Fly-drives-IJsland

Fly drives IJsland

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Heleen

IJsland is een geweldige bestemming voor een fly drive. Tijdens een korte fly drive van vijf dagen in het zuidwesten van IJsland heb ik al direct een goede indruk gekregen: Geisers en watervallen, de bruisende stad Reykjavik en de ruige zuidkust met de vele vogels. Ik ga zeker nog eens terug om de rest van het eiland te ontdekken!

Heleen

Autovakanties en fly drives specialist

Een fly drive over IJsland is uniek in alle opzichten! Het ruige landschap is de grootste attractie van het eiland. En tijdens een fly drive krijgt u ruimschoots de gelegenheid om van dit landschap te genieten. Natuurlijk zijn er de beroemde geisers en watervallen, maar ook de ruige kustlijn en de enorme gletsjers spreken tot de verbeelding. Een fly drive IJsland is niet voor niets geliefd bij onze gasten.

Onze aanbevelingen voor Fly drives IJsland

 • Noorderlicht Avontuur

  1. IJsland
  2. Individuele rondreizen IJsland
  3. Zuid-IJsland en Reykjavik
  Noorderlicht
  v.a. 1.001 p.p.

  Inclusief Calamiteitenfonds en SGR bijdrage 12,50 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden getoond in de volgende stap.

 • Gletsjers en het Noorderlicht

  1. IJsland
  2. Individuele rondreizen IJsland
  3. Zuid-IJsland en Reykjavik
  Strokkur
  v.a. 1.484 p.p.

  Inclusief Calamiteitenfonds en SGR bijdrage 12,50 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden getoond in de volgende stap.

 • Reykjavik & de Zuidkust

  1. IJsland
  2. Individuele rondreizen IJsland
  3. Zuid-IJsland en Reykjavik
  Reykjavik - Tjornin Lake
  v.a. 1.166 p.p.

  Inclusief Calamiteitenfonds en SGR bijdrage 12,50 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden getoond in de volgende stap.

 • Land van Vuur en IJs

  1. IJsland
  2. Individuele rondreizen IJsland
  3. Complete rondreis IJsland
  Jökulsarlon gletsjermeer
  v.a. 2.088 p.p.

  Inclusief Calamiteitenfonds en SGR bijdrage 12,50 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden getoond in de volgende stap.


Lees alles over onze fly drives naar IJsland

Hoe werkt een fly drive IJsland?

Al jarenlang is de Jong Intra Vakanties gespecialiseerd in fly drives en autorondreizen door IJsland. Letterlijk vertaald staat fly drive voor vliegen en rijden. Boekt u een fly & drive IJsland, dan zijn daarbij de vlucht, huurauto en accommodaties inbegrepen. 

Nadat u uw reis geboekt heeft, ontvangt u een pakket met uitgebreide reisbescheiden. Hierin vindt u ook een routebeschrijving die u aan kunt houden om van de ene naar de andere bestemming te rijden. Maar het voordeel van het reizen met een eigen (huur)auto is natuurlijk vooral dat u vrij bent om te gaan en staan waar u zelf wilt. Zolang u 's avonds maar tijdig arriveert op uw overnachtingsadres.

Tijdens uw fly drive IJsland zijn alle accommodaties inbegrepen. We hebben een mooie selectie aan comfortabele hotels en vakantiewoningen in ons assortiment.

Nadat u uw reis geboekt heeft, ontvangt u een pakket met uitgebreide reisbescheiden met een reisbeschrijving met tips en excursies voor onderweg.

Maatwerk fly drive IJsland

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde individuele rondreizen en groepsrondreizen naar IJsland samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze fly drives naar IJsland.

Interesse in een maatwerkofferte voor de fly drive of autorondreis door IJsland van uw keuze of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw fly drive of autorondreis IJsland? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Fly drives, maatwerk

De mooiste regio's voor een fly drive door IJsland

Welke regio gaat u ontdekken?

Een fly drive IJsland is een unieke ervaring. In enkele dagen verkent u de regio van Reykjavik met geisers en watervallen. Maar voor een verkenning van het hele eiland heeft u echt meer tijd nodig. Wij zetten alvast een paar plaatsen die u echt niet mag missen voor u op een rijtje.

Fly drives Zuidwest-IJsland

Een ideale reis voor degenen die IJsland willen bezoeken in korte tijd. U verblijft in een centraal gelegen cottage en maakt daarvandaan diverse uitstapjes in de omgeving. Er liggen veel top-bezienswaardigheden in het zuidwesten en aan de kust dus iedere dag is er één vol verrassingen.

Blue Lagoon IJsland

Fly drives IJsland: ontdek het hele eiland!

IJsland is geen groot land en biedt veel mogelijkheden voor een letterlijke- en figuurlijke rondreis. Bijvoorbeeld een populaire rondreis langs de mooiste natuurverschijnselen van IJsland. U volgt de rondweg langs de Blue Lagoon, de geisers, gletsjers en vulkanen en eindigt in de trendy hoofdstad Reykjavik. Of Het meest complete IJslandprogramma samengebracht in 18 dagen. In een rustig tempo ziet u alles wat IJsland zo aantrekkelijk maakt: van gletsjers tot vulkanen, van geisers tot watervallen en van verlaten streken tot het trendy Reykjavik aan het einde van de rondreis.

Fly drives IJsland

Uw vervoer naar IJsland en uw huurauto

Vervoer naar IJsland

Als u een fly drive boekt naar IJsland, tonen we u bij het maken van uw boeking direct de vluchten die het best passen bij de rondreis van uw keuze. We werken samen met luchtvaartmaatschappijen die vanuit Nederland en België naar IJsland vliegen. Zo vliegen wij rechtstreeks naar Reykjavik.

Uw huurauto in IJsland

Op de luchthaven van aankomst in IJsland haalt u uw huurauto op, die in het pakket van de fly drive inbegrepen is. En dan kan uw rondreis door IJsland direct beginnen! Vergeet niet de reisbeschrijving met leuke routetips en eventueel de navigatie bij de hand te houden.

Tegen een meerprijs kunt u uw huurauto bij boeking direct upgraden naar een groter type, zodat deze perfect past bij uw reisgezelschap. De mogelijkheden hiervoor worden getoond tijdens het maken van uw reservering.

Alle voorwaarden die op uw autohuur in IJsland van toepassing zijn worden getoond tijdens de reservering van uw fly drive IJsland en ontvangt u tevens na boeking en bij uw reisbescheiden.


Waarom een fly drive naar IJsland met de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een fly drive IJsland wilt u optimaal genieten! De Maatwerk specialisten en reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

 • Fly drives met uitgebreid informatiepakket

 • Ruim aanbod fly drives IJsland

 • Individuele rondreizen met geperfectioneerde routes

 • Uw fly drive op maat samen gesteld, geheel naar wens

 • De Jong Intra Vakanties - dé fly drive specialist


Magazine Autorondreizen & fly drives

Zie je het liefst zoveel mogelijk tijdens een vakantie tijdens een autorondreis of fly drive en ben je nog op zoek naar inspiratie? Bestel dan ons Magazine met Autorondreizen en fly drives. Naast inspirerende verhalen, tips van de experts en mooie foto's bevat dit magazine een ruim aanbod van de beste routes voor een autorondreis of fly drive.

De bestemmingen die je in dit magazine kunt vinden op een rijtje:

Europa: Italië, Malta, Spanje, Zweden, IJsland, Kroatië, Ierland, Portugal, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Noorwegen, Griekenland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Polen, Albanië, Slovenië, Marokko.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine autorondreizen & fly drives 2024-2025