Kroatie Rondreizen Hero

Rondreizen Kroatië

Ronald

Kroatië is een land met duizend eilanden, wonderschone natuur, rijk cultureel erfgoed en mooie zandstranden Bij aankomst wachten op u schilderachtige stadjes met oude forten en paleizen, pleinen met fonteintjes, smalle straatjes, fijne kiezelstranden, een prachtige natuur, gastvrijheid, een bruisend nachtleven en een heerlijke mediterrane sfeer met een kristalheldere zee onder een warme zon!

Als u kiest voor een rondreis door Kroatië, dan kiest u voor een heerlijk land, mooi weer, prachtige steden en een imponerend landschap!

Ronald

Kroatië specialist

Kroatië ontdekken doet u het beste met een rondreis van de Jong Intra Vakanties. Met een ruim assortiment van busreizen, vlieg-busreizen, autorondreizen en fly drives naar alle regio's in Kroatië vindt u altijd een passende vakantie.


Welke rondreis door Kroatië past het beste bij uw vakantiewensen?

In Kroatië vindt u bij de Jong Intra Vakanties alle mogelijke soorten rondreizen. Er is er echter altijd één die het beste past bij uw vakantiewensen!

Rondreizen door Kroatië met de bus

Gaat u voor een mooie busrondreis naar Kroatië? Dan kunt u kiezen voor een busreis naar Kroatië met vertrek vanuit Nederland of een vlieg-busreis naar Kroatië. Laat u begeleiden door onze deskundige reisleiding en ervaren chauffeurs en geniet van al het moois dat Kroatië te bieden heeft. In Kroatië vindt u bij de Jong Intra zowel rondreizen als excursiereizen. Bij een rondreis verblijft u in meerdere hotels, terwijl u bij een excursiereis in Kroatië een bepaalde regio leert kennen vanuit één hotel.

Individuele rondreizen door Kroatië

Uiteraard kunt u ook op eigen gelegenheid op pad. Daarvoor zijn onze zorgvuldig samengestelde autorondreizen Kroatië en fly drives Kroatië een goede keuze. Bij een autorondreis reist u met uw eigen auto vanuit Nederland naar Kroatië, terwijl u bij een fly drive reist met een comfortabele vlucht naar Kroatië en gebruik maakt van een huurauto voor uw rondreis door Kroatië. In beide gevallen ontvangt u van ons een uitgebreide reisbeschrijving met leuke tips voor uw route.

Maatwerk rondreizen door Kroatië

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde fly drives Kroatië, autorondreizen Kroatië en groepsrondreizen Kroatië samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze maatwerkreizen naar dit prachtige land.

Maatwerk reizen Kroatië

Interesse in een maatwerkofferte voor Kroatië of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw maatwerkreis naar Kroatië? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis naar Kroatië? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Kroatië, Opatija

Magazine Autorondreizen & fly drives

Zie je het liefst zoveel mogelijk tijdens een vakantie tijdens een autorondreis of fly drive en ben je nog op zoek naar inspiratie? Bestel dan ons Magazine met Autorondreizen en fly drives. Naast inspirerende verhalen, tips van de experts en mooie foto's bevat dit magazine een ruim aanbod van de beste routes voor een autorondreis of fly drive.

De bestemmingen die je in dit magazine kunt vinden op een rijtje:

Europa: Italië, Malta, Spanje, Zweden, IJsland, Kroatië, Ierland, Portugal, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Noorwegen, Griekenland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Polen, Albanië, Slovenië, Marokko.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine autorondreizen & fly drives 2024-2025