Autorondreizen-Frankrijk

Autorondreizen Frankrijk

Met eigen vervoer
Waar wilt u naartoe?
Wat voor soort vakantie zoekt u?
Uw vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wilt u weg?
Heleen

Autorijden door Frankrijk is een genot. De wegen zijn zeer goed en het landschap is zeer afwisselend. Of de route nu gaat over een hoge Alpenpass, langs de mooie kusten of de groene heuvels van het binnenland... Frankrijk is prachtig!

Heleen

Autovakanties en fly-drives specialist

Een autorondreis door Frankrijk is zeer afwisselend: De rijke historie in steden als Bordeaux en Parijs, de spectaculaire bergtoppen en natuur in de Alpen en Pyreneeën en de mooie kusten aan de Atlantische Oceaan en aan de Middellandse Zee. Tijdens uw autorondreis door Frankrijk komt u het allemaal tegen!


Lees alles over onze autorondreizen door Frankrijk

Hoe werkt een autorondreis door Frankrijk?

Bij een autorondreis Frankrijk reserveren wij vooraf de accommodaties volgens een zorgvuldig gekozen route. Zo maakt u op een ontspannen manier kennis met het land of met een bepaald deel van Frankrijk. Sommige van onze autorondreizen hebben een bepaald thema en zijn hiermee geschikt voor bepaalde reizigers, zoals wijnliefhebbers. Valt de route in uw smaak, maar sluit het thema niet aan bij uw vakantiewensen? Geen zorgen, wij verplichten u uiteraard tot niets!

Alle onderdelen van de reis zijn op individuele basis. Daarom worden onze autorondreizen Frankrijk ook wel individuele rondreizen Frankrijk genoemd. En bij een individuele rondreis Frankrijk bepaalt u uiteraard zelf de invulling van uw vakantiedagen: niets moet alles mag!

Wanneer u uw autorondreis Frankrijk boekt, ontvangt u bij uw reisbescheiden uitgebreide routetips. Zo weet u vooraf wat er onderweg te zien en te doen is. U mag natuurlijk afwijken van onze aanbevelingen die in de reisbeschrijving staan, als u 's avonds maar op tijd bij uw accommodatie bent.

Inbegrepen bij een autorondreis Frankrijk zijn een uitgebreide reisbeschrijving en overnachtingen op basis van logies en ontbijt. Niet inbegrepen zijn de toeristenbelasting, parkeer-, tol- en entreegelden en benzine.

Maatwerk autorondreis Frankrijk

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde groepsrondreizen Frankrijk samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze autorondreizen Frankrijk.

Interesse in een maatwerkofferte voor de autorondreis door Frankrijk van uw keuze of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw autorondreis Frankrijk? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl. Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Fly drives, maatwerk

De mooiste regio's voor een autorondreis Frankrijk

Welke regio gaat u ontdekken?

Onze rondreizen nemen u mee naar de mooiste plekjes van Frankrijk. Van Normandië en Bretagne in het westen, tot de Côte d'Azur in het zuidoosten en natuurlijk alles hier tussenin. Tijdens een rondreis door Frankrijk leert u dit mooie land pas echt goed kennen. Welke regio kiest u voor uw autorondreis door Frankrijk?

Autorondreizen Normandië en Bretagne

Met onze autorondreizen Frankrijk maakt u o.a. kennis met Normandië en Bretagne. De ruige kustlijn staat bol van de historie met natuurlijk de invasiestranden en het pittoreske Mont Saint Michel als hoogtepunten. Geniet van mooie routes door het groene landschap langs mooie dorpen en steden. U leert deze regio kennen met onze autorondreis Normandië en Bretagne.

Autorondreizen Normandië en Bretagne

Autorondreizen Elzas en Vogezen

De Elzas en de de Vogezen liggen in het noordoosten van Frankrijk, tegen de Duitse en Zwitserse grens. Het is de ideale regio voor een mooie autorondrondreis: niet te ver van Nederland en toch een totaal andere omgeving. Dit glooiende middelgebergte is een regio met zowel natuurschoon als interessante dorpen en steden. Met een autorondreis Elzas en Vogezen maakt u kennis met alle facetten van deze mooie Franse regio's.

Autorondreizen Côte d'Azur en Provence

De Côte d'Azur is de kuststrook van Marseille tot de Italiaanse grens en kenmerkt zich door ruige rotsen en prachtige baaien met kilometerslange zandstranden of kleine jachthavens. Het is de kust van de elite, maar ook van gezellige familiecampings. Dit zorgt voor een echte vakantiesfeer in de steden en dorpen van deze regio.

De Provence is gelegen in het achterland van de Côte d'Azur en kenmerkt zich door ruige bergen en natuurlijk de beroemde lavendelvelden. Hier vindt u dorpen waar de tijd letterlijk heeft stilgestaan. Met een autorondreis Côte d'Azur en Provence reist u door deze prachtige regio's en natuurlijk is deze rondreis naar wens te combineren met bijvoorbeeld een andere rondreis door Frankrijk of een verblijf in Parijs of bij Disneyland Parijs. Een autorondreis Côte d'Azur en Provence is ook uit te voeren als een fly drive Côte d'Azur en Provence: u reist dan per vliegtuig naar Nice en maakt gebruik van een comfortabele huurauto voor uw rondreis.

Autorondreizen Côte d'Azur en Provence

Autorondreizen Bordeaux

Bordeaux is de grootste stad van Zuidwest-Frankrijk. Zeg je Bordeaux, dan zeg je wijn. En dat is inderdaad waar het om draait in Bordeaux en omgeving. In de regio rond Bordeaux vindt u vele wijnhuizen die een bezoek meer dan waard zijn. Met een autorondreis Bordeaux reist u door deze prachtige regio en natuurlijk is deze rondreis naar wens te combineren met bijvoorbeeld een andere rondreis door Frankrijk of een verblijf in Parijs of bij Disneyland Parijs. Een autorondreis Bordeaux is ook uit te voeren als een fly drive Bordeaux: u reist dan per vliegtuig naar Bordeaux en maakt gebruik van een comfortabele huurauto voor uw rondreis.


Reizen met de auto naar Frankrijk

Vervoer naar Frankrijk

Bij onze autorondreizen Frankrijk reist u met uw eigen auto naar Frankrijk. Indien u dat wenst kunnen wij eventueel een comfortabele huurauto voor uw verzorgen, die u in Nederland afhaalt. Neemt u hiervoor contact op met onze reisadviseurs van het servicecenter.

Afhankelijk van de gekozen autorondreis leidt de route u door België en/of Luxemburg. In uw routebeschrijving vindt u de aanbevolen route naar Frankrijk.

Vervoer naar Frankrijk

Vervoer in Frankrijk

Voor het gebruik van de Franse snelwegen geldt in veel gevallen een tolheffing. U betaalt het makkelijkst per creditcard bij de tolpoorten, al is contante betaling vaak ook nog mogelijk.

Voor bepaalde trajecten, meestal met een brug of een tunnel wordt extra tol gevraagd. U betaalt dit het eenvoudigst met een creditcard of gewoon contant.

Via de routebeschrijving ontvangt u van ons voor vertrek mooie suggesties voor alternatieve routes. Wij raden u aan niet altijd te kiezen voor de kortste of snelste route naar uw volgende overnachtingshotel, maar optimaal te genieten van uw rondreis Frankrijk met verrassende routes langs mooie bezienswaardigheden.

Verplicht meenemen in uw auto

U bent in Frankrijk verplicht om een veiligheidsvest, een gevarendriehoek en een verbanddoos mee te nemen in de auto.


Waarom een autorondreis door Frankrijk met de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een autorondreis Frankrijk wilt u optimaal genieten! De Maatwerk specialisten en reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Autorondreizen met uitgebreid informatiepakket

  • Ruim aanbod autorondreizen Frankrijk

  • Individuele rondreizen met geperfectioneerde routes

  • Uw autorondreis op maat samen gesteld, geheel naar wens

  • Combineer met Zwitserland of Spanje

  • De Jong Intra Vakanties - dé autorondreis specialist

De voordelen op een rijtje Frankrijk

Magazine Autorondreizen & fly drives

Ziet u het liefst zoveel mogelijk tijdens een vakantie tijdens een autorondreis of fly drive en bent u nog op zoek naar inspiratie? Bestel dan ons Magazine met Autorondreizen en fly drives. Naast inspirerende verhalen, tips van de experts en mooie foto's vindt u een ruim aanbod van de beste routes voor een autorondreis of fly drive verzameld in dit magazine.

De bestemmingen die u in dit magazine kunt vinden op een rijtje:

Europa: Italië, Malta, Spanje, Zweden, IJsland, Kroatië, Ierland, Portugal, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Noorwegen, Griekenland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Polen.

Buiten Europa: Zuid-Afrika, Indonesië, Thailand, Maleisië, Amerika, Canada.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in uw brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine autorondreizen & fly drives 2022-2023