Rondreizen-Italie

Rondreizen Italië

Pascale

Als er één land geschikt is voor een mooie rondreis, dan is het natuurlijk Italië. Italië heeft u zoveel te bieden. Wereldberoemde steden zoals Milaan, Rome, Florence en Venetië met unieke bezienswaardigheden als de Duomo, het Colosseum, het Uffizi-museum en het Dogenpaleis. Ook de landschappen zijn zeer gevarieerd, met in het noorden de meren, het prachtige Toscaanse heuvellandschap en de vulkanen Vesusvius en Etna in het zuiden. En zo kunnen we nog wel even doorgaan!

Pascale

Italië expert

Italië ontdekken doet u het beste met een rondreis van de Jong Intra Vakanties. Met een ruim assortiment van busreizen,vlieg-busreizen, autorondreizen en fly drives naar alle regio's in Italië vindt u altijd een passende vakantie.


Welke rondreis door Italië past het beste bij uw vakantiewensen?

In Italië vindt u bij de Jong Intra Vakanties alle mogelijke soorten rondreizen. Er is er echter altijd één die het beste past bij uw vakantiewensen!

Rondreizen door Italië met de bus

Gaat u voor een mooie busrondreis naar Italië? Dan kunt u kiezen voor een busreis naar Italië met vertrek vanuit Nederland of een vlieg-busreis naar Italië. Laat u begeleiden door onze deskundige reisleiding en ervaren chauffeurs en geniet van al het moois dat Italië te bieden heeft. In Italië vindt u bij de Jong Intra zowel rondreizen als excursiereizen. Bij een rondreis verblijft u in meerdere hotels, terwijl u bij een excursiereis in Italië een bepaalde regio leert kennen vanuit één hotel.

Individuele rondreizen door Italië

Uiteraard kunt u ook op eigen gelegenheid op pad. Daarvoor zijn onze zorgvuldig samengestelde autorondreizen Italië en fly drives Italië een goede keuze. Bij een autorondreis reist u met uw eigen auto vanuit Nederland naar Italië, terwijl u bij een fly drive reist met een comfortabele vlucht naar Italië en gebruik maakt van een huurauto voor uw rondreis door Italië. In beide gevallen ontvangt u van ons een uitgebreide reisbeschrijving met leuke tips voor uw route.

Treinreizen Italië

Maak een unieke rondreis door Italië met een van onze treinreizen naar Italië. Zo reis je extra duurzaam op eigen gelegenheid door dit prachtige land. Onze experts hebben de mooiste treintrajecten en duurzame accommodaties voor je geregeld. Verken diverse Italiaanse regio's met deze unieke vakantiebeleving.

Toscaans heuvellandschap, Toscane, Italie | de Jong Intra Vakanties

Maatwerk rondreizen door Italië

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde fly drives Italië, autorondreizen Italië en groepsrondreizen Italië samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze maatwerkreizen naar dit prachtige land.

Maatwerk reizen Italië

Interesse in een maatwerkofferte voor Italië of wil je contact met één van onze maatwerkspecialisten over jouw maatwerkreis naar Italië? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of stuur ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over jouw maatwerkreis naar Italië? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neem je contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Fly drives italie, Autorondreizen door Italië

Magazine Autorondreizen & fly drives

Zie je het liefst zoveel mogelijk tijdens een vakantie tijdens een autorondreis of fly drive en ben je nog op zoek naar inspiratie? Bestel dan ons Magazine met Autorondreizen en fly drives. Naast inspirerende verhalen, tips van de experts en mooie foto's bevat dit magazine een ruim aanbod van de beste routes voor een autorondreis of fly drive.

De bestemmingen die je in dit magazine kunt vinden op een rijtje:

Europa: Italië, Malta, Spanje, Zweden, IJsland, Kroatië, Ierland, Portugal, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Noorwegen, Griekenland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Polen, Albanië, Slovenië, Marokko.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine autorondreizen & fly drives 2024-2025