Rondreizen-Finland

Rondreizen Finland

Heleen

Finland is veelzijdig land. Een mooie manier om het land beter te leren kennen is om dit te doen met een rondreis Finland. Het land is niet alleen een uitstekende bestemming voor een vakantie tijdens de zomermaanden, maar zeker ook tijdens de wintermaanden. Zo kunt u in de wintermaanden tijdens een rondreis Finland diverse bijzondere belevenissen bijboeken zoals bijvoorbeeld een sneeuwscootersafari of een rendiersafari.

Heleen

Scandinavië specialist

Finland ontdekken doet u het beste met een rondreis van de Jong Intra Vakanties. Met een divers assortiment van autorondreizen in Finnland vindt u altijd een passende vakantie.

Alle rondreizen Finland

Welke rondreis door Finland past het beste bij uw vakantiewensen?

In Finland vindt u bij de Jong Intra Vakanties verschillende rondreizen. Er is er echter altijd één die het beste past bij uw vakantiewensen!

Individuele rondreizen door Finland

Uiteraard kunt u ook op eigen gelegenheid op pad. Daarvoor zijn onze zorgvuldig samengestelde autorondreizen Finland en fly drives Finland een goede keuze. Bij een autorondreis reist u met uw eigen auto vanuit Nederland naar Finland. U ontvangt van ons een uitgebreide reisbeschrijving met leuke tips voor uw route.

Maatwerk rondreizen door Finland

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een aantal zeer geliefde autorondreizen Finland. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze maatwerkreizen naar dit prachtige land.

Maatwerk reizen Finland

Interesse in een maatwerkofferte voor Finland of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw maatwerkreis naar Finland? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis naar Finland? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Maatwerk Finland