Rondreizen Zwitserland

Rondreizen Zwitserland

Jenny

De treintocht met de Glacier Express vind ik niet te evenaren. De langzaamste sneltrein ter wereld rijd een prachtige route over imposante bruggen en viaducten en door ontelbare tunnels.

Jenny

Zwitserland expert

Zwitserland ontdekken doet u het beste met een rondreis van de Jong Intra Vakanties. Met een divers assortiment van trein-busreizen en autorondreizen naar verschillende regio's in Zwitserland vindt u altijd een passende vakantie.


Welke rondreis door Zwitserland past het beste bij uw vakantiewensen?

In Zwitserland vindt u bij de Jong Intra Vakanties diverse soorten rondreizen. Er is er echter altijd één die het beste past bij uw vakantiewensen!

Rondreizen door Zwitserland met de bus

Gaat u voor een mooie busrondreis naar Zwitserland? Dan kunt u kiezen voor een busreis naar Zwitserland met vertrek vanuit Nederland. Laat u begeleiden door onze deskundige reisleiding en ervaren chauffeurs en geniet van al het moois dat Zwitserland te bieden heeft.

Treinrondreizen door Zwitserland

Een unieke manier om het mooie landschap van Zwitserland te beleven is een rondreis over met de Zwitserse spoorwegen. Een treinrondreis door Zwitserland een ontspannen manier van reizen, waarbij u in korte tijd veel kunt zien. Bij de Jong Intra Vakanties vindt u zowel individuele treinrondreizen door Zwitserland met vertrek per trein vanuit Nederland, als treinrondreizen in groepsverband, waarbij u deels per touringcar reist.

Individuele rondreizen door Zwitserland

Uiteraard kunt u ook op eigen gelegenheid op pad. Daarvoor zijn onze zorgvuldig samengestelde autorondreizen Zwitserland goede keuze. Bij een autorondreis reist u met uw eigen auto vanuit Nederland naar Zwitserland. U ontvangt van ons een uitgebreide reisbeschrijving met leuke tips voor uw route.

Maatwerk rondreizen door Zwitserland

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een aantal zeer geliefde autorondreizen Zwitserland en groepsrondreizen Zwitserland samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze maatwerkreizen naar dit prachtige land.

Maatwerk reizen Zwitserland

Interesse in een maatwerkofferte voor Zwitserland of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw maatwerkreis naar Zwitserland? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis naar Zwitserland? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Maatwerk Zwitserland