Kerstreizen | de Jong Intra Vakanties

Kerstreizen

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Jan Willem, Busreizen en riviercruise specialist I De Jong Intra Vakanties

Bijna een jaar voordat je op kerstreis gaat, gaan wij op pad, bedenken wij nieuwe kerstreizen en passen wij bestaande kerstreizen aan naar jouw wens. Wij zijn continu op zoek naar de leukste en prettigste accommodaties en excursiebestemmingen. Omdat wij niet maar één bestemming kunnen aanbevelen om naartoe te gaan tijdens kerst, hebben wij mooie excursiereizen samengesteld waarbij we jou naar de mooiste plekjes brengen. Door het uitgebreide aanbod zijn wij van mening dat echt iedereen de voor hem of haar geschikte kerstreis kan vinden. Van een kerstreis dicht bij huis in Nederland of België, naar een kerstcruise over de Rijn, tot kerst en Oud en nieuw vieren in de historische steden van Oost-Europa. Wij bieden voor elk wat wils.

Jan Willem

Busreizen en riviercruise specialist

It’s the most wonderful time…voor een kerstreis. Ga er met of rondom de kerstdagen even heerlijk tussenuit met een excursiereis per bus of een kerstcruise. Wij hebben een gevarieerd aanbod aan prachtige kerstreizen samengesteld. Zo worden het feestdagen om niet te vergeten. Lees verder voor meer informatie.

Lees alles over de kerstreizen van de Jong Intra Vakanties

Heb jij ook zo'n zin om tijdens of rondom kerst er even tussenuit te gaan? Even helemaal niets hoeven en je lekker laten verwennen tijdens de feestdagen? Dat kan met een geheel verzorgde kerstreis van de Jong Intra Vakanties. Onze specialisten hebben ook dit jaar weer de mooiste kerstreizen voor samengesteld. Excursiereizen tijdens kerst, excursiereizen rondom kerst, excursiereizen tijdens kerst en Oud en nieuw en excursiereizen gericht op kerstshoppen op de mooiste kerstmarkten tijdens of rondom kerst. Per bus, ferry of het vliegtuig, in 12 verschillende landen. Kies de kerstreis die bij jou past.


Populaire kerstreizen van de Jong Intra Vakanties

Waar vier jij kerst?

Kerst in Duitsland

Kerst vieren in Duitsland? Duitsland is the place to be als het gaat om kerstmarkten. Bijna elke stad organiseert wel iets in de weken voorafgaand aan Kerstmis. Wij hebben de leukste plekken tijdens kerst in Duitsland verwerkt in onze kerstreizen met de bus naar Duitsland. Wat dacht je van een excursiereis door het Beierse Velburg of een kerstcruise naar het wijnstadje Rüdesheim? Gezellig met medereizigers Oud en nieuw vieren in Duitsland doe je tijdens de excursiereis door het Zwarte Woud. Krijg je ook zo’n zin om kerst in Duitsland te vieren? Bekijk ons aanbod en ga lekker weg met kerst.

Kerstreizen Duitsland

Kerst in Oostenrijk

Oostenrijk kent een sprookjesachtige ambiance gedurende de decembermaand. En dat is zeker de moeite waard om te ontdekken! Daarom hebben wij mooie kerstreizen naar Oostenrijk samengesteld. De hoofdstad Wenen bijvoorbeeld bevat de mooie kerstmarkt voor het verlichte paleizencomplex Schloss Schönbrunn. Deze kerstmarkt heeft sinds 2012 een onderscheiding gekregen voor de rijke variatie aan producten. Tijdens onze kerstreizen Wenen gaan wij zeker naar deze kerstmarkt. En wat dacht je van kerst vieren in de Oostenrijkse en Zwitserse Alpen met een treinreis met de Arosa Express? Oud en nieuw vieren kan ook met ons in Oostenrijk. Ons aanbod kerstreizen is heel veelzijdig.

Oostenrijk, Kerstreizen naar Oostenrijk

Kerst onder de zon

Liever een kerstreis naar de zon? Ook dat is mogelijk. Wij bieden kerstreizen naar Italië, Kroatië of Spanje waarbij je geniet van een warmere kerst. Wat dacht je van kerst vieren in Sevilla of Valencia? Kleurrijk verlichte straatjes, honderden kleinschalige restaurantjes met de beste Spaanse tapas en hopelijk een zacht zonnetje wachten op jou. Of vier kerst in de bekende stad Rome en ervaar de jaarlijkse kerstboodschap en het ‘Urbi et Orbi’ op het St. Pietersplein door de Paus persoonlijk. Ook kerst en oud & nieuw vieren in Kroatië kan met ons. Met de kerstdagen naar de zon is een goed idee.

Kerstreizen, zon - AdobeStock 47837173

Vervoer naar jouw kerstreis

Hoe reis je naar de bestemming?

Wij bieden 3 verschillende soorten kerstreizen:

Kerstreizen met de bus

Wij hebben weer vele kerstreizen per bus samengesteld, de zogeheten excursiereizen. Je komt uitgerust aan op de bestemming en bezichtigt alle mooie plekken van de bestemming naar keuze op een comfortabele manier. Je stapt op bij de opstapplaats naar keuze en rijdt vervolgens naar onze wisselplaats in Didam. Je kunt er ook voor kiezen om op eigen gelegenheid naar onze wisselplaats te reizen. Parkeren is op eigen risico en tegen betaling. Vanaf de wisselplaats vertrekken we na een kopje koffie naar de bestemming. Ga je mee met één van onze kerstreizen met de bus?

Vliegen naar de bestemming

Bij sommige kerstreizen heb je de mogelijkheid naar de bestemming te vliegen. Vanaf de luchthaven op de bestemming vervolg je de reis per comfort class of luxury class touringcar.

Kerstcruise

Je kunt er ook voor kiezen om de kerstdagen door te brengen tijdens een kerstcruise. Gegarandeerd een unieke ervaring. Je stapt aan boord in Arnhem of Rotterdam. Wanneer je de loopplank betreedt is de gezellige kerstsfeer al merkbaar. Wat dacht je van een kerstcruise over de Rijn via Düsseldorf, Andernach en Boppard naar het romantische Rüdesheim? Of kies voor één van onze kerstmarktcruises langs de mooiste, grootste en oudste kerstmarkten in Duitsland. Je hebt ook de mogelijkheid kerst én Oud en nieuw te vieren tijdens een kerstcruise. Tijdens een kerstcruise vaar je langs de mooiste plekjes en kerstmarkten, waar je natuurlijk ook uitstapt. Naast de mooie omgeving, zorgen de excellente verzorging aan boord en de culinaire bedrevenheid van de chef cuisine voor een onvergetelijke ervaring. Je overnacht op het schip. Stap aan boord en beleef een unieke Kerst met de Jong Intra Vakanties.


Waarom een kerstreis met de Jong Intra Vakanties?

Onze kerstreizen zijn geheel verzorgd. Je vertrekt vanuit Nederland met de touringcar of vliegt naar de bestemming en op de bestemming word je met de touringcar naar de mooiste plekjes gebracht. Overnachting is altijd inbegrepen. Bij onze kerstreizen is het ontbijt en diner inclusief feestelijk kerstdiner en/of oudejaarsdiner inbegrepen, maar let op: dit kan verschillen per excursiereis. Natuurlijk zijn onze kerstcruises ook volledig verzorgd, maar wat er precies inbegrepen is verschilt ook per kerstcruise.

De voordelen op een rijtje

  • Sinds 1972 specialist in busreizen

  • Winnaar Nederlandse Vakantie Award 'Beste busvakanties'

  • Maximum aantal deelnemers van 44 personen

  • Gratis omboeken tot 4 weken voor vertrek

  • Ervaren chauffeurs en reisleiding

  • Nog comfortabeler reizen per luxury class touringcar