Moezel, Riviercruises

Riviercruises

Met eigen vervoer
Met hoeveel personen reist u?
Wat voor soort vakantie zoekt u?
Uw vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wilt u weg?
Jan-Willem

Een riviercruise is voor veel mensen een ultieme combinatie van vakantie en ontspanning. U wordt verwelkomd aan boord, pakt één keer uw koffer uit en maakt toch een rondreis.

Jan Willem

Busreizen en riviercruise specialist

Een riviercruise is voor veel mensen een ultieme combinatie van vakantie en ontspanning. U wordt verwelkomd aan boord, pakt één keer uw koffer uit en maakt toch een rondreis. Een bijzondere wijze om op een ontspannen manier zoveel mogelijk vanaf de rivier en natuurlijk op de kade te zien.

Ontdek deze landen met een riviercruise

Lees alles over Riviercruises

Goed voorbereid op riviercruise

Een riviercruise is voor veel mensen een ultieme combinatie van vakantie en ontspanning. U wordt verwelkomd aan boord, pakt één keer uw koffer uit en maakt toch een rondreis. Een bijzondere wijze om op een ontspannen manier zoveel mogelijk vanaf de rivier en natuurlijk op de kade te zien.

Wij bieden voor ieder wat wils, van een korte bootreis door onze beroemde Bollenstreek of een uitgebreide Vierlandencruise. In het voorjaar, gedurende de zomer, het najaar en zelfs met Kerstmis en Oud & Nieuw kunt u Europa's mooiste rivieren en steden gaan verkennen.

Exclusief mps Horizon
Al vele jaren voert de mps Horizon, een schip met een prettig familiair karakter, diverse cruises exclusief voor de Jong Intra Vakanties uit. De kapitein en zijn voltallige staf, alsmede onze eigen reisleidster Marina, zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Al vele gasten hebben op de mps Horizon een heerlijke ontspannen week op het water doorgebracht.


Populaire Riviercruises

De mooiste bestemmingen met zorg gekozen

Laat uw bootreis al bij uw voordeur beginnen en boek de unieke taxiservice bij, ook kunt u uw riviercruise vaak helemaal compleet maken met bijvoorbeeld een pre-night, waarbij u al de avond voor vertrek kunt inschepen. In alle gevallen staan onze bootreizen garant voor een heerlijke vakantie!

Onze uitgebreide aanbod biedt veel mogelijkheden. Bekijk eens de Donaucruises, Moezelcruises of een van onze populaire Rijncruises! Of de mogelijkheden per land, een riviercruise door Duitsland of een riviercruise door België, zijn zeker aanraders. Wij bieden minicruises aan van 4 dagen tot heerlijke riviercruises van 13 dagen.

Gaat u dit jaar mee met één van onze prachtige riviercruises?

Riviercruises Oostenrijk

Een cruise over de majesteuze Donau neemt u mee naar diverse landen in Centraal Europa met allemaal hun eigen hoogtepunten. Uiteraard is de vaartocht door Oostenrijk met een bezoek aan de hoofdstad Wenen één van de absolute hoogtepunten.

Het riviercruisen wordt in Europa steeds populairder want er zijn vele duizenden kilometers aan Europese rivieren die met een riviercruise schip uitstekend te bevaren zijn. Om de Donau door Oostenrijk te bevaren zijn er diverse mogelijkheden. U kunt al per schip vanuit Nederland vertrekken, maar zeker sneller zijn onze reizen waarbij we de reis naar Passau per luxe touringcar maken en daar in te schepen voor een bezoek aan o.a. Wenen, Budapest, Melk en Bratislava.

Riviercruise Hongarije

Een cruise over de majesteuze Donau neemt u mee naar diverse landen in Centraal Europa met allemaal hun eigen hoogtepunten. Uiteraard wordt hierbij ook Budapest in Hongarije aangedaan. Om de Donau door Hongarije te bevaren zijn er diverse mogelijkheden. U kunt al per schip vanuit Nederland vertrekken, maar zeker sneller zijn onze reizen waarbij we de reis naar Passau per luxe touringcar maken en daar inschepen voor een bezoek aan o.a. Wenen, Budapest, Melk en Bratislava.

Riviercruises Donau

Vervoer naar uw riviercruise

Hoe u naar uw bestemming reist

U kunt kiezen uit een riviercruise per bus of een riviercruise vanuit Nederland.

Riviercruises per bus

Bij onze riviercruises per bus reist u snel en comfortabel vanuit Nederland per luxe touringcar naar de aanlegplaats van het schip in Passau. Onderbroken door diverse stops komt u aan het einde van de middag op de eerste dag aan in het overnachtingshotel in Zuid-Duitsland, na het ontbijt op de tweede dag wordt de reis vervolgt en schepen we in de middag in op het schip en begint de riviercruise. Aan het einde van de cruise doen we hetzelfde in omgekeerde volgorde.

Riviercruises vanuit Nederland

Dit zijn de riviercruises waarbij u in Nederland aan boord van het schip stapt en niet per bus of vliegtuig naar het buitenland hoeft te reizen voordat u aan uw vakantie begint.


Brochure Riviercruises

Bent u op zoek naar een riviercruise over de Nederlandse, Belgische, Franse of Duitse rivieren? Dan bent u bij de Jong Intra Vakanties aan het juiste adres! Of u een kort uitstapje wilt maken of 15 dagen wilt genieten van een mooie riviercruise, de keuze is aan u.

De hedendaagse schepen zijn uiterst comfortabel en de keukenbrigades zijn perfect opgeleid. Het maakt niet uit of u aan boord stapt van een 3- of een 4-sterren schip, de bemanning maakt het u meteen al naar de zin. U voelt zich bij de eerste stap op de loopplank van harte welkom en de verzorging aan boord laat echt niets te wensen over. Het grote pluspunt dat uw hotel met u meereist en het feit dat alle maaltijden aan boord inclusief zijn, zorgen ervoor dat een riviercruise een heerlijk ontspannen manier van reizen is!

Bestel nu deze brochure en ontvang het binnen een week in uw brievenbus of bekijk de brochure online.

Brochure riviercruises 2023