Busreizen Zwitserland header

Busreizen Zwitserland

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Jan Willem, Busreizen en riviercruise specialist I De Jong Intra Vakanties

Wat heb ik in Zwitserland genoten van met name de Bernina Express. Vanuit de panoramawagon hadden we een prachtig uitzicht, maar de mooiste foto's maakte ik door het open raam. Het circelviaduct en het Landwasserviaduct waren echte hoogtepunten onderweg.

Jan Willem

Busreizen en riviercruise specialist

De machtige bergen, oude steden, schitterende natuurparken en mooie treinroutes maken van Zwitserland een vakantieland bij uitstek. Tijdens onze busreizen Zwitserland maak je met alle facetten van het land kennis.


Lees alles over busreizen naar Zwitserland

Dé specialist in busreizen naar Zwitserland

Sinds 1972 verzorgt de Jong Intra Vakanties reizen naar Zwitserland. Met een heerlijke excursieries naar Zwitserland ontdek je de regio vanuit één hotel of verken een groter deel van het land tijdens een groepsrondreis door Zwitersland.

Excursiereizen met de bus naar Zwitserland

Comfortabel vanuit één hotel de wonderschone landschappen en prachtige steden van Zwitserland ontdekken? Dat kan met de excursiereizen naar Zwitserland van de Jong Intra Vakanties. De chauffeur is tevens reisleider en neemt je mee naar de mooiste plekjes, zonder dat je iedere dag de koffer opnieuw moet inpakken.

Busrondreizen door Zwitserland

Tijdens onze 10-daagse rondreis 'Glacier- en Bernina Express' kun je genieten van de machtige Alpentoppen, prachtige excursies en twee van de beroemdste treinreizen ter wereld. Een onvergetelijke rondreis door Zwitserland van de Jong Intra Vakanties.


De mooiste regio's voor een busreis door Zwitserland

Welke regio ga jij ontdekken?

Zwitserland biedt de natuurliefhebber, de cultuurliefhebber en de actieve vakantieganger veel mogelijkheden. De regio Wallis met de hoogste berg van Zwitserland zal een grote indruk op je maken. Ticino, bekend vanwege Locarno en het meer van Lugano, doet zelfs al een beetje Italiaans aan en de rondreis Glacier- en Bernina Express laat je kennis maken met de wereld beroemde treinreizen de Bernina- en Glacier Express.

Met een busreis Zwitserland ben je er zeker van dat je een mooie vakantie tegemoet gaat. Wil je ook genieten van het mooie Alpenlandschap, de prachtige steden en een volledig verzorgde groepsreis, boek dan snel een busreis naar Zwitserland.

Bern

Er is nauwelijks een andere stad die haar historische kenmerken zo goed bewaard heeft als Bern, de hoofdstad van Zwitserland. De oude binnenstad van Bern staat op de lijst van UNESCO Werelderfgoed en heeft met 6 kilometer arcades, de zogenaamde gaanderijen, één van de langste winkelpromenades van Europa.

Ontdek Bern tijdens onze 10-daagse excursiereis 'De mooiste Alpentoppen van Zwitserland' en onze 10-daagse rondreis 'Glacier- en Bernina Express'.

Busreizen Zwitserland

Chur

Chur is de hoofdstad van het kanton Graubünden. De stad heeft een mooi middeleeuws centrum met smalle straatjes, boetiekjes, horlogewinkels en restaurants. Deze oudste stad van Zwitserland beschikt over een indrukwekkend berglandschap met een doolhof van steegjes en historische gebouwen. De Rhätische Bahn vervoert je elk uur naar wereldberoemde vakantiedorpen.

Bezoek Chur tijdens één van onze reizen naar Zwitserland.

Chur

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een busreis wil je optimaal genieten. De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van jouw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Sinds 1972 specialist in busreizen

  • Winnaar Nederlandse Vakantie Award 'Beste busvakanties'

  • Maximum aantal deelnemers van 44 personen

  • Gratis omboeken tot 4 weken voor vertrek

  • Ervaren chauffeurs en reisleiding

  • Nog comfortabeler reizen per luxury class touringcar


Brochure bus- en vlieg-busreizen

In onze nieuwe zomerbrochure vind je een uitgebreide keuze aan gevarieerde excursie- en rondreizen naar vele bestemmingen in Europa. Of je nu kiest voor een excursiereis waarbij je vanuit een standplaatshotel per touringcar de mooiste excursies maakt of kiest voor een rondreis door meerdere streken/landen. Onze deskundige chauffeurs en gedreven reisleiders hebben allemaal passie voor hun vak en weten wat goed gastheerschap is. Wil je sneller op je bestemming zijn, maar ter plaatse toch genieten van het gemak van de touringcar? Dan zijn onze vliegbusreizen perfect. Je vliegt naar de bestemming en treft daar op de luchthaven de reisleid(st)er waarna de reis per lokale touringcar wordt voortgezet.

Bestel nu deze brochure en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk de brochure online.

Brochure Bus- en vliegbusvakanties 2023