Rondreis Indonesie Hero

Rondreizen Indonesië

Mariëlle

Dit jaar kun je een rondreis ook combineren met onze nieuwste bestemming, het authentieke Flores. Het toerisme is hier nog in opkomst en de natuur en cultuur nog heel puur.

Combineer Flores met de hoogtepunten van Sumatra, Java, Bali of Lombok en laat ons jouw ultieme rondreis Indonesië verzorgen.

Mariëlle

Verre reizen specialist

In Indonesië waan je je in een andere wereld. Andere geuren, smaken en kleuren. Andere cultuur, temperatuur en natuur. Indonesië is het ontdekken meer dan waard. En de beste manier om Indonesië te ontdekken is met een rondreis van de Jong Intra Vakanties.


Welke rondreis door Indonesië past het beste bij jouw vakantiewensen?

In Indonesië vind je bij de Jong Intra Vakanties de meest indrukwekkende rondreizen. Er is er echter altijd één die het beste past bij jouw vakantiewensen.

Individuele rondreizen Indonesië

De Jong Intra Vakanties is de specialist op het gebied van individuele rondreizen Indonesië en privé rondreizen Indonesië. Onze jarenlange ervaring met individuele rondreizen en de bestemming Indonesië maakt het mogelijk om een zeer divers aanbod samen te stellen. Alle individuele rondreizen door Indonesië worden uitgevoerd door een ervaren privé-chauffeur en deskundige gids.

Maatwerk rondreizen door Indonesië

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde rondreizen door Indonesië samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze maatwerkreizen naar dit prachtige land.

Maatwerk reizen Indonesië

Interesse in een maatwerkofferte voor Indonesië of wil je contact met één van onze maatwerkspecialisten over jouw maatwerkreis naar Indonesië? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of stuur ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over jouw maatwerkreis naar Indonesië? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neem je contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Maatwerk, Indonesië

Populaire bestemmingen rondreizen Indonesië

Rondreis Indonesië

Reis je voor de eerste keer naar Indonesië en wil je kennis maken met alle facetten van dit fascinerende land? Of keer je nog eens terug, maar wil je dit keer het beste van meerdere eilanden combineren? Kies dan voor een complete rondreis Indonesië, waarbij jouw rondreis tenminste Java en Bali aandoet. Heb je net iets meer tijd, neem dan ook zeker Sumatra op in je rondreis of combineer je reis met een kort verblijf op bijvoorbeeld Lombok.

Voor een rondreis met Java en Bali raden wij een reisduur van 2 tot 3 weken aan. Zo heb je de tijd om alle hoogtepunten te bezoeken. Neem je ook Sumatra of andere eilanden op in je rondreis dan is een rondreis Indonesië van tenminste 3 weken aan te raden. Langer kan natuurlijk ook.

Rondreis, Indonesië, Rondreis Indonesië

Rondreis Java met de Jong Intra Vakanties

Een grillige keten van rokende vulkanen vormt de ruggengraat van het dichtstbevolkte eiland van Indonesië. Waar vooral de avontuurlijke vakantieganger zich zal wagen aan de indrukwekkende Bromo-vulkaan, zijn het wereldberoemde boeddhistische tempelcomplex Borobudur en het Hindoe-Javaanse tempelcomplex Prambanan eigenlijk voor iedereen een ‘must-see’.

Het politieke, economische en commerciële hart van deze gigantische eilandenstaat is het eiland Java. Hier vind je ook Jakarta, de hoofdstad van Indonesië. Java is het dichtst bevolkte eiland van de archipel, ca. 50% van de totale bevolking van Indonesië woont hier. Java is een eiland van diversiteit en contrasten, dus prima geschikt voor wie een afwisselende en zeer interessante reis zoekt. 

Een rondreis Java is door de grote culturele rijkdom van het eiland de basis van veel rondreizen door Indonesië. Bij de individuele rondreizen Java raden wij een verblijf van tenminste één week aan.

Bouwstenen Java voor onze maatwerkreizen Java vind je onder de noemer Discovery Tours of Minitrips & Explorers terug in ons aanbod. Laat je inspireren en stel met ons jouw privé rondreis Java samen.Rondreis Bali met de Jong Intra Vakanties

Het zonovergoten, hindoeïstische eiland is bekend van de fotogenieke stranden en romantische zonsondergangen. Maar de frisgroene rijstterrassen en ontelbare tempels zijn niet te missen. De vriendelijke bevolking viert vele feesten en ceremonies. Op Bali kun je terecht voor een grote verscheidenheid aan avontuur en cultuur.

Bali is dus niet alleen een prachtige tropisch strandbestemming, maar onderdeel van vele rondreizen door Indonesië. Voor een rondreis Bali trek je ongeveer een week uit. Hierbij ontdek je het ongerepte noorden van Bali, de oerwouden en rijstterrassen in het binnenland van Bali en de levendige badplaatsen als Kuta en Sanur in het zuiden.

Een rondreis Bali of een strandverblijf op Bali laat zich goed combineren met Lombok of Oost-Java.

Bouwstenen Bali voor onze maatwerkreizen Bali vind je onder de noemer Discovery Tours of Minitrips & Explorers terug in ons aanbod. Laat je inspireren en stel met ons jouw privé rondreis Bali samen.Rondreis, Indonesië, Rondreis Bali met de Jong Intra Vakanties

Rondreis Sumatra met de Jong Intra Vakanties

Sumatra is het grootste eiland van Indonesië. Het eiland is met zijn ongerepte jungles, diepe ravijnen, eindeloze rijstterrassen en reusachtige binnenmeren een paradijs voor natuurliefhebbers. Met het noemen van slechts het beroemde Tobameer en de orang oetans van Gunung Leuser National Park doen we het prachtige eiland tekort. Maak kennis met dit eiland en haar bijzondere inwoners.

Bij de Jong Intra Vakantie vind je complete rondreizen Indonesië, waarbij Sumatra is inbegrepen, maar ook een aantal specifieke rondreizen Sumatra, waarbij je dit prachtige eiland het beste leert kennen. 

Een rondreis Sumatra laat zich goed combineren met Java of een heerlijke strandverlenging op Bali. 

Bouwstenen Sumatra voor onze maatwerkreizen Sumatra vind je terug onder de Discovery Tours of Minitrips & Explorers in ons aanbod. Laat je inspireren en stel met ons je privé rondreis Sumatra volledig naar jouw wensen samen.Rondreis Lombok met de Jong Intra Vakanties

Op dit rustige eiland met fantastische stranden en charmante dorpjes heerst een ontspannen sfeer. Lombok is een interessante mengeling van hindoeïstische en islamitische elementen. In de vele tempels worden indrukwekkende rituelen uitgevoerd.

Lombok is vaak onderdeel van een complete rondreis Indonesië, maar bij de Jong Intra Vakanties vind je ook een aantal specifieke rondreizen over Lombok.  Dit is de manier om dit bijzonder eiland het beste te leren kennen. Voor een rondreis over Lombok trek je 6 tot 8 dagen uit.

Een rondreis Lombok laat zich goed combineren met een rondreis Bali of een heerlijke strandverlenging op Bali. Bij een verblijf op Lombok wordt vaak ook een van de Gili eilanden (Gili Air of Gili Meno) aangedaan. Deze kleine eilandjes liggen voor de noordwest-kust van Lombok.

Bouwstenen Lombok voor onze maatwerkreizen Lombok vind je terug onder de Discovery Tours of Minitrips & Explorers in ons aanbod. Laat je inspireren en stel met ons je privé rondreis Lombok volledig naar jouw wensen samen.Rondreis, Indonesië, Rondreis Lombok met de Jong Intra Vakanties

Rondreis Flores en Komodo met de Jong Intra Vakanties

Flores is een klein eiland met een schitterende natuur. Van oost naar west strekken zich bergketens uit met actieve en uitgedoofde vulkanen. Komodo en Rinca zijn de twee hoofdeilanden van het Komodo National Park, dat sinds 1986 op de Werelderfgoedlijst van Unesco is opgenomen. Hier beschermt men de alleen in dit gebied voorkomende komodovaraan.

Combineer de verschillende eilanden en ga eilandhoppen Indonesië. Of maak je rondreis Java - Bali compleet met een meerdaags verblijf op Komodo en Flores.

Kies voor de Discovery Tours of Minitrips & Explores als bouwstenen Komodo en Flores voor je maatwerkreis Komodo en Flores. Laat je inspireren en stel met ons je privé rondreis Komodo en Flores volledig naar jouw wensen samen.Rondreis Sulawesi met de Jong Intra Vakanties

Een grote verscheidenheid aan natuur kenmerkt het grillig gevormde, maar grote Sulawesi: tropische regenwouden, steile gebergten, vulkanen, helderblauwe meren en uitnodigende stranden. Maak hier kennis met de Toraja’s, de lokale bevolkingsgroep met zeer bijzondere dodenrituelen.

Een rondreis Sulawesi is een unieke belevenis en laat u kennis maken met een puur stukje Indonesië.

Bouwstenen Sulawesi voor onze maatwerkreizen Sulawesi vindt u bij onze Discovery Tours en Minitrips & Explorers. Laat uw inspireren en stel met ons uw privé rondreis Sulawesi samen!Rondreis, Indonesië, Rondreis Sulawesi met de Jong Intra Vakanties

Magazine Verre Reizen

Welke bestemmingen heb jij op je bucketlijst staan? Wij hebben de mooiste reizen voor jou samengesteld maar bieden ook volop maatwerkmogelijkheden. Laat je inspireren en lees de ervaringen van onze experts en andere klanten en nog veel meer over de volgende landen: Amerika, Canada, Indonesië, Maleisië, Thailand, Zuid-Afrika, Aruba, Bonaire, Curaçao.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine Verre reizen 2024-2025