Rondreizen Canada hero

Rondreizen Canada

Wilfried, Verre reizen specialist | de Jong Intra Vakanties

Dit jaar kun je, naast alle bekende provincies en nationale parken, jouw rondreis Canada ook maken door nog wat minder bekende provincies als Nova Scotia, Prince Edward Island, New Brusnwick, Newfoundland en Yukon.

Ook nieuw zijn diverse kortere rondreizen West Canada, allemaal met een lang verblijf op het prachtige Vancouver Island met volop de gelegenheid tot het spotten van het rijke wildleven bestaande uit o.a grizzly beren, zwarte beren, walvissen, orka's, zeehonden, otters, elanden, herten, wolven en adelaars.


Wilfried

Verre reizen specialist

Vrijwel alles is mogelijk, dus laat ons jouw ultieme rondreis Canada verzorgen.

Top 3 Canada Rondreizen

 • Great Parks of the East

  1. Canada
  2. Individuele rondreizen Canada
  3. Oost-Canada
  Niagara Falls
  v.a. 1.682 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.

 • Great Parks of the West

  1. Canada
  2. Individuele rondreizen Canada
  3. West-Canada
  Black Bear
  v.a. 1.386 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.

 • The Wild Western

  1. Canada
  2. Individuele rondreizen Canada
  3. West-Canada
  Wells Gray Provincial Park
  v.a. 1.886 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.

 • Mountain Country

  1. Canada
  2. Individuele rondreizen Canada
  3. West-Canada
  Lake Maligne Jasper NP
  v.a. 2.123 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.


Welke rondreis door Canada past bij jouw vakantiewensen?

In Canada vind je bij de Jong Intra Vakanties alle mogelijke soorten rondreizen. Er is er echter altijd één die het beste past bij jouw vakantiewensen.

Rondreizen door Canada met de bus

Ga je voor een mooie busrondreis naar Canada? Dan kun je kiezen voor een vlieg-busreis naar Canada. Laat je begeleiden door onze deskundige reisleiding en ervaren chauffeurs en geniet van al het moois dat Canada te bieden heeft.

Individuele rondreizen door Canada

Uiteraard kun je ook op eigen gelegenheid op pad. Daarvoor zijn onze zorgvuldig samengestelde fly drives Canada een goede keuze. Je reist tijdens de fly drive met een comfortabele vlucht naar Canada en maakt gebruik van een huurauto voor jouw rondreis door Canada. Je ontvangt van ons een uitgebreide reisbeschrijving met leuke tips voor de route.

Maatwerk rondreizen door Canada

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde fly drives Canada en groepsrondreizen Canada samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze maatwerkreizen naar dit prachtige land.

Maatwerk reizen Canada

Interesse in een maatwerkofferte voor Canada of wil je contact met één van onze maatwerkspecialisten over jouw maatwerkreis naar Canada? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of stuur ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over jouw maatwerkreis naar Canada? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neem je contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Maatwerk Canada landscape

Magazine Verre Reizen

Welke bestemmingen heb jij op je bucketlijst staan? Wij hebben de mooiste reizen voor jou samengesteld maar bieden ook volop maatwerkmogelijkheden. Laat je inspireren en lees de ervaringen van onze experts en andere klanten en nog veel meer over de volgende landen: Amerika, Canada, Indonesië, Maleisië, Thailand, Zuid-Afrika, Aruba, Bonaire, Curaçao.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine Verre reizen 2024-2025