autorondreis

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde individuele rondreizen en groepsrondreizen samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze fly drives en autorondreizen op maat naar zowel Europese als verre bestemmingen.

Contact met een maatwerkspecialist

Interesse in een maatwerkofferte voor jouw eigen fly drive of autorondreis, of wil je contact met één van onze maatwerkspecialisten over een fly drive of autorondreis? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of je stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over jouw maatwerkreis? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neem je contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Fly drives, maatwerk


Magazine Autorondreizen & fly drives

Zie je het liefst zoveel mogelijk tijdens een vakantie tijdens een autorondreis of fly drive en ben je nog op zoek naar inspiratie? Bestel dan ons Magazine met Autorondreizen en fly drives. Naast inspirerende verhalen, tips van de experts en mooie foto's bevat dit magazine een ruim aanbod van de beste routes voor een autorondreis of fly drive.

De bestemmingen die je in dit magazine kunt vinden op een rijtje:

Europa: Italië, Malta, Spanje, Zweden, IJsland, Kroatië, Ierland, Portugal, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Noorwegen, Griekenland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Polen, Albanië, Slovenië, Marokko.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine autorondreizen & fly drives 2024-2025