Rondreizen | de Jong Intra Vakanties

Rondreizen Portugal

Ronald

Wat is er veel te zien in Portugal. Lissabon en Porto zijn natuurlijk geweldige steden, maar het binnenland en een stad als Braga is voor de liefhebber wellicht nog mooier. De cultuur en natuur druipen van onze rondreizen af.

Ronald

Portugal expert

Portugal ontdekken doe je het beste met een rondreis van de Jong Intra Vakanties. Met een divers assortiment van vlieg-busreizen, autorondreizen en fly drives naar verschillende regio's in Portugal vind je altijd een passende vakantie.


Welke rondreis door Portugal past het beste bij jouw vakantiewensen?

In Portugal vind je bij de Jong Intra Vakanties alle mogelijke soorten rondreizen. Er is er echter altijd één die het beste past bij jouw vakantiewensen.

Rondreizen door Portugal met de bus

Ga je voor een mooie busrondreis naar Portugal? Dan kies je voor een vlieg-busreis naar Portugal. Laat je begeleiden door onze deskundige reisleiding en ervaren chauffeurs en geniet van al het moois dat Portugal te bieden heeft. In Portugal vind je bij de Jong Intra zowel rondreizen als excursiereizen. Bij een rondreis verblijf je in meerdere hotels, terwijl je bij een excursiereis in Portugal een bepaalde regio leert kennen vanuit één hotel.

Individuele rondreizen door Portugal

Uiteraard kun je ook op eigen gelegenheid op pad. Daarvoor zijn onze zorgvuldig samengestelde autorondreizen Portugal en fly drives Portugal een goede keuze. Bij een autorondreis reis je met jouw eigen auto vanuit Nederland naar Portugal, terwijl je bij een fly drive reist met een comfortabele vlucht naar Portugal en gebruik maakt van een huurauto voor je rondreis door Portugal. In beide gevallen ontvang je van ons een uitgebreide reisbeschrijving met leuke tips voor de route.

Maatwerk rondreizen door Portugal

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde fly drives Portugal, autorondreizen Portugal en groepsrondreizen Portugal samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze maatwerkreizen naar dit prachtige land.

Maatwerk reizen Portugal

Interesse in een maatwerkofferte voor Portugal of wil je contact met één van onze maatwerkspecialisten over jouw maatwerkreis naar Portugal? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of je stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over jouw maatwerkreis naar Portugal? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neem je contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Groepsrondreizen Portugal

Magazine Autorondreizen & fly drives

Zie je het liefst zoveel mogelijk tijdens een vakantie tijdens een autorondreis of fly drive en ben je nog op zoek naar inspiratie? Bestel dan ons Magazine met Autorondreizen en fly drives. Naast inspirerende verhalen, tips van de experts en mooie foto's bevat dit magazine een ruim aanbod van de beste routes voor een autorondreis of fly drive.

De bestemmingen die je in dit magazine kunt vinden op een rijtje:

Europa: Italië, Malta, Spanje, Zweden, IJsland, Kroatië, Ierland, Portugal, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Noorwegen, Griekenland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Polen, Albanië, Slovenië, Marokko.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine autorondreizen & fly drives 2024-2025