Busreizen Kroatië header

Busreizen Kroatië

Claudia, Busreizen specialist | de Jong Intra Vakanties

Een reis naar de Dalmatische Kust verenigt voor mij alle belangrijke zaken voor een fijne vakantie. Naast de prachtige natuur van het Nationaal Park Plitvice en mooie stadjes als Dubrovnik en Split is er voldoende tijd voor zon, zee, strand en de mooie eilanden.

Claudia

Busreizen specialist

Alle hoogtepunten van Kroatië op een comfortabele manier ontdekken? Dat kan met een busreis Kroatië. Onze busreizen zijn zorgvuldig samengesteld en bevatten een afwisselend programma. Zo beleef je een onvergetelijke vakantie.

Onze aanbevelingen voor Busreizen Kroatië

Hoe wil jij naar Kroatië reizen?

Lees alles over busreizen naar Kroatië

Dé specialist in busreizen naar Kroatië

Al sinds 1972 verzorgt de Jong Intra Vakanties vol passie en enthousiasme busreizen naar Kroatië. Zie je een lange busreis niet zitten? Kies voor een vlieg-busreis naar Kroatië om de tijd van de heen- en terugreis te besparen. Met een heerlijke excursiereis naar Kroatië ontdek je de regio vanuit één hotel of verken een groter deel van het land tijdens een busrondreis door Kroatië.

Excursiereizen met de bus naar Kroatië

Comfortabel vanuit één hotel de Kroatische kust en historische steden van het land ontdekken? Dat kan met de excursiereizen Kroatië van de Jong Intra Vakanties. De chauffeur is tevens reisleider en neemt je mee naar de mooiste plekjes, zonder dat je iedere dag de koffer opnieuw moet inpakken. De reis start vanaf één van de vele opstapplaatsen in Nederland. Afhankelijk van de gekozen opstapplaats rijden de touringcars diverse routes naar onze wisselplaats. Bij aankomst op de wisselplaats staat een kop koffie of thee klaar.

Onze excursiereizen zijn zo samengesteld dat je tijdens de reis een mooie afwisseling hebt van natuur, cultuur en vrije tijd. Niet dagelijks vele uren in de touringcar doorbrengen, maar op een prettige manier een bestemming en haar omgeving verkennen met de groep of gewoon op eigen gelegenheid. Op die manier ben je er echt even tussenuit en op een ontspannen manier op vakantie. We verblijven tijdens de excursiereizen altijd in 1 hotel. Mocht de bestemming niet in 1 dag aan te rijden zijn maken we onderweg gebruik van een hotelovernachting.

Busreizen Kroatië, Dubrovnik

Busrondreizen door Kroatië

Tijdens een busrondreis Kroatië verblijf je in meerdere hotels en zie je vaak een groter deel van het land, of worden zelfs meerdere landen gecombineerd in één reis. De busrondreizen vertrekken vanuit een opstapplaats vanuit Nederland. De ervaren chauffeur begeleidt je tijdens de hele reis en weet alles te vertellen over de bestemming. Nieuwsgierig naar dit aanbod? Bekijk hier alle busrondreizen door Kroatië.

Liever de lange rit vanuit Nederland naar Kroatië overslaan? Kies dan voor een vlieg-busrondreis!


De mooiste regio's voor een busreis door Kroatië

Met een busreis Kroatië ontdek je alle mooie plekjes van dit land én de omgeving. Kroatië is een land met prachtige natuur en culturele hoogtepunten. Ga je met een busreis van de Jong Intra Vakanties mee?

Tijdens een busreis naar Kroatië ontdek je honderden kilometers kustlijn, prachtige eilanden en gezellige stadjes. Het imposante Nationale Park Plitvice met talloze meren en watervallen mag niet ontbreken tijdens jouw busreis. Onze deskundige chauffeur brengt je graag naar deze mooie plekjes. Het enige dat je hoeft te doen is genieten van dit mooie land. Nog een voordeel van een busreis Kroatië: je weet zeker dat je niets mist.


Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een busreis wil je optimaal genieten. De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van jouw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Sinds 1972 specialist in busreizen

  • Winnaar Nederlandse Vakantie Award 'Beste busvakanties'

  • Maximum aantal deelnemers van 44 personen

  • Gratis omboeken tot 4 weken voor vertrek

  • Ervaren chauffeurs en reisleiding

  • Nog comfortabeler reizen per luxury class touringcar


Brochure bus- en vlieg-busreizen

In onze nieuwe zomerbrochure vind je een uitgebreide keuze aan gevarieerde excursie- en rondreizen naar vele bestemmingen in Europa. Of je nu kiest voor een excursiereis waarbij je vanuit een standplaatshotel per touringcar de mooiste excursies maakt of kiest voor een rondreis door meerdere streken/landen. Onze deskundige chauffeurs en gedreven reisleiders hebben allemaal passie voor hun vak en weten wat goed gastheerschap is. Wil je sneller op je bestemming zijn, maar ter plaatse toch genieten van het gemak van de touringcar? Dan zijn onze vliegbusreizen perfect. Je vliegt naar de bestemming en treft daar op de luchthaven de reisleid(st)er waarna de reis per lokale touringcar wordt voortgezet.

Bestel nu deze brochure en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk de brochure online.

Brochure Bus- en vliegbusvakanties 2023