Autorondreizen-Spanje

Autorondreizen Spanje

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Ronald

Spanje is een geweldig land voor een autorondreis. Wat een mooie steden en natuur. Mijn persoonlijke tips: Granada of de rondreis langs Paradores. Geweldig!

Ronald

Autorondreis specialist

En van oost naar west. In elke windstreek hebben wij geweldige individuele rondreizen Spanje met goed hotels. En is Spanje toch nog te klein? Dan pakt u toch gewoon Portugal ook mee tijdens de reis tussen Madrid en Lissabon!


Lees alles over onze autorondreizen door Spanje

Hoe werkt een autorondreis Spanje?

Bij een autorondreis Spanje reserveren wij vooraf de accommodaties volgens een zorgvuldig gekozen route. Zo maakt u op een ontspannen manier kennis met het land of met een bepaald deel van Spanje. Sommige van onze autorondreizen hebben een bepaald thema en zijn hiermee geschikt voor bepaalde reizigers, zoals wandelaars of gezinnen met kinderen. Valt de route in uw smaak, maar sluit het thema niet aan bij uw vakantiewensen? Geen zorgen, wij verplichten u uiteraard tot niets!

Alle onderdelen van de reis zijn op individuele basis. Daarom worden onze autorondreizen Spanje ook wel individuele rondreizen Spanje genoemd. En bij een individuele rondreis Spanje bepaalt u uiteraard zelf de invulling van uw vakantiedagen: niets moet alles mag!

Wanneer u uw autorondreis Spanje boekt, ontvangt u bij uw reisbescheiden uitgebreide routetips. Zo weet u vooraf wat er onderweg te zien en te doen is. U mag natuurlijk afwijken van onze aanbevelingen die in de reisbeschrijving staan, als u 's avonds maar op tijd bij uw accommodatie bent.

Inbegrepen bij een autorondreis Spanje zijn een uitgebreide reisbeschrijving en overnachtingen op basis van logies en ontbijt. Niet inbegrepen zijn de toeristenbelasting, parkeer-, tol- en entreegelden en benzine.

Maatwerk autorondreis Spanje

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde groepsrondreizen Spanje samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze autorondreizen Spanje.

Interesse in een maatwerkofferte voor de autorondreis door Spanje van uw keuze of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw autorondreis Spanje? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl. Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Fly drives, maatwerk

De mooiste regio's voor een autorondreis Spanje

Welke regio gaat u ontdekken?

Boekt u een individuele rondreis Spanje, dan zult u ongetwijfeld diverse historische regio's bezoeken. En al deze regio's hebben hun eigen kenmerkende bezienswaardigheden. Welke regio kiest u voor uw autorondreis door Spanje?

Autorondreis Andalusië

Met een autorondreis weet u in ieder geval zeker dat u alle hoogtepunten van Andalusië ziet. Tijdens een autorondreis Andalusië overnacht u in een karakteristieke grotwoning in Guadix. U zult het niet verwachten, maar de grotwoningen zijn tijdens de hete zomermaanden heerlijk koel zonder het gebruik van een airco. Daarnaast hoor je niets van de omgeving, aangezien de grotwoning geluiddicht is. Een bijzondere plek om te slapen dat u zeker is moet ervaren. Gaat u met ons mee op rondreis Andalusië?

Autorondreis Baskenland, Cantabrië en Castilië en León

Een prachtige ontdekkingsreis door het mooie noorden van Spanje. Van Bilbao tot León, door de prachtige Picos de Europa en de bekende wijnstreek La Rioja. Een autorondreis met vele gezichten qua natuur, cultuur, maar ook qua overnachtingen. Zo verblijft u enkele nachten in mooie Paradores!

Autorondreis Baskenland, Cantabrië en Castilië en León

Autorondreis Midden-Spanje

In het hart van Spanje ligt de ontstaansgeschiedenis van Spanje. Hier vindt je de oudste steden die je meevoeren naar lang vervlogen tijden. Een autorondreis door dit gebied brengt je langs de restanten van de romeinse overheersing. Steden uit de Moorse tijd en gebouwen die macht van de grote Spaanse koningen tonen. Segovia, Avila, Madrid, Toledo en Salamanca mag u niet missen tijdens uw autorondreis door Midden-Spanje.


Reizen met de auto naar Spanje

Vervoer naar Spanje

Bij onze autorondreizen Duitsland reist u met uw eigen auto naar Duitsland. Indien u dat wenst kunnen wij eventueel een comfortabele huurauto voor uw verzorgen, die u in Nederland afhaalt. Neemt u hiervoor contact op met onze reisadviseurs van het servicecenter.

De reis naar Spanje zal veelal over de Route du Soleil gaan. In de zomermaanden is dit vaak een zeer drukke weg die vakantiegangers vanuit Nederland, Duitsland en Frankrijk naar hun vakantiebestemming brengt. Houdt u in die maanden rekening met enige vertraging. Tijdens u reis naar uw bestemming in Spanje rijdt u zowel in Frankrijk als in Spanje op tolwegen.

Vervoer in Spanje

Autorijden in Spanje verschilt nauwelijks van autorijden in Nederland. De verkeersregels komen grotendeels overeen. De Spaanse wegen zijn in goede staat dus u kunt gemakkelijk de weg op. Let er in de grote steden wel op dat het rijgedrag anders is dan dat in Nederland. Bovendien moet u er rekening mee houden dat u op diverse snelwegen tol zult moeten betalen.

Via de routebeschrijving ontvangt u van ons voor vertrek mooie suggesties voor alternatieve routes. Wij raden u aan niet altijd te kiezen voor de kortste of snelste route naar uw volgende overnachtingshotel, maar optimaal te genieten van uw rondreis Spanje met verrassende routes langs mooie bezienswaardigheden!

Verplicht meenemen in uw auto

In Spanje is het verplicht om een gevarendriehoek, veiligheidsvest voor zowel de bestuurder als de passagiers, en een reservewiel of thuiskomertje in de auto te hebben.


Waarom een autorondreis door Spanje met de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een autorondreis Spanje wilt u optimaal genieten! De Maatwerk specialisten en reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Autorondreizen met uitgebreid informatiepakket

  • Individuele rondreizen met geperfectioneerde routes

  • Uw autorondreis op maat samen gesteld, geheel naar wens

  • Combineer met Frankrijk of Portugal

  • De Jong Intra Vakanties - dé autorondreis specialist

De voordelen op een rijtje Spanje