Rondreizen Amerika

Rondreizen Amerika

Met eigen vervoer
Waar wilt u naartoe?
Wat voor soort vakantie zoekt u?
Uw vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wilt u weg?
Wilfried

Dit jaar kunt u, naast alle bekende staten, uw rondreis Amerika ook maken door nog wat minder bekende staten als Texas, Oregon, Washington State en The Great American West, met staten als North - en South Dakota, Idaho, Wyoming en Montana. Ook nieuw zijn 3 rondreizen Amerika in kleine groepjes van maximaal 20 deelnemers en vervoer per luxe minibus. Deze Insider Tours worden begeleid door "local insiders", die u ook kennis laten maken met plaatsen waar u anders niet zo snel komt. Wij bieden een Insider rondreis West Amerika, een Insider rondreis Oost Amerika en een Insider rondreis Hawaii.

Vrijwel alles is mogelijk, dus laat ons uw ultieme rondreis Amerika verzorgen!

Wilfried

Verre reizen specialist

In Amerika waant u zich in een andere wereld. Andere geuren, smaken en kleuren. Andere cultuur, temperatuur en natuur. Creër en beleef uw eigen American Dream met een rondreis Amerika van de Jong Intra Vakanties.

Top 3 rondeizen Amerika

 • Florida Fantastic

  1. Amerika
  2. Individuele rondreizen Amerika
  3. Florida en zuidelijk Amerika, Deep South
  Florida Everglades
  v.a. 533 p.p.

  Exclusief Calamiteitenfonds, SGR bijdrage en reserveringskosten 42,50 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden u getoond in de volgende stap.

 • Best of the West

  1. Amerika
  2. Individuele rondreizen Amerika
  3. West-Amerika, Californië, Nationale Parken en Las Vegas
  Grand Canyon National Park
  v.a. 1.306 p.p.

  Exclusief Calamiteitenfonds, SGR bijdrage en reserveringskosten 42,50 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden u getoond in de volgende stap.

 • Eastern Values

  1. Amerika
  2. Individuele rondreizen Amerika
  3. Oost-Amerika, New York en Washington
  Vrijheidsbeeld
  v.a. 1.103 p.p.

  Exclusief Calamiteitenfonds, SGR bijdrage en reserveringskosten 42,50 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden u getoond in de volgende stap.

 • Canyon Adventure

  1. Amerika
  2. Individuele rondreizen Amerika
  3. West-Amerika, Californië, Nationale Parken en Las Vegas
  Arches NP
  v.a. 580 p.p.

  Exclusief Calamiteitenfonds, SGR bijdrage en reserveringskosten 42,50 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden u getoond in de volgende stap.


Lees alles over rondreizen door Amerika

Goed voorbereid op rondreis door Amerika

In Amerika waant u zich in een andere wereld. Andere geuren, smaken en kleuren. Andere cultuur, temperatuur en natuur. Creëer en beleef uw eigen American Dream met een rondreis Amerika van de Jong Intra Vakanties.

De vele indrukwekkende en zeer diverse nationale parken in West-Amerika, de beroemde Route 66, de wonderlijke onderwaterwereld rondom de Florida Keys, fascinerende steden als New York, Washington DC, Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, New Orleans en Miami, Shop till you Drop in de vele (outlet) shopping malls, de weidsheid en stilte van The Great American West of een originele en swingende Deep South BBQ in Memphis of Nashville.

Amerika is het ontdekken waard! En de beste manier om Amerika te ontdekken is met een rondreis van de Jong Intra Vakanties.


Rondreizen door Amerika met de Jong Intra Vakanties

Ons reisaanbod

Bij de Jong Intra Vakanties vindt u een uitgebreid aanbod van rondreizen Amerika; kies uit de mooiste autorondreizen Amerika of laat uw droomreis speciaal voor u samenstellen met onze maatwerkreizen Amerika.

Autorondreizen Amerika

De Jong Intra Vakanties is de specialist op het gebied van autorondreizen Amerika. Onze jarenlange ervaring met autorondreizen en de bestemming Amerika maakt het mogelijk om een zeer divers aanbod samen te stellen. Alle autorondreizen door Amerika worden uitgevoerd met een betrouwbare huurauto en een uitgebreide routebeschrijving.

Groepsrondreizen Amerika

De Jong Intra Vakanties staat al jaren bekend als dé specialist op het gebied van groepsrondreizen Amerika. Alle groepsrondreizen zijn met een internationaal gezelschap, alle vertrekdata zijn gegarandeerd en u reist per comfortabele touringcar. U wordt begeleid door ervaren en deskundige Nederlandssprekende reisleiding die, vanwege het internationale karakter van de groep, de uitleg meestal in meerdere talen geeft. De reisleiding biedt ter plaatse ook een aantal unieke, extra te reserveren, excursies aan, die bij zullen dragen aan een onbezorgde en onvergetelijke vakantie!

Fly drives Amerika

De fly drives Amerika zijn de absolute specialiteit van de Jong Intra Vakanties. De unieke en met zorg samengestelde rondreizen leiden u langs de hoogtepunten van Amerika en laten u op de perfecte manier kennis maken met dit prachtige land.

Lees verder op deze pagina meer over de verschillende bestemmingen die u tijdens uw rondreis kunt aandoen of bekijk direct ons mooie aanbod van fly drives door Amerika.

Amerika Rondreizen, Mount Rushmore

Maatwerk Amerika

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde autorondreizen Amerika samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze maatwerkreizen naar dit prachtige land.

Met een maatwerkreis Amerika bent u in staat uw rondreis Amerika zelf te plannen en te reizen waarheen u wilt, in het tempo dat u wilt. Van onze maatwerkspecialisten ontvangt u vooraf goede tips, welke tijdens uw rondreis door Amerika worden aangevuld door de deskundige lokale gids.

Rondreis, Amerika, Maatwerk

Contact met een maatwerkspecialist

Interesse in een maatwerkofferte voor Amerika of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw maatwerkreis naar Amerika? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis naar Amerika? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Groepsrondreizen Amerika

Alle groepsrondreizen Amerika worden uitgevoerd in een internationaal gezelschap en alle vertrekdata zijn gegarandeerd. U wordt begeleid door ervaren en deskundige Nederlandssprekende reisleiding die, vanwege het internationale karakter van de groep, de uitleg meestal in meerdere talen geeft. De reisleiding biedt ter plaatse ook een aantal unieke, extra te reserveren, excursies aan, die bij zullen dragen aan een onbezorgde en onvergetelijke vakantie!

Rondreis, Amerika, Groepsrondreizen Amerika

Vervoer tijdens uw groepsrondreis Amerika

Tijdens alle groepsrondreizen Amerika reist u per comfortabele touringcar met toilet. De Amerikaanse touringcars voldoen absoluut aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen. Vaak zijn de ramen wat kleiner en voorzien van zonwering. Het verdient aanbeveling om tijdens de rondreis Amerika in ieder geval een jasje, vestje of trui bij de hand te hebben, vanwege de airconditioning die bijna continue in gebruik is.


Populaire bestemmingen

Rondreis Amerika

The American Dream

Reist u voor de eerste keer naar Amerika en wilt u kennis maken met alle facetten van dit fascinerende land? Of keert u nog eens terug, maar wilt u dit keer het oosten of het zuiden van Amerika ontdekken? Kies dan voor een complete rondreis Amerika, door de staten van uw voorkeur. Heeft u net iets meer tijd, neem dan ook zeker New York op in uw rondreis of combineer uw reis met een kort verblijf in bijvoorbeeld Florida.

Voor een rondreis Amerika raden wij u een reisduur van 2 tot 3 weken aan. Zo heeft u de tijd om alle hoogtepunten rustig te bezoeken en ook een ontspannen vakantiegevoel te krijgen en houden. Ook heel belangrijk bij een rondreis Amerika is, dat u het te bereizen gebied niet al te groot maakt, want de afstanden tussen de overnachtingslocaties en de bezienswaardigheden zijn vaak groot. Langer dan 3 weken kan natuurlijk ook!Rondreis, Amerika, The American Dream

Rondreis Oost Amerika met de Jong Intra Vakanties

Waar het ooit allemaal begon!

Steden waar het licht nooit uitgaat en rustige dorpen die doen terugdenken aan koloniale tijden, immense wildernis en kleine parken, culturele centra, afgelegen stadjes en dorpjes om even van alles weg te kunnen zijn. Dit is slechts een kleine opsomming van wat u tegen kunt komen bij een bezoek aan de oostelijke staten van Amerika. De kosmopolitische en wereldberoemde stad New York met plekken als Central Park, Madison Avenue en Ground Zero. Hoofdstad van Amerika Washington DC met een overweldigend aantal musea en monumenten. Maar ook minder bekende plaatsen zoals Philadelphia waar u de Amerikaanse geschiedenis induikt of Atlantic City met zijn gezellige pier en vele casino’s of het bekende en indrukwekkende Amish Country waar men nog steeds leeft zonder alle moderne middelen. In de staten West-Virginia en Virginia vindt u de Apalachian Mountains, langs de kusten van Virginia, Maryland en Delaware rustige stranden en kleine visserdorpjes. Deze regio biedt u een zeer aangename verrassing bij elke afslag die u neemt!Rondreis, Amerika, Waar het ooit allemaal begon!

Rondreis Zuidelijk Amerika met de Jong Intra Vakanties

Music & Magic, Beaches & BBQ 

De zuidelijke staten van Amerika zijn gezegend met een bijzondere natuur, interessante geschiedenis en doorspekt van cultuur. Het is een bestemming die u het gehele jaar door kunt bezoeken, zowel qua klimaat maar meer nog omdat er altijd wel iets te beleven valt. Zelfs de meest kieskeurige reiziger zal hier zijn wensen vervuld zien worden. Variatie is het geheim van deze regio. Zonovergoten stranden, woeste bergpaden en kabbelende riviertjes, Old South plantages en New South stedelijke centra, spectaculaire attractieparken en adembenemende uitzichten, uitzonderlijke culturele attracties en spannende sportieve activiteiten, alledaags eten en exclusieve culinaire traktaties. In Tennessee, Louisiana, Mississippi, Georgia en Texas kunnen de muziekliefhebbers van blues, soul, jazz en country & western hun hart ophalen. De sfeer is er fantastisch en swingend en u waant zich in lang vergeten tijden. Florida is een van de bekendste zuidelijke staten en tevens de meest zonnige, vandaar de bijnaam Sunshine State. Stranden zoals in de plaatsen Miami, Ft. Lauderdale, Naples en Ft. Myers zijn wereldberoemd en niet te vergeten de beroemde attractieparken van Walt Disney World Resort en Universal Studios.Rondreis, Amerika, Music & Magic, Beaches & BBQ

Rondreis West Amerika met de Jong Intra Vakanties

Nature & Cities, Glitter & Glamour, Cowboys & Indians

De meest beroemde attracties van dit grote land vindt u in deze regio. De hoogste bergen en diepste valleien, tropische regenwouden en met ijs bedekte gletsjers en vlaktes, afgelegen eilanden en druk bezochte steden, rustige wijnlanden en de ‘casino-hoofdstad’ van de wereld. California is een mix van landschappelijke schoonheid van de nationale parken gemengd met drukke steden zoals Los Angeles en San Francisco. Oregon heeft een zeer fotogenieke kustlijn en ontelbare mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Washington State is charmant met groene bossen en valleien, wijngaarden maar ook vulkanen en ruige bergen. Hawaii zal zo uw hart in ‘hula-dansen’ met haar vulkanische eilanden en adembenemende mooie stranden en tropische regenwouden. Arizona en New Mexico herbergen nog veel van de geschiedenis van de oorspronkelijke bewoners van Amerika, temidden van prachtige landschappen en fantastische zonsondergangen. Nevada is ook weer uniek met haar geheel eigen wetten en is de thuisstaat van Las Vegas ‘Gambling Capital of the World’.Rondreis, Amerika, Nature & Cities, Glitter & Glamour, Cowboys & Indians

Rondreis Noordwest Amerika met de Jong Intra Vakanties

Go West, naar een plek uit duizenden! 

Waar tijdloze schoonheid heerst. Waar de meesterwerken van de natuur worden vereerd. Waar de wondere wereld van wildlife wordt gevierd. Waar nationale helden worden herdacht en waar het Amerikaanse Westen tot leven komt. De vijf staten Wyoming, Montana, Idaho, South Dakota en North Dakota vormen samen “The Great American West”. Een terechte benaming aangezien je in dit deel van Amerika veel terug kunt vinden van het culturele erfgoed van de native indianen, de fascinerende historie van pioniers op ontdekkingstocht en de echte Wild West avonturen van cowboys. Majestueuze nationale parken worden afgewisseld met prachtige historische plekken en eindeloze mogelijkheden om op een actieve manier de omgeving en natuur van deze vijf Amerikaanse staten te ontdekken. Ontdek zelf alles over Wyoming, Montana, Idaho, South Dakota en North Dakota in The Great American West en laat u ter plaatse inspireren door de legendarische verhalen, die al eeuwenlang door deze staten reizen!Rondreis, Amerika, Go West, naar een plek uit duizenden!

Rondreis Alaska met de Jong Intra Vakanties

The Last Frontier & Larger Than Life 

Alaska (Amerika) en Yukon (Canada) grenzen aan elkaar, liggen deels binnen de Noordpoolcirkel en vormen het meest noordwestelijk gelegen gebied in Amerika & Canada. Alaska is de grootste staat van de Verenigde Staten, bijna 40 keer zo groot als Nederland! Uitgestrekte gletsjers, weidse landschappen, hoge bergen, dichte regenwouden en boomloze toendra’s. Nergens op het Amerikaanse continent is de kans zo groot om oog in oog te komen staan met groot wild dat hier nog grenzeloos rondzwerft. De schoonheid van het landschap en de ongerepte wildernis zullen een diepe indruk bij u achterlaten. Yukon wordt vaak in één adem genoemd met Alaska en dat is niet voor niks, beide gebieden kunnen zich aan elkaar meten wat natuur en wild betreft. Yukon is de meest westelijke provincie van Canada en is ca. 12 keer zo groot als Nederland. Het landschap van Yukon wordt gevormd door enorme berglandschappen die doorsneden worden door immens gletsjers en wilde rivieren. Er zijn uitgestrekte oerbossen maar ook valleien en toendra’s. Door de grote variatie aan landschappen is er ook een grote diversiteit aan dieren en planten. Een reis door Alaska en Yukon is in alle opzichten uniek!Rondreis, Amerika, The Last Frontier & Larger Than Life

Waarom rondreizen door Amerika met de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een rondreis Amerika wilt u optimaal genieten! De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

 • Jarenlange ervaring in rondreizen

 • Ervaren chauffeurs en deskundige gidsen

 • Vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen

 • Zorgvuldig samengestelde rondreizen

 • Uw rondreis geheel op maat samengesteld

 • Prachtige strandvakanties en strandverlengingen

 • Prachtige fly drives langs en door de mooiste plekjes

 • Bezoek ook de nog wat minder bekende gebieden en plaatsen

 • Alle vertrekdata v/d groepsrondreizen met gegarandeerd vertrekRondreis, Amerika, De voordelen op een rijtje

Magazine Verre reizen

Welke bestemmingen heeft u op uw bucketlijst staan? Wij hebben de mooiste reizen voor u samengesteld maar bieden ook volop maatwerkmogelijkheden. Laat u inspireren en lees de ervaringen van onze experts en andere klanten en nog veel meer over de volgende landen: Amerika, Canada, Indonesië, Maleisië, Thailand, Zuid-Afrika, Aruba, Bonaire, Curaçao.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in uw brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine Verre reizen 2024-2025