Busreizen Andorra header

Busreizen Andorra

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Jan Willem, Busreizen en riviercruise specialist I De Jong Intra Vakanties

Maak kennis met het karaktervolle Andorra, een ministaatje op de grens van Frankrijk en Spanje. Met het onaangetaste natuurschoon, de rijkdom aan cultuurschatten en de rust in de bergdorpjes, is Andorra een geweldige vakantiebestemming. Romaanse kerken, kapelletjes en oude bruggen maken deze reis zeer aantrekkelijk. Bovendien is het staatje Andorra belastingvrij, in de hoofdstad kun je naar hartenlust winkelen.

Jan Willem

Busreizen en riviercruise specialist

Heerlijk ontspannen een busreis naar Andorra maken doe je met de Jong Intra Vakanties. Onze chauffeur en tevens reisleider neemt je graag mee met onze topreis naar het Vorstendom Andorra. Een echte aanrader voor de natuurliefhebber.

Lees alles over busreizen naar Andorra

Dé specialist in busreizen naar Andorra

Precies op de grens tussen Frankrijk en Spanje ligt het ministaatje Andorra. Onaangetaste natuurschoon met prachtige berglandschappen, een veelheid aan cultuurschatten en pittoreske bergdorpjes, maken van Andorra een prachtige vakantiebestemming voor een busreis. Ga je mee met onze busreis naar Andorra?


Populaire bestemmingen in Andorra

Onze prachtige excursiereis naar Andorra neemt je mee naar Soldeu, de verblijfplaats van deze reis. Vanuit het uitstekende 4-sterren hotel worden prachtige uitstapjes gemaakt naar alle hoogtepunten van het Vorstendom Andorra. Heb je ook zin in een busreis Andorra? 

Boek dan snel een busreis Andorra.


Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een busreis wil je optimaal genieten. De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van jouw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Sinds 1972 specialist in busreizen

  • Winnaar Nederlandse Vakantie Award 'Beste busvakanties'

  • Maximum aantal deelnemers van 44 personen

  • Gratis omboeken tot 4 weken voor vertrek

  • Ervaren chauffeurs en reisleiding

  • Nog comfortabeler reizen per luxury class touringcar


Brochure bus- en vlieg-busreizen en kerst- en winterreizen

In onze nieuwe zomerbrochure vind je een uitgebreide keuze aan gevarieerde excursie- en rondreizen naar vele bestemmingen in Europa. Of je nu kiest voor een excursiereis waarbij je vanuit een standplaatshotel per touringcar de mooiste excursies maakt of kiest voor een rondreis door meerdere streken/landen. Onze deskundige chauffeurs en gedreven reisleiders hebben allemaal passie voor hun vak en weten wat goed gastheerschap is. Wil je sneller op je bestemming zijn, maar ter plaatse toch genieten van het gemak van de touringcar? Dan zijn onze vliegbusreizen perfect. Je vliegt naar de bestemming en treft daar op de luchthaven de reisleid(st)er waarna de reis per lokale touringcar wordt voortgezet.

Bestel nu deze brochure en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk de brochure online.

Brochure Bus- en vliegbusvakanties 2023