Busreizen Kroatië

Busreizen Kroatië

Claudia, Busreizen specialist | de Jong Intra Vakanties

De reis naar de Dalmatische Kust verenigt voor mij alle belangrijke zaken voor een fijne vakantie. Naast de prachtige natuur van het Nationaal Park Plitvice en mooie stadjes als Dubrovnik, Split en Mostar (in Herzegowina) is er voldoende tijd voor zon, zee, strand en de mooie eilanden!

Claudia

Busreizen specialist

Alle hoogtepunten van Kroatië op een comfortabele manier zien? Dat kan met een busreis Kroatië. Onze busreizen zijn zorgvuldig samengesteld en bevatten een afwisselend programma. Zo beleeft u een onvergetelijke vakantie.

Onze aanbevelingen voor Busreizen Kroatië

 • De Byzantijnse Balkanrondreis

  1. Kroatië
  2. Groepsreizen Kroatië
  3. Rondreis Balkan
  St. John kerk, Ohrid
  v.a. 1.259 p.p.

  Exclusief Calamiteitenfonds, SGR bijdrage en reserveringskosten 37,50 per boeking.

Hoe wilt u naar Kroatië reizen?

Lees alles over busreizen naar Kroatië

Dé specialist in busreizen naar Kroatië

Al sinds 1972 verzorgt de Jong Intra Vakanties vol passie en enthousiasme busreizen naar Kroatië. Ziet u een lange busreis niet zitten? Kies voor een vlieg-busreis naar Kroatië om de tijd van de heen- en terugreis te besparen. Met een heerlijke excursiereis naar Kroatië ontdekt u de regio vanuit één hotel of verken een groter deel van het land tijdens een busrondreis door Kroatië.

Excursiereizen met de bus naar Kroatië

Comfortabel vanuit één hotel de Kroatische kust en historische steden van het land ontdekken? Dat kan met de excursiereizen Kroatië van de Jong Intra Vakanties. Uw chauffeur is tevens reisleider en neemt u mee naar de mooiste plekjes, zonder dat u iedere dag uw koffer opnieuw moet inpakken. De reis start vanaf één van de vele opstapplaatsen in Nederland. Afhankelijk van de gekozen opstapplaats rijden de touringcars diverse routes naar onze wisselplaats in Didam, Gelderland. Bij aankomst op de wisselplaats staat een kop koffie of thee voor u klaar.

Onze excursiereizen zijn zo samengesteld dat u tijdens de reis een mooie afwisseling heeft van natuur, cultuur en vrije tijd. Niet dagelijks vele uren in de touringcar doorbrengen, maar op een prettige manier een bestemming en haar omgeving verkennen met de groep of gewoon op eigen gelegenheid. Op die manier bent u er echt even tussenuit en op een ontspannen manier op vakantie. We verblijven tijdens de excursiereizen altijd in 1 hotel. Mocht uw bestemming niet in 1 dag aan te rijden zijn maken we onderweg gebruik van een tussenovernachting.

Busreizen, Kroatië, Dé specialist in busreizen naar Kroatië

Busrondreizen door Kroatië

Tijdens een busrondreis Kroatië verblijft u in meerdere hotels en ziet u vaak een groter deel van het land, of worden zelfs meerdere landen gecombineerd in één reis. De busrondreizen vertrekken vanuit een opstapplaats vanuit Nederland. Uw ervaren chauffeur begeleidt u tijdens de hele reis en weet u alles te vertellen over uw bestemming. Nieuwsgierig naar dit aanbod? Bekijk hier alle busrondreizen door Kroatië.

Liever de lange rit vanuit Nederland naar Kroatië overslaan? Kies dan voor een vlieg-busrondreis!


Populaire bestemmingen in Kroatië


Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een busreis wilt u optimaal genieten! De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

 • Sinds 1972 specialist in busreizen

 • Winnaar Nederlandse Vakantie Award 'Beste busvakanties'

 • Maximum aantal deelnemers van 44 personen

 • Gratis omboeken tot 4 weken voor vertrek

 • Ervaren chauffeurs en reisleiding

 • Nog comfortabelere reizen per luxury class touringcar


Brochure bus- en vliegbusreizen en kerst- en winterreizen

In onze nieuwe zomerbrochure treft u een uitgebreide keuze aan gevarieerde excursie- en rondreizen naar vele bestemmingen in Europa. Of u nu kiest voor een excursiereis waarbij u vanuit uw standplaatshotel per touringcar de mooiste excursies maakt of uw keuze laat vallen op een rondreis door meerdere streken/landen. Onze deskundige chauffeurs en gedreven reisleiders hebben allemaal passie voor hun vak en weten wat goed gastheerschap is. Wilt u sneller op uw bestemming zijn, maar ter plaatse toch genieten van het gemak van de touringcar? Dan zijn onze vliegbusreizen perfect. U vliegt naar de bestemming en treft daar op de luchthaven de reisleid(st)er waarna de reis per lokale touringcar wordt voortgezet.

Bestel nu deze brochure en ontvang het binnen een week in uw brievenbus of bekijk de brochure online.

Brochure Bus- en vliegbusvakanties 2023

Ook onze nieuwe kerst- en winterreizenbrochure is weer te bestellen. In deze brochure vindt u alle prachtige kerstreizen, kerstmarktreizen, winterreizen en onze kerstcruises. Bestel nu deze brochure en ontvang het binnen een week in uw brievenbus of bekijk de brochure online.

Brochure Kerst- en Winterreizen