Intro
Snel door naar
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Geheel op eigen gelegenheid een land en/of stad ontdekken en verkennen kan overal ter wereld! Al vele jaren stellen we de mooiste routes samen, bekijken we jaarlijks opnieuw alle routes en perfectioneren we de routes en accommodaties ook naar aanleiding van ervaringen van reizigers die reeds met ons op reis zijn gegaan. Kortom, voor individuele rondreizen, welke bestemming u ook kiest, bent u bij ons in zeer goede handen. Of nu nu met de eigen auto, met een huurauto of met een privé chauffeur/gids mee wilt. Het kan allemaal!

Onze adviseurs

Een individuele rondreis voelt als een groot avontuur, of u nu dichtbij of ver weg reist. Overal ter wereld kunt u een auto huren en zelf de open weg opgaan. Dus vraagt u zich wellicht af waarom u dit bij een reisorganisatie zou reserveren. Ons team van specialisten kennen de landen op hun duimpje. We bezoeken alle landen minsten 2 keer per jaar en vaak nog ter invulling van onze eigen vakantie. U heeft 2 of 3 weken vakantie en daar wilt u optimaal van genieten. Wij zorgen ervoor dat u daar komt waar u wil zijn en dat u geen onnodig tijd verliest, dat u kunt genieten van de vakantie die u verdient! Leuke hotels of speciale accommodaties zoals de paradores in Spanje of lodges in Zuid-Afrika, tips en adviezen voor wat u onderweg kunt zien en doen op basis van jarenlange ervaring of goede restauranttips. En heeft u speciale wensen of wilt u uw route net iets anders dan dat wij het aanbieden? Ook dat is geen enkel probleem! Neem contact met ons op en laat u overtuigen!

20120604_DeJongIntraVakanties_680-bewerkt
Pascale Italië expert
20120604_DeJongIntraVakanties_619-bewerkt
Ronald Spanje & Portugal expert
Wilfried Canada kano
Wilfried Verre reizen specialist

Populaire bestemmingen

Individuele rondreizen in Europa en ver daarbuiten

U vindt bij ons een keur aan individuele rondreizen per huurauto, vooraf samengesteld naar aanleiding van klanten die eerder met ons op reis zijn gegaan. Zo bent u verzekerd van een mooie reis waarin vele hoogtepunten op het programma staan. Bovendien zijn de afstanden en rijtijden niet te lang, waardoor u ook voldoende tijd heeft om te ontspannen en te genieten van al het moois. Voor al deze reizen ontvangt u van ons een uitgebreide routebeschrijving zodat u uw tijd kunt besteden aan het genieten, zien en verkennen van de bestemming en niet aan het zoeken en vinden van de weg.

Naast het reizen per huurauto bieden wij op een aantal Aziatische bestemmingen de mogelijkheid om onder begeleiding van een privé chauffeur en/of privé gids een individuele rondreis te maken. Toch individueel, waarbij u de ruimte heeft het programma naar gelieve in te vullen samen met uw privé chauffeur/gids, maar wel begeleid zodat u achterover kunt leunen en echt kunt genieten. Met name op bestemmingen waar het reizen per huurauto wat minder gemakkelijk gaat is dit een absolute aanrader.

Naast onze voorafsamengestelde individuele rondreizen kunnen we ook gemakkelijk reizen aanpassen aan uw wensen of een individuele rondreis voor u samenstellen! Uiteraard kunt u met hulp van onze specialisten ook zelf een rondreis samenstellen! Er zijn voldoende mogelijkheiden voor individuele reizen, van individuele rondreizen in Europa tot reizen naar Amerika of Zuid-Afrika.

Vind hier uw individuele rondreis

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 163 vakanties

Ervaringen

Herman en Marieke de Witte We hebben genoten van Ierland, zelfs iedere dag zon gehad. Heerlijk om in je eigen tempo rond te reizen en daarmee ook de echte Ieren te leren kennen. Jullie hadden het weer top geregeld en Heleen bedankt nog voor al je goede adviezen.
Lees meer Lees minder
John Huiben en Mark de Vries Zuid-Afrika was al jaren onze droom en na 3 jaar sparen was het dan eindelijk zo ver. Wat wij beleeft hebben heeft onze droom overtroffen! Ondanks dat we het spannend vonden om zelf te gaan rijden hebben we de gok, dankzij jullie advies, gewaagd en achteraf was het helemaal niet zo'n gok. We hebben ons nergens onveilig gevoeld, juist hele lieve en vriendelijke mensen. En de rondreis was super, je kunt wel zien dat jullie echt specialist zijn! Heel erg bedankt!
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Autorondreis
  Autorondreis
 • Autorondreis
  Autorondreis
 • Blyde River Canyon
  Blyde River Canyon

Populaire vakanties in Individueel

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 163 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!