Rondreis Indonesie Hero

Rondreizen Indonesië

Mariëlle

Dit jaar kunt u uw rondreis ook combineren met onze nieuwste bestemming, het authentieke Flores. Het toerisme is hier nog in opkomst en de natuur en cultuur nog heel puur.

Combineer Flores met de hoogtepunten van Sumatra, Java, Bali of Lombok en laat ons uw ultieme rondreis Indonesië verzorgen!

Mariëlle

Verre reizen specialist

In Indonesië waant u zich in een andere wereld. Andere geuren, smaken en kleuren. Andere cultuur, temperatuur en natuur. Indonesië is het ontdekken waard! En de beste manier om Indonesië te ontdekken is met een rondreis van de Jong Intra Vakanties.


Welke rondreis door Indonesië past het beste bij uw vakantiewensen?

In Indonesië vindt u bij de Jong Intra Vakanties de meest indrukwekkende rondreizen. Er is er echter altijd één die het beste past bij uw vakantiewensen!

Individuele rondreizen Indonesië

De Jong Intra Vakanties is de specialist op het gebied van individuele rondreizen Indonesië en privé rondreizen Indonesië. Onze jarenlange ervaring met individuele rondreizen en de bestemming Indonesië maakt het mogelijk om een zeer divers aanbod samen te stellen. Alle individuele rondreizen door Indonesië worden uitgevoerd door een ervaren privé-chauffeur en deskundige gids.

Maatwerk rondreizen door Indonesië

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde rondreizen door Indonesië samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze maatwerkreizen naar dit prachtige land.

Maatwerk reizen Indonesië

Interesse in een maatwerkofferte voor Indonesië of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw maatwerkreis naar Indonesië? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis naar Indonesië? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Maatwerk, Indonesië

Populaire bestemmingen rondreizen Indonesië

Rondreis Indonesië

Reist u voor de eerste keer naar Indonesië en wilt u kennis maken met alle facetten van dit fascinerende land? Of keert u nog eens terug, maar wilt u dit keer het beste van meerdere eilanden combineren? Kies dan voor een complete rondreis Indonesië, waarbij uw rondreis tenminste Java en Bali aandoet. Heeft u net iets meer tijd, neem dan ook zeker Sumatra op in uw rondreis of combineer uw reis met een kort verblijf op bijvoorbeeld Lombok.

Voor een rondreis met Java en Bali raden wij u een reisduur van 2 tot 3 weken aan. Zo heeft u de tijd om alle hoogtepunten te bezoeken. Neemt u ook Sumatra of andere eilanden op in uw rondreis dan is een rondreis Indonesië van tenminste 3 weken aan te raden. Langer kan natuurlijk ook!

Rondreis, Indonesië, Rondreis Indonesië

Rondreis Java met de Jong Intra Vakanties

Een grillige keten van rokende vulkanen vormt de ruggengraat van het dichtstbevolkte eiland van Indonesië. Waar vooral de avontuurlijke vakantieganger zich zal wagen aan de indrukwekkende Bromo-vulkaan, zijn het wereldberoemde boeddhistische tempelcomplex Borobudur en het Hindoe-Javaanse tempelcomplex Prambanan eigenlijk voor iedereen een ‘must-see’.

Het politieke, economische en commerciële hart van deze gigantische eilandenstaat is het eiland Java. Hier vindt u ook Jakarta, de hoofdstad van Indonesië. Java is het dichtst bevolkte eiland van de archipel, ca. 50% van de totale bevolking van Indonesië woont hier. Java is een eiland van diversiteit en contrasten, dus prima geschikt voor wie een afwisselende en zeer interessante reis zoekt. 

Een rondreis Java is door de grote culturele rijkdom van het eiland de basis van veel rondreizen door Indonesië. Bij de individuele rondreizen Java raden wij een verblijf van tenminste één week aan.

Bouwstenen Java voor onze maatwerkreizen Java vindt u onder de noemer Discovery Tours of Minitrips & Explorers terug in ons aanbod. Laat uw inspireren en stel met ons uw privé rondreis Java samen!Rondreis Bali met de Jong Intra Vakanties

Het zonovergoten, hindoeïstische eiland is bekend van de fotogenieke stranden en romantische zonsondergangen. Maar de frisgroene rijstterrassen en ontelbare tempels zijn niet te missen. De vriendelijke bevolking viert vele feesten en ceremonies. Op Bali kun je terecht voor een grote verscheidenheid aan avontuur en cultuur.

Bali is dus niet alleen een prachtige tropisch strandbestemming, maar onderdeel van vele rondreizen door Indonesië. Voor een rondreis Bali trekt u ongeveer een week uit. Hierbij ontdekt u het ongerepte noorden van Bali, de oerwouden en rijstterrassen in het binnenland van Bali en de levendige badplaatsen als Kuta en Sanur in het zuiden.

Een rondreis Bali of een strandverblijf op Bali laat zich goed combineren met Lombok of Oost-Java.

Bouwstenen Bali voor onze maatwerkreizen Bali vindt u onder de noemer Discovery Tours of Minitrips & Explorers terug in ons aanbod. Laat uw inspireren en stel met ons uw privé rondreis Bali samen!Rondreis, Indonesië, Rondreis Bali met de Jong Intra Vakanties

Rondreis Sumatra met de Jong Intra Vakanties

Sumatra is het grootste eiland van Indonesië. Het eiland is met zijn ongerepte jungles, diepe ravijnen, eindeloze rijstterrassen en reusachtige binnenmeren een paradijs voor natuurliefhebbers. Met het noemen van slechts het beroemde Tobameer en de orang oetans van Gunung Leuser National Park doen we het prachtige eiland tekort. Maak kennis met dit eiland en haar bijzondere inwoners!

Bij de Jong Intra Vakantie vindt u complete rondreizen Indonesië, waarbij Sumatra is inbegrepen, maar ook een aantal specifieke rondreizen Sumatra, waarbij u dit prachtige eiland het beste leert kennen. 

Een rondreis Sumatra zich goed combineren met Java of een heerlijke strandverlenging op Bali. 

Bouwstenen Sumatra voor onze maatwerkreizen Sumatra vindt u terug onder de Discovery Tours of Minitrips & Explorers in ons aanbod. Laat uw inspireren en stel met ons uw privé rondreis Sumatra volledig naar uw wensen samen!Rondreis Lombok met de Jong Intra Vakanties

Op dit rustige eiland met fantastische stranden en charmante dorpjes heerst een ontspannen sfeer. Lombok is een interessante mengeling van hindoeïstische en islamitische elementen. In de vele tempels worden indrukwekkende rituelen uitgevoerd.

Lombok is vaak onderdeel van een complete rondreis Indonesië, maar bij de Jong Intra Vakanties vindt u ook een aantal specifieke rondreizen over Lombok.  Dit is de manier om dit bijzonder eiland het beste te leren kennen. Voor een rondreis over Lombok trekt u 6 tot 8 dagen uit.

Een rondreis Lombok zich goed combineren met een rondreis Bali of een heerlijke strandverlenging op Bali. Bij een verblijf op Lombok wordt vaak ook een van de Gili eilanden (Gili Air of Gili Meno) aangedaan. Deze kleine eilandjes liggen voor de noordwest-kust van Lombok.

Bouwstenen Lombok voor onze maatwerkreizen Lombok vindt u terug onder de Discovery Tours of Minitrips & Explorers in ons aanbod. Laat u inspireren en stel met ons uw privé rondreis Lombok volledig naar uw wensen samen!Rondreis, Indonesië, Rondreis Lombok met de Jong Intra Vakanties

Rondreis Flores en Komodo met de Jong Intra Vakanties

Flores is een klein eiland met een schitterende natuur. Van oost naar west strekken zich bergketens uit met actieve en uitgedoofde vulkanen. Komodo en Rinca zijn de twee hoofdeilanden van het Komodo National Park, dat sinds 1986 op de Werelderfgoedlijst van Unesco is opgenomen. Hier beschermt men de alleen in dit gebied voorkomende komodovaraan.

Combineer de verschillende eilanden en ga eilandhoppen Indonesië. Of maak uw rondreis Java - Bali compleet met een meerdaags verblijf op Komodo en Flores.

Kies voor de Discovery Tours of Minitrips & Explores als bouwstenen Komodo en Flores voor uw maatwerkreis Komodo en Flores. Laat u inspireren en stel met ons uw privé rondreis Komodo en Flores volledig naar uw wensen samen!Rondreis Sulawesi met de Jong Intra Vakanties

Een grote verscheidenheid aan natuur kenmerkt het grillig gevormde, maar grote Sulawesi: tropische regenwouden, steile gebergten, vulkanen, helderblauwe meren en uitnodigende stranden. Maak hier kennis met de Toraja’s, de lokale bevolkingsgroep met zeer bijzondere dodenrituelen.

Een rondreis Sulawesi is een unieke belevenis en laat u kennis maken met een puur stukje Indonesië.

Bouwstenen Sulawesi voor onze maatwerkreizen Sulawesi vindt u bij onze Discovery Tours en Minitrips & Explorers. Laat uw inspireren en stel met ons uw privé rondreis Sulawesi samen!Rondreis, Indonesië, Rondreis Sulawesi met de Jong Intra Vakanties

Magazine Verre reizen

Welke bestemmingen heeft u op uw bucketlijst staan? Wij hebben de mooiste reizen voor u samengesteld maar bieden ook volop maatwerkmogelijkheden. Laat u inspireren en lees de ervaringen van onze experts en andere klanten en nog veel meer over de volgende landen: Amerika, Canada, Indonesië, Maleisië, Thailand, Zuid-Afrika, Aruba, Bonaire, Curaçao.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in uw brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine Verre reizen 2024-2025