Rondreizen Maleisië | de Jong Intra Vakanties

Rondreizen Maleisië

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Mariëlle

Maleisië is een geweldige bestemming voor een prachtige rondreis. Het Maleise schiereiland heeft veel te bieden, met o.a. de hoofstad Kuala Lumpur, eeuwenoud regenwoud en de glooiende heuvels van de Camaron Highlands. Je kunt jouw rondreis door Maleisië ook combineren met de bestemming Borneo. Het toerisme is hier nog in opkomst en de natuur en cultuur nog heel puur.

Combineer hoogtepunten van Maleisië met de bestemming Singapore voor het ultieme contrast. Laat de Jong Intra Vakanties jouw rondreis Maleisië verzorgen.

Mariëlle

Verre reizen specialist

Lees alles over rondreizen Maleisië

Goed voorbereid rondreizen door Maleisië

In Maleisië waan je je in een andere wereld. Andere geuren, smaken en kleuren. Andere cultuur, temperatuur en natuur.

De indrukwekkende nationale parken, de groene theeplantages, de wonderlijke onderwaterwereld aan de oostkust van Maleisië en Borneo, ervaar de Batu Caves net buiten Kuala Lumpur, geniet van de heerlijke Maleisische gerechten met een Tiger beer en proef de bijzonder smaak van het Durian-fruit.

Maleisië is het ontdekken waard! En de beste manier om Maleisië te ontdekken is met een rondreis van de Jong Intra Vakanties.


Rondreizen door Maleisië met de Jong Intra Vakanties

Ons reisaanbod

Bij de Jong Intra Vakanties vind je een uitgebreid aanbod van rondreizen Maleisië; kies uit de mooiste individuele rondreizen Maleisië of laat jouw droomreis speciaal voor jou samenstellen met onze maatwerkreizen Maleisië.

Individuele rondreizen Maleisië & Borneo

De Jong Intra Vakanties is de specialist op het gebied van individuele rondreizen Maleisië en privé rondreizen Maleisië. Onze jarenlange ervaring met individuele rondreizen en de bestemming Maleisië maakt het mogelijk om een zeer divers aanbod samen te stellen. Alle individuele rondreizen door Maleisië worden uitgevoerd door een ervaren lokale Engelssprekende gids die tevens je chauffeur is.
Maleisië heeft een zeer goede infrastructuur. Je zou er dus ook voor kunnen kiezen om dit prachtige land zelfstandig te ontdekken met een huurauto.

Individuele rondreizen Maleisië

De individuele rondreizen Maleisië zijn de absolute specialiteit van de Jong Intra Vakanties. De unieke en met zorg samengestelde individuele rondreizen leiden je langs de hoogtepunten van Maleisië en laten je op de perfecte manier kennis maken met dit prachtige land.

Lees verder op deze pagina meer over de verschillende bestemmingen die je tijdens jouw rondreis kunt aandoen of bekijk direct ons mooie aanbod van individuele rondreizen naar Maleisië.

Auto, vliegtuig en ferry

Bij onze individuele rondreizen reis je per comfortabele auto inclusief deskundige gids die tevens de chauffeur is, per huurauto - voor de langere trajecten of de verbindingen tussen Maleisië en Borneo- per binnenlandse vlucht. Tussen sommige eilanden zijn ook ferry-verbindingen in je reis opgenomen, zoals de oversteek van Penang naar Langkawi.

Maleisië

Maatwerk

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde individuele rondreizen Maleisië samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze maatwerkreizen naar dit prachtige land.

Met een maatwerkreis Maleisië ben je in staat jouw rondreis Maleisië zelf te plannen en te reizen waar je heen wilt, in het tempo dat je wilt. Van onze maatwerkspecialisten ontvang je vooraf goede tips, welke tijdens je rondreis door Maleisië worden aangevuld door de deskundige lokale gids (indien van toepassing).

Maleisie Individuele Rondreizen Landscape

Contact met een maatwerkspecialist

Interesse in een maatwerkofferte voor Maleisië of wil je contact met één van onze maatwerkspecialisten over jouw maatwerkreis naar Maleisië? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of stuur ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over jouw maatwerkreis naar Maleisië? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neem je contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Discovery Tours

Een aantal korte individuele meerdaagse tours - onze Discovery Tours - kan gecombineerd worden. De rondreizen worden uitgevoerd in een comfortabele airconditioned auto of minivan en begeleid door een lokale Engelssprekende gids die tevens je chauffeur is. Discovery Tours kunnen de bouwstenen zijn van je eigen privé rondreis door Maleisië en geven inzicht in de vele mogelijkheden en de mooiste bezienswaardigheden en activiteiten in het prachtige vakantieland Maleisië.

Rondreis, Maleisië, Discovery Tours
Minitrips & Explorers

Onze Minitrips en Explorers zijn korte tours inclusief overnachtingen of dagtours naar de interessantste bezienswaardigheden in Maleisië en Borneo. Het vervoer vanaf je hotel is veelal inbegrepen. Het reisgezelschap kan internationaal zijn. Deze minitrips & explorers kunnen prima ingepast worden in een individuele rondreis Maleisië, die voor je op maat wordt samengesteld. Je kunt Minitrips & Explorers - net als onze individuele Discovery Tours - zien als een bouwsteen voor je reis door Maleisië en bij een maatwerkreis Maleisië kies je uiteraard zelf welke tours je hierin wilt opnemen.

Rondreis, Maleisië, Minitrips & Explorers

Populaire regio's voor een rondreis door Maleisië

Rondreis Maleisië

Reis je voor de eerste keer naar Maleisië en wil je kennis maken met alle facetten van dit fascinerende land? Of keer je nog eens terug, maar wil je dit keer de westkust met de oostkust combineren? Kies dan voor een complete rondreis Maleisië, waarbij je een perfecte combinatie kunt maken van natuur, cultuur en strand. Heb je net iets meer tijd, neem dan ook zeker Borneo op in je rondreis of combineer je reis met een kort verblijf in bijvoorbeeld Singapore.

Voor een rondreis door Maleisië raden wij een reisduur van 2 tot 3 weken aan. Zo heb je de tijd om alle hoogtepunten te bezoeken. Neem ook Borneo of Singapore op in je rondreis dan is een rondreis Maleisië van tenminste 3 weken aan te raden. Langer kan natuurlijk ook.

Rondreis, Maleisië, Rondreis Maleisië

Rondreis West-Maleisië met de Jong Intra Vakanties

Maleisië bestaat uit twee delen: West-Maleisië en het Maleisische deel van Borneo. West-Maleisië grenst in het noorden aan Thailand en in het zuiden aan Singapore.

Oerwouden, theeplantages, uitgestrekte stranden en een rijke cultuur - het westen van Maleisië heeft het allemaal. In West-Maleisië vind je ook de hoofstad Kuala Lumpur, met zijn indrukwekkende Petronas Twin Towers, de historische stad Malacca, de groene Cameron Highlands en de prachtige nationale parken Taman Negara en Belum. Daarnaast kun je heerlijk aan het strand tot rust komen op de diverse eilanden zoals Langkawi, Penang en Perhentian.

Een rondreis door West-Maleisië of een strandverblijf in West-Maleisië laat zich goed combineren met Borneo of Singapore en Thailand.

Bouwstenen West-Maleisië voor onze maatwerkreizen West-Maleisië vind je onder de noemer Discovery Tours of Minitrips & Explorers terug in ons aanbod. Laat je inspireren en stel met ons je privé rondreis West-Maleisië samen.

Rondreis Borneo met de Jong Intra Vakanties

Het Maleisische deel van Borneo bestaat uit de twee deelstaten: Sabah en Sarawak. Sabah ligt in het noordoosten van Borneo en is bekend van Mount Kinabalu, de regenwouden en de parelwitte stranden. Sarawak ligt in het westen van Borneo en kun je wellicht van het Mulu National Park en het Iban-volk.

Als natuurlijk leefgebied van onder andere de zo herkenbare orang-oetans, neusapen en neushoornvogels wordt de imposante jungle van Borneo gezien als één van de rijkste natuurgebieden ter wereld.

Bij Damai Beach (Kuching) en in de omgeving van Kota Kinabalu (waaronder de eilanden Mantanani en Lankayan) kun je genieten van een heerlijke strandvakantie.

Bij de Jong Intra Vakantie vind je complete rondreizen Maleisië, waarbij Borneo is inbegrepen, maar ook een aantal specifieke rondreizen Borneo, waarbij je dit prachtige eiland het beste leert kennen. 

Bouwstenen Borneo voor onze maatwerkreizen Borneo vind je terug onder de Discovery Tours of Minitrips & Explorers in ons aanbod. Laat je inspireren en stel met ons je rondreis Borneo volledig naar wens samen.

Rondreis, Maleisië

Rondreis Singapore met de Jong Intra Vakanties

Singapore is het kleinste land van Azië. Het wordt gescheiden van Maleisië door de Straat van Johor. De gelijknamige stad is een combinatie van oud en nieuw, west- en oost, eigentijds en multicultureel.

De skyline met moderne kantoorgebouwen is imposant. Je zult zich snel op je gemak voelen in deze moderne stadstaat die veilig en zéér schoon is.

Bezoek je Singapore, dan kun je de sfeer van Chinatown of Little India proeven en een bezoek brengen aan parken, botanische tuinen, musea en dierentuinen, maar uiteraard ook de vele shopping malls en restaurants.

Een verblijf in Singapore laat zich goed combineren met Borneo of een rondreis en heerlijke strandverlenging in Maleisië. 

Laat je inspireren en stel met ons jouw privé rondreis Singapore in combinatie met Maleisië en/of Borneo volledig naar wens samen.


Magazine Verre Reizen

Welke bestemmingen heb jij op je bucketlijst staan? Wij hebben de mooiste reizen voor jou samengesteld maar bieden ook volop maatwerkmogelijkheden. Laat je inspireren en lees de ervaringen van onze experts en andere klanten en nog veel meer over de volgende landen: Amerika, Canada, Indonesië, Maleisië, Thailand, Zuid-Afrika, Aruba, Bonaire, Curaçao.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine Verre reizen 2024-2025