Autovakanties Schotland hero

Fly drives Schotland

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Heleen

Onheilspellende lochs met donker waterruige berglandschappen waar de elementen van de natuur vrij spel hebben, het oorverdovende geluid van doedelzakken en sterke mannen die in geruite rokken met boomstammen gooien. Een reis door Schotland is een reis door ongerepte natuur én een kennismaking met bijzondere tradities en gewoonten.

Heleen

Autovakanties & fly drives specialist

Stap in de auto en begin jouw avontuur in het land van whisky en kastelen. Schotland is in veel opzichten een mooi vakantieland. Tijdens een fly-drive Schotland ga je per huurauto op pad om de mooiste steden, kastelen, mysterieuze 'lochs', de Hooglanden, Laaglanden en de talloze eilanden te ontdekken.


Lees alles over onze fly drives naar Schotland

Hoe werkt een fly drive Schotland?

Al jarenlang is de Jong Intra Vakanties gespecialiseerd in fly drives en autorondreizen door Schotland. Letterlijk vertaald staat fly drive voor vliegen en rijden. Boek je een fly & drive Schotland, zijn daarbij de vlucht, huurauto en accommodaties inbegrepen. 

Nadat je jouw reis geboekt hebt, ontvang je een pakket met uitgebreide reisbescheiden. Hierin vind je ook een routebeschrijving die je aan kunt houden om van de ene naar de andere bestemming te rijden. Maar het voordeel van het reizen met een eigen (huur)auto is natuurlijk vooral dat je vrij bent om te gaan en staan waar je zelf wilt. Zolang je 's avonds maar tijdig arriveert op het overnachtingsadres.

Tijdens jouw fly drive Schotland zijn ook de accommodaties inbegrepen. We hebben een mooie selectie aan comfortabele accommodaties in ons assortiment waarbij je altijd verblijft op basis van logies en ontbijt. Bij jouw reisbescheiden ontvang je van ons ook een reisbeschrijving met tips en excursies voor onderweg.

Maatwerk fly drive Schotland

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde individuele rondreizen Schotland en groepsrondreizen Schotland samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze fly drives Schotland en autorondreizen Schotland.

Interesse in een maatwerkofferte voor de fly drive Schotland of autorondreizen door Schotland van jouw keuze of wil je contact met één van onze maatwerkspecialisten over je fly drive Schotland of autorondreis Schotland? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of je stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Fly drives, maatwerk

De mooiste regio's voor een fly drive door Schotland?

Welke regio ga je ontdekken?

De hoofdstad van Schotland behoort tot een van de mooiste steden van Europa. Om deze reden is een stedentrip Edinburgh vaak onderdeel van een fly drive Schotland. Uiteraard bestaat ons aanbod fly drives naar Schotland uit diverse rondreizen, die stuk voor stuk met zorg voor je zijn samengesteld.

Het hart van Schotland

Het hart van Schotland is de favoriete fly drive onder onze klanten. Deze rondreis door Schotland wordt gekenmerkt door een schitterende natuur, vele kastelen en landhuizen en gezellige toeristendorpjes. Een gebied met mogelijkheden voor iedereen. Tijdens deze reis verblijf je drie nachten in de omgeving van Inverness en vier nachten in het gebied van het Loch Lomond en The Trossachs National Park. Aangezien je wat langer op één bestemming verblijft, is het een rustig reisprogramma en zie je veel van deze twee toeristisch interessante regio's.

Het hart van Schotland

Praktische informatie over reizen naar Schotland

Wil je meer weten over reizen naar Schotland? Alle praktische informatie vind je op onze speciale Groot-Brittannië pagina.

Je vindt hier informatie over o.a.

  • Reisdocumenten

  • Geldzaken

  • Openingstijden van winkels

  • Klimaat en beste reistijd

  • Eten en drinken

Busreizen, Schtoland, Dé specialist in busreizen naar Schotland

Magazine Autorondreizen & fly drives

Zie je het liefst zoveel mogelijk tijdens een vakantie tijdens een autorondreis of fly drive en ben je nog op zoek naar inspiratie? Bestel dan ons Magazine met Autorondreizen en fly drives. Naast inspirerende verhalen, tips van de experts en mooie foto's bevat dit magazine een ruim aanbod van de beste routes voor een autorondreis of fly drive.

De bestemmingen die je in dit magazine kunt vinden op een rijtje:

Europa: Italië, Malta, Spanje, Zweden, IJsland, Kroatië, Ierland, Portugal, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Noorwegen, Griekenland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Polen, Albanië, Slovenië, Marokko.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine autorondreizen & fly drives 2024-2025