Rondreizen Polen

Rondreizen Polen

Heleen

Polen is een prachtig vakantieland is en al jaren een geliefde bestemming voor onze groepsrondreizen. Polen biedt veel cultuur in imposante steden, forten en paleizen en heeft een heel gevarieerd landschap! Tijdens de rondreis Polen ziet u talloze van deze hoogtepunten.

Een bezoek aan het nazivernietigingkamp Auschwitz-Birkenau is een vast onderdeel van onze rondreizen. Voor vele van onze reizigers is dit de dag die het meeste indruk maakt. We mogen de verschikkingen van het verleden nooit vergeten.

Heleen

Polen specialist

Polen ontdekken doet u het beste met een rondreis van de Jong Intra Vakanties. Met een divers assortiment van autorondreizen in Polen vindt u altijd een passende vakantie.

Alle rondreizen Polen

Welke rondreis door Polen past het beste bij uw vakantiewensen?

In Polen vindt u bij de Jong Intra Vakanties alle mogelijke soorten rondreizen. Er is er echter altijd één die het beste past bij uw vakantiewensen!

Individuele rondreizen door Polen

Uiteraard kunt u op eigen gelegenheid op pad. Daarvoor zijn onze zorgvuldig samengestelde autorondreizen Polen een goede keuze. Bij een autorondreis reist u met uw eigen auto vanuit Nederland naar Polen. U ontvangt van ons een uitgebreide reisbeschrijving met leuke tips voor uw route.

Maatwerk rondreizen door Polen

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde fly drives Polen, autorondreizen Polen en groepsrondreizen Polen samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze maatwerkreizen naar dit prachtige land.

Maatwerk Reizen Polen

Interesse in een maatwerkofferte voor Polen of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw maatwerkreis naar Polen? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis naar Polen? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

AdobeStock 188199549