Busreizen-Griekenland

Busreizen Griekenland

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Claudia, Busreizen specialist | de Jong Intra Vakanties

In Griekenland maak je kennis met de bakermat van de Europese geschiedenis. Van schatten uit de Griekse oudheid tot eilandhoppen langs de populaire Cycladen. Griekenland is een veelzijdige bestemming waar je ook nog kunt genieten van het heerlijke weer.

Claudia

Busreizen specialist

Griekenland heeft meer te bieden dan alleen zon, zee en strand. Zo is de Griekse beschaving meer dan 6000 jaar oud en telt het land meer dan 600 eilandjes (grotendeels onbewoond) in de Egeïsche en Ionische Zee. Ontdek samen met een ervaren Nederlandse reisleiding de geschiedenis van Griekenland met een vlieg-busrondreis.


Lees alles over busreizen naar Griekenland

Dé specialist in busreizen naar Griekenland

Al sinds 1972 verzorgt de Jong Intra Vakanties busreizen naar Griekenland. Je maakt kennis met de oudheidkundige hoogtepunten van de Peloponnesos, de ruige bergen en de spectaculaire kloosters van het vasteland van Griekenland. Natuurlijk is er ook tijd om te genieten van de Griekse zon en een glaasje ouzo op een terras, bijvoorbeeld in de levendige hoofdstad Athene.

Busrondreizen door Griekenland

Tijdens een busrondreis door Griekenland verblijf je in meerdere hotels en zie je een groter deel van het land. De deskundige de Jong Intra Vakanties reisleider begeleid je tijdens de hele reis en weet alles te vertellen over de bestemming. Geniet van de ruige bergen, spectaculaire kloosters en alle andere aspecten van de Griekse oudheid.

Busreizen Griekenland, Akropolis

Welke regio ga jij ontdekken?

De Griekse oudheid, archeologische bezienswaardigheden, prachtige tempels, mooie amfitheaters, mooi weer en natuurlijk wat vrije tijd voor een bezoek aan het strand of het zwembad. Onze gids neemt je graag mee naar de hoogtepunten in zowel het oude Griekenland als het hedendaagse Griekenland.

Naast onze vlieg-busrondreis naar Griekenland kun je bij ons ook terecht voor een stedentrip naar Athene, individuele autorondreizen of fly drives en heerlijke strandvakanties naar Corfu, Kos, Kreta, Rhodos of Zakynthos.

Busreizen naar Athene

Athene is de hoofdstad én de grootste stad van Griekenland. De stad heeft haar naam te danken aan de Griekse godin ‘Pallas Athena’. Pallas Athena was een godin in vele opzichten, zo was ze beschermgodin van handarbeiders en kunstenaars, godin van de strijd en wijsheid en was ze beschermster van diverse Griekse steden. Eén van de bekendste bezienswaardigheden is de Akropolis en daar zijn diverse tempels ter ere van Pallas Athena gebouwd. Naast Akropolis zijn er genoeg andere bezienswaardigheden om te bezichtigen en de stad beter te leren kennen!

Laat u betoveren door de verhalen over de Griekse godin Pallas Athena tijdens onze 10-daagse vlieg-busreis 'Athene en de Peloponnesos'

Busreizen Griekenland, Athene

Busreizen naar Olympia

Olympia ligt in het westelijke deel van Peloponnesos, een schiereiland met prachtige natuur en cultuur. In het oude gedeelte ligt het oude stadion waar vroeger elke vier jaar de olympiaden werden gehouden. Het is tegenwoordig een open lucht museum wat elk jaar weer een groot aantal toeristen mag verwelkomen. Op het terrein zijn vele overblijfselen te vinden, zoals de tempels van de oppergoed Zeus en Hera, de worstelschool Palaestra en het antieke stadion.

Het moderne Olympia is tegenwoordig een gezellige plaats, welke beschikt over museums, pleinen, winkelstraten, hotels en restaurants.

Busreizen Griekenland, Olympia

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een busreis wil je optimaal genieten. De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van jouw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Sinds 1972 specialist in busreizen

  • Winnaar Nederlandse Vakantie Award 'Beste busvakanties'

  • Maximum aantal deelnemers van 44 personen

  • Gratis omboeken tot 4 weken voor vertrek

  • Ervaren chauffeurs en reisleiding

  • Nog comfortabeler reizen per luxury class touringcar


Brochure bus- en vlieg-busreizen en kerst- en winterreizen

In onze nieuwe zomerbrochure vind je een uitgebreide keuze aan gevarieerde excursie- en rondreizen naar vele bestemmingen in Europa. Of je nu kiest voor een excursiereis waarbij je vanuit een standplaatshotel per touringcar de mooiste excursies maakt of kiest voor een rondreis door meerdere streken/landen. Onze deskundige chauffeurs en gedreven reisleiders hebben allemaal passie voor hun vak en weten wat goed gastheerschap is. Wil je sneller op je bestemming zijn, maar ter plaatse toch genieten van het gemak van de touringcar? Dan zijn onze vliegbusreizen perfect. Je vliegt naar de bestemming en treft daar op de luchthaven de reisleid(st)er waarna de reis per lokale touringcar wordt voortgezet.

Bestel nu deze brochure en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk de brochure online.

Brochure Bus- en vliegbusvakanties 2023