Rondreizen Zwitserland

Rondreizen Zwitserland

Jenny

De treintocht met de Glacier Express vind ik niet te evenaren. De langzaamste sneltrein ter wereld rijd een prachtige route over imposante bruggen en viaducten en door ontelbare tunnels.

Jenny

Zwitserland expert

Zwitserland ontdekken doe je het beste met een rondreis van de Jong Intra Vakanties. Met een divers assortiment van trein-busreizen en autorondreizen naar verschillende regio's in Zwitserland vind je altijd een passende vakantie.


Welke rondreis door Zwitserland past het beste bij jouw vakantiewensen?

In Zwitserland vind je bij de Jong Intra Vakanties diverse soorten rondreizen. Er is er altijd één die het beste past bij jouw vakantiewensen.

Rondreizen door Zwitserland met de bus

Ga je voor een mooie busrondreis naar Zwitserland? Dan kun je kiezen voor een busreis naar Zwitserland met vertrek vanuit Nederland. Laat je begeleiden door onze deskundige reisleiding en ervaren chauffeurs en geniet onbezorgd van al het moois dat Zwitserland te bieden heeft.

Treinrondreizen door Zwitserland

Een unieke manier om het mooie landschap van Zwitserland te beleven is een rondreis met de Zwitserse spoorwegen. Een treinrondreis door Zwitserland is een ontspannen manier van reizen, waarbij je in korte tijd veel kunt zien. Bij de Jong Intra Vakanties vind je zowel individuele treinrondreizen door Zwitserland met vertrek per trein vanuit Nederland, als treinrondreizen in groepsverband, waarbij je deels per touringcar reist.

Individuele rondreizen door Zwitserland

Uiteraard kun je ook op eigen gelegenheid op pad. Daarvoor zijn onze zorgvuldig samengestelde autorondreizen Zwitserland een goede keuze. Bij een autorondreis reis je met de eigen auto vanuit Nederland naar Zwitserland. Je ontvangt van ons een uitgebreide reisbeschrijving met leuke tips voor je route.

Maatwerk rondreizen door Zwitserland

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een aantal zeer geliefde autorondreizen en groepsrondreizen Zwitserland samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze maatwerkreizen naar dit prachtige land. Niet gevonden wat je zoekt, vraag dan naar de mogelijkheden van een reis op maat.

Maatwerk reizen Zwitserland

Interesse in een maatwerkofferte voor Zwitserland of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw maatwerkreis naar Zwitserland? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis naar Zwitserland? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Maatwerk Zwitserland