Kerstreizen

Kerstreizen

Met eigen vervoer
Met hoeveel personen reist u?
Wat voor soort vakantie zoekt u?
Uw vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wilt u weg?
Jan Willem, Busreizen en riviercruise specialist I De Jong Intra Vakanties

Bijna een jaar voordat u op kerstreis gaat, gaan wij op pad, bedenken wij nieuwe kerstreizen en passen wij bestaande kerstreizen aan naar uw wens. Wij zijn continu op zoek naar de leukste en prettigste accommodaties en excursiebestemmingen. Omdat wij niet maar één bestemming kunnen aanbevelen om naartoe te gaan tijdens kerst, hebben wij mooie excursiereizen samengesteld waarbij u naar de mooiste plekjes wordt gebracht. Door het uitgebreide aanbod zijn wij van mening dat echt iedereen de voor hem of haar geschikte kerstreis kan vinden! Van een kerstreis dicht bij huis in Nederland of België, naar een kerstcruise over de Rijn, tot kerst en Oud en nieuw vieren in de historische steden van Oost-Europa. Wij bieden voor elk wat wils!

Jan Willem

Busreizen en riviercruise specialist

It’s the most wonderful time…voor een kerstreis! Ga er met of rondom de kerstdagen even heerlijk tussenuit met een excursiereis per bus of een kerstcruise. Wij hebben een gevarieerd aanbod aan prachtige kerstreizen voor u samengesteld. Zo worden het feestdagen om niet te vergeten! Lees verder voor meer informatie.


Lees alles over kerstreizen

Heeft u ook zo'n zin om tijdens of rondom kerst er even tussenuit te gaan? Even helemaal niets hoeven en u lekker laten verwennen tijdens de feestdagen? Dat kan met een geheel verzorgde kerstreis van de Jong Intra Vakanties. Onze specialisten hebben ook dit jaar weer de mooiste kerstreizen voor u samengesteld. Excursiereizen tijdens kerst, excursiereizen rondom kerst, excursiereizen tijdens kerst en Oud en nieuw en excursiereizen gericht op kerstshoppen op de mooiste kerstmarkten tijdens of rondom kerst. Per bus, ferry of het vliegtuig, in 12 verschillende landen. Kies de kerstreis die bij u past!


Populaire kerstreizen

Waar viert u kerst?

Kerst in Duitsland

Kerst vieren in Duitsland? Duitsland is the place to be als het gaat om kerstmarkten. Bijna elke stad organiseert wel iets in de weken voorafgaand aan Kerstmis. Wij hebben de leukste plekken tijdens kerst in Duitsland voor u verwerkt in onze kerstreizen met de bus naar Duitsland. Wat dacht u van een excursiereis door het Beierse Velburg of een kerstcruise naar het wijnstadje Rüdesheim? Gezellig met uw medereizigers Oud en nieuw vieren in Duitsland doet u tijdens de excursiereis door het Zwarte Woud. Krijgt u ook zo’n zin om kerst in Duitsland te vieren? Bekijk ons aanbod en ga lekker weg met kerst!

Kerstreizen Duitsland

Kerst in Oostenrijk

Oostenrijk kent een sprookjesachtige ambiance gedurende de decembermaand. En dat is zeker de moeite waard om te ontdekken! Daarom hebben wij mooie kerstreizen naar Oostenrijk voor u samengesteld. De hoofdstad Wenen bijvoorbeeld bevat de mooie kerstmarkt voor het verlichte paleizencomplex Schloss Schönbrunn. Deze kerstmarkt heeft sinds 2012 een onderscheiding gekregen voor de rijke variatie aan producten. Tijdens onze kerstreizen Wenen nemen wij u zeker mee naar deze kerstmarkt. Of vier kerst in Wängle in het Lechtal. Tijdens deze kerstreis gaan we naar het machtige berglandschap van Noord-Tirol aan de voet van de Allgäuer Alpen. Vanaf hier maakt u mooie uitstapjes door de winterse omgeving naar o.a. Innsbruck, Füssen en Lermoos. En wat dacht u van kerst vieren in de Oostenrijkse en Zwitserse Alpen met een treinreis met de Arosa Express? Oud en nieuw vieren kan ook met ons in Oostenrijk! Ons aanbod kerstreizen is veelzijdig!

Oostenrijk, Kerstreizen naar Oostenrijk

Kerst onder de zon

Liever een kerstreis naar de zon? Ook dat is mogelijk! In ons aanbod vindt u kerstreizen naar Italië, Kroatië of Spanje waarbij u geniet van een warmere kerst. Wat dacht u van kerst vieren in Sevilla of Valencia? Kleurrijk verlichte straatjes, honderden kleinschalige restaurantjes met de beste Spaanse tapas en hopelijk een zacht zonnetje wachten op u! Of vier kerst in de bekende stad Rome en ervaar de jaarlijkse kerstboodschap en het ‘Urbi et Orbi’ op het St. Pietersplein door de Paus persoonlijk. Ook kerst en Oud en nieuw vieren in Kroatië kan met ons! Met de kerstdagen naar de zon is een goed idee!

Kerstreizen, zon - AdobeStock 47837173

Vervoer naar uw kerstreis

Hoe reist u naar uw bestemming?

In ons aanbod vindt u 3 verschillende soorten kerstreizen:

  • Kerstreizen waarbij u per touringcar uit Nederland naar uw bestemming reist.

  • Kerstreizen waarbij u per vliegtuig naar de bestemming reist en verder gaat met de touringcar.

  • Kerst- of kerstmarktcruises waarbij u inscheept in Arnhem of Rotterdam.

Kerstreizen met de bus

Wij hebben weer vele kerstreizen per bus voor u samengesteld, de zogeheten excursiereizen. U komt uitgerust aan op de bestemming en bezichtigt alle mooie plekken van de bestemming naar keuze op een comfortabele manier. Ideaal! U stapt op bij de opstapplaats naar keuze en rijdt vervolgens naar onze wisselplaats in Didam. U kunt er ook voor kiezen om op eigen gelegenheid naar onze wisselplaats te reizen. Parkeren is op eigen risico en tegen betaling. Vanaf de wisselplaats vertrekt u na een kopje koffie naar de bestemming. Gaat u mee met één van onze kerstreizen met de bus?

Vliegen naar de bestemming

Bij sommige kerstreizen heeft u de mogelijkheid naar de bestemming te vliegen. Vanaf de luchthaven op de bestemming vervolgt u de reis per comfort class, luxury class of luxury class plus touringcar.

Kerstcruise

U kunt er ook voor kiezen om de kerstdagen door te brengen tijdens een kerstcruise. Gegarandeerd een unieke ervaring! U stapt aan boord in Arnhem of Rotterdam. Wanneer u de loopplank betreedt is de gezellige kerstsfeer al merkbaar. Wat dacht u van een kerstcruise over de Rijn via Düsseldorf, Andernach en Boppard naar het romantische Rüdesheim? Of kies voor één van onze kerstmarktcruises langs de mooiste, grootste en oudste kerstmarkten in Duitsland. U heeft ook de mogelijkheid kerst én Oud en nieuw te vieren tijdens een kerstcruise. Tijdens een kerstcruise vaart u langs de mooiste plekjes en kerstmarkten, waar u natuurlijk ook uitstapt. Naast de mooie omgeving, zorgen de excellente verzorging aan boord en de culinaire bedrevenheid van de chef cuisine voor een onvergetelijke ervaring! U overnacht op het schip. Stap aan boord en beleef een unieke Kerst met de Jong Intra Vakanties.


Waarom de Jong Intra Vakanties?

Onze kerstreizen zijn geheel verzorgd. U vertrekt vanuit Nederland met de touringcar of vliegt naar de bestemming en op bestemming wordt u met de touringcar naar de mooiste plekjes gebracht. Overnachting is altijd inbegrepen. Bij onze kerstreizen is het ontbijt en diner inclusief feestelijk kerstdiner en/of oudejaarsdiner inbegrepen, maar let op: dit kan verschillen per excursiereis. Natuurlijk zijn onze kerstcruises ook volledig verzorgd, maar wat er precies inbegrepen is verschilt ook per kerstcruise.

De voordelen op een rijtje

  • Sinds 1972 specialist in busreizen

  • Winnaar Nederlandse Vakantie Award 'Beste busvakanties'

  • Maximum aantal deelnemers van 44 personen

  • Gratis omboeken tot 4 weken voor vertrek

  • Ervaren chauffeurs en reisleiding

  • Nog comfortabelere reizen per luxury class touringcar