Maleisie Rondreizen Hero

Rondreizen Maleisië

Met eigen vervoer
Waar wilt u naartoe?
Wat voor soort vakantie zoekt u?
Uw vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wilt u weg?
Mariëlle

U kunt uw rondreis door Maleisië ook combineren met de bestemming Borneo. Het toerisme is hier nog in opkomst en de natuur en cultuur nog heel puur.

Combineer Borneo met de hoogtepunten van Maleisië of met de bestemmingen Singapore, Indonesië en Thailand. Laat ons uw ultieme rondreis Maleisië verzorgen!

Mariëlle

Verre reizen specialist

Rondreizen Maleisië

Lees alles over rondreizen Maleisië

Goed voorbereid rondreizen door Maleisië

In Maleisië waant u zich in een andere wereld. Andere geuren, smaken en kleuren. Andere cultuur, temperatuur en natuur.

De indrukwekkende nationale parken, de groene theeplantages, de wonderlijke onderwaterwereld aan de oostkust van Maleisië en Borneo, ervaar de Batu Caves net buiten Kuala Lumpur, geniet van de heerlijke Maleisische gerechten met een Tiger beer en proef de bijzonder smaak van het Durian-fruit.

Maleisië is het ontdekken waard! En de beste manier om Maleisië te ontdekken is met een rondreis van de Jong Intra Vakanties.


Rondreizen door Maleisië met de Jong Intra Vakanties

Ons reisaanbod

Bij de Jong Intra Vakanties vindt u een uitgebreid aanbod van rondreizen Maleisië; kies uit de mooiste individuele rondreizen Maleisië of laat uw droomreis speciaal voor u samenstellen met onze maatwerkreizen Maleisië.

Individuele rondreizen Maleisië & Borneo

De Jong Intra Vakanties is de specialist op het gebied van individuele rondreizen Maleisië en privé rondreizen Maleisië. Onze jarenlange ervaring met individuele rondreizen en de bestemming Maleisië maakt het mogelijk om een zeer divers aanbod samen te stellen. Alle individuele rondreizen door Maleisië worden uitgevoerd door een ervaren lokale Engelssprekende gids die tevens uw chauffeur is.
Maleisië heeft een zeer goede infrastructuur. U zou er dus ook voor kunnen kiezen om dit prachtige land zelfstandig te ontdekken met een huurauto.

Maatwerkreizen Maleisië

Een individuele rondreis door Maleisië is naar wens aan te passen. Heeft u meer tijd nodig voor de overweldigende natuur en de indrukwekkende steden? Of kiest u voor een strandverlenging op Langkawi of het eiland Perhentian om even bij de komen? Hiervoor maakt u gebruik van onze maatwerkreizen Maleisië.

Bij de Jong Intra Vakanties vindt u rondreizen Maleisië voor ieder budget: van voordelige / goedkope rondreizen, waarbij u zelf alle vrijheid hebt om deze verder in te vullen tot complete en volledig verzorgde luxe rondreizen. Aanbiedingen voor rondreizen Maleisië vindt u bijvoorbeeld terug in de vluchttarieven van onze luchtvaartmaatschappijen, die in uw reissom verrekend worden.Individuele rondreizen Maleisië

De individuele rondreizen Maleisië zijn de absolute specialiteit van de Jong Intra Vakanties. De unieke en met zorg samengestelde individuele rondreizen leiden u langs de hoogtepunten van Maleisië en laten u op de perfecte manier kennis maken met dit prachtige land.

Lees verder op deze pagina meer over de verschillende bestemmingen die u tijdens uw rondreis kunt aandoen of bekijk direct ons mooie aanbod van individuele rondreizen naar Maleisië.

Maleisie Individuele Rondreizen Landscape

Auto, vliegtuig en ferry

Bij onze individuele rondreizen reist u per comfortabele auto inclusief deskundige gids die tevens uw chauffeur is, per huurauto - voor de langere trajecten of de verbindingen tussen Maleisië en Borneo- per binnenlandse vlucht. Tussen sommige eilanden zijn ook ferry-verbindingen in uw reis opgenomen, zoals de oversteek van Penang naar Langkawi.

Maleisië

Maatwerk

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde individuele rondreizen Maleisië samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze maatwerkreizen naar dit prachtige land.

Met een maatwerkreis Maleisië bent u in staat uw rondreis Maleisië zelf te plannen en te reizen waarheen u wilt, in het tempo dat u wilt. Van onze maatwerkspecialisten ontvangt u vooraf goede tips, welke tijdens uw rondreis door Maleisië worden aangevuld door de deskundige lokale gids (indien van toepassing).

Contact met een maatwerkspecialist

Interesse in een maatwerkofferte voor Maleisië of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw maatwerkreis naar Maleisië? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis naar Maleisië? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Discovery Tours

Een aantal korte individuele meerdaagse tours - onze Discovery Tours - kan gecombineerd worden. De rondreizen worden uitgevoerd in een comfortabele airconditioned auto of minivan en begeleid door een lokale Engelssprekende gids die tevens uw chauffeur is. Discovery Tours kunnen de bouwstenen zijn van uw eigen privé rondreis door Maleisië en geven u inzicht in de vele mogelijkheden en de mooiste bezienswaardigheden en activiteiten in het prachtige vakantieland Maleisië.

Rondreis, Maleisië, Discovery Tours
Minitrips & Explorers

Onze Minitrips en Explorers zijn korte tours inclusief overnachtingen of dagtours naar de interessantste bezienswaardigheden in Maleisië en Borneo. Het vervoer vanaf uw hotel is veelal inbegrepen. Het reisgezelschap kan internationaal zijn. Deze minitrips & explorers kunnen prima ingepast worden in een individuele rondreis Maleisië, die voor u op maat wordt samengesteld. U kunt Minitrips & Explorers - net als onze individuele Discovery Tours - zien als een bouwsteen voor uw reis door Maleisië en bij een maatwerkreis Maleisië kiest u uiteraard zelf welke tours u hierin wilt opnemen.

Rondreis, Maleisië, Minitrips & Explorers

Populaire regio's in rondreizen Maleisië

Rondreis Maleisië

Reist u voor de eerste keer naar Maleisië en wilt u kennis maken met alle facetten van dit fascinerende land? Of keert u nog eens terug, maar wilt u dit keer de westkust met de oostkust combineren? Kies dan voor een complete rondreis Maleisië, waarbij u een perfectie combinatie kunt maken van natuur, cultuur en strand. Heeft u net iets meer tijd, neem dan ook zeker Borneo op in uw rondreis of combineer uw reis met een kort verblijf in bijvoorbeeld Singapore.

Voor een rondreis door Maleisië raden wij u een reisduur van 2 tot 3 weken aan. Zo heeft u de tijd om alle hoogtepunten te bezoeken. Neemt u ook Borneo of Singapore op in uw rondreis dan is een rondreis Maleisië van tenminste 3 weken aan te raden. Langer kan natuurlijk ook!Rondreis, Maleisië, Rondreis Maleisië

Rondreis West-Maleisië met de Jong Intra Vakanties

Maleisië bestaat uit twee delen: West-Maleisië en het Maleisische deel van Borneo. West-Maleisië grenst in het noorden aan Thailand en in het zuiden aan Singapore.

Oerwouden, theeplantages, uitgestrekte stranden en een rijke cultuur - het westen van Maleisië heeft het allemaal! In West-Maleisië vindt u ook de hoofstad Kuala Lumpur, met zijn indrukwekkende Petronas Twin Towers, de historische stad Malacca, de groene Cameron Highlands en de prachtige nationale parken Taman Negara en Belum. Daarnaast kunt u heerlijk aan het strand tot rust komen op de diverse eilanden zoals Langkawi, Penang en Perhentian.

Een rondreis door West-Maleisië of een strandverblijf in West-Maleisië laat zich goed combineren met Borneo of Singapore en Thailand.

Bouwstenen West-Maleisië voor onze maatwerkreizen West-Maleisië vindt u onder de noemer Discovery Tours of Minitrips & Explorers terug in ons aanbod. Laat uw inspireren en stel met ons uw privé rondreis West-Maleisië samen!Rondreis Borneo met de Jong Intra Vakanties

Het Maleisische deel van Borneo bestaat uit de twee deelstaten: Sabah en Sarawak. Sabah ligt in het noordoosten van Borneo en is bekend van Mount Kinabalu, de regenwouden en de parelwitte stranden. Sarawak ligt in het westen van Borneo en kunt u wellicht van het Mulu National Park en het Iban-volk.

Als natuurlijk leefgebied van onder andere de zo herkenbare orang-oetans, neusapen en neushoornvogels wordt de imposante jungle van Borneo gezien als één van de rijkste natuurgebieden ter wereld.

Bij Damai Beach (Kuching) en in de omgeving van Kota Kinabalu (waaronder de eilanden Mantanani en Lankayan) kunt u genieten van een heerlijke strandvakantie.

Bij de Jong Intra Vakantie vindt u complete rondreizen Maleisië, waarbij Borneo is inbegrepen, maar ook een aantal specifieke rondreizen Borneo, waarbij u dit prachtige eiland het beste leert kennen. 

Bouwstenen Borneo voor onze maatwerkreizen Borneo vindt u terug onder de Discovery Tours of Minitrips & Explorers in ons aanbod. Laat uw inspireren en stel met ons uw rondreis Borneo volledig naar uw wensen samen!Rondreis, Maleisië

Rondreis Singapore met de Jong Intra Vakanties

Singapore is het kleinste land van Azië. Het wordt gescheiden van Maleisië door de Straat van Johor. De gelijknamige stad is een combinatie van oud en nieuw, west- en oost, eigentijds en multicultureel.

De skyline met moderne kantoorgebouwen is imposant. U zult zich snel op uw gemak voelen in deze moderne stadstaat die veilig en zéér schoon is.

Bezoekt u Singapore, dan kunt u de sfeer van Chinatown of Little India proeven en een bezoek brengen aan parken, botanische tuinen, musea en dierentuinen, maar uiteraard ook de vele shopping malls en restaurants.

Een verblijf in Singapore laat zich goed combineren met Borneo of een rondreis en heerlijke strandverlenging in Maleisië. 

Laat uw inspireren en stel met ons uw privé rondreis Singapore in combinatie met Maleisië en/of Borneo volledig naar uw wensen samen!
Magazine Verre reizen

Welke bestemmingen heeft u op uw bucketlijst staan? Wij hebben de mooiste reizen voor u samengesteld maar bieden ook volop maatwerkmogelijkheden. Laat u inspireren en lees de ervaringen van onze experts en andere klanten en nog veel meer over de volgende landen: Amerika, Canada, Indonesië, Maleisië, Thailand, Zuid-Afrika, Aruba, Bonaire, Curaçao.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in uw brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine Verre reizen 2024-2025