Rondreizen IJsland Hero Adobe

Rondreizen IJsland

Heleen

Een rondreis IJsland is een ideale manier om het land van gletsjers, geisers, vulkanen en pruttelende modderpoelen te ontdekken. IJsland is altijd in beweging en heeft ieder seizoen iets te bieden. Alle rondreizen IJsland starten in de hoofdstad Reykjavik, in het zuidwesten van het land.

Heleen

Scandinavië expert

IJsland ontdekken doe je het beste met een rondreis van de Jong Intra Vakanties. Met een ruim assortiment van vlieg-busreizen, autorondreizen en fly drives naar alle regio's in IJsland is er altijd een passende vakantie.


Welke rondreis door IJsland past het beste bij jouw vakantiewensen?

In IJsland vind je bij de Jong Intra Vakanties alle mogelijke soorten rondreizen. Er is er echter altijd één die het beste past bij jouw vakantiewensen.

Rondreizen door IJsland met de bus

Ga jevoor een mooie busrondreis naar IJsland? Dan kies je voor een vlieg-busreis naar IJsland. Laat je begeleiden door onze deskundige reisleiding en ervaren chauffeurs en geniet van al het moois dat IJsland te bieden heeft. In IJsland heeft de Jong Intra Vakanties zowel rondreizen als excursiereizen. Bij een rondreis verblijf je in meerdere hotels, terwijl je bij een excursiereis in IJsland een bepaalde regio leert kennen vanuit één hotel.

Busreizen IJsland

Individuele rondreizen door IJsland

Uiteraard kun je ook op eigen gelegenheid op pad. Daarvoor zijn onze zorgvuldig samengestelde autorondreizen IJsland en fly drives IJsland een goede keuze. Bij een autorondreis reis je met eigen auto vanuit Nederland naar IJsland, terwijl je bij een fly drive reist met een comfortabele vlucht naar IJsland en gebruik maakt van een huurauto voor de rondreis door IJsland. In beide gevallen ontvang je van ons een uitgebreide reisbeschrijving met leuke tips voor de route.

Fly drives IJsland

Maatwerk rondreizen door IJsland

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde fly drives IJsland, autorondreizen IJsland en groepsrondreizen IJsland samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze maatwerkreizen naar dit prachtige land.

Maatwerk reizen IJsland

Interesse in een maatwerkofferte voor IJsland of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over een maatwerkreis naar IJsland? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of stuur ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over jouw maatwerkreis naar IJsland? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neem je contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Fly drives IJsland

Magazine Autorondreizen & fly drives

Zie je het liefst zoveel mogelijk tijdens een vakantie tijdens een autorondreis of fly drive en ben je nog op zoek naar inspiratie? Bestel dan ons Magazine met Autorondreizen en fly drives. Naast inspirerende verhalen, tips van de experts en mooie foto's bevat dit magazine een ruim aanbod van de beste routes voor een autorondreis of fly drive.

De bestemmingen die je in dit magazine kunt vinden op een rijtje:

Europa: Italië, Malta, Spanje, Zweden, IJsland, Kroatië, Ierland, Portugal, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Noorwegen, Griekenland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Polen, Albanië, Slovenië, Marokko.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine autorondreizen & fly drives 2024-2025