Busreizen Italië

Busreizen Italië

Jan Willem, Busreizen en riviercruise specialist I De Jong Intra Vakanties

La Bella Italia: overheerlijke gerechten, geurende wijnen en vele steden vol wonderschone cultuur en prachtige stranden. Laat je verrassen door dit veelzijdige land tijdens één van onze busreizen onder leiding van een ervaren chauffeur/reisleider.

Jan Willem

Busreizen en riviercruise specialist

Maak een heerlijke bus(rond)reis Italië naar populaire regio’s zoals Toscane, Sardinië & Sicilië en Noord-Italië. Stap vanaf Nederland op de bus of verkort je reis door naar de bestemming te vliegen en daar op de bus te stappen. Lees snel verder voor meer informatie over onze busreizen Italië.

Hoe wil jij naar Italië reizen?

Lees alles over busreizen naar Italië

Dé specialist in busreizen naar Italië

Al sinds 1972 verzorgt de Jong Intra Vakanties busreizen naar Italië. Zie je een lange busreis niet zitten? Kies voor een vlieg-busreis naar Italië om de tijd van de heen- en terugreis te verkorten. Met een heerlijke excursiereis naar Italië ontdek je de regio vanuit één hotel of verken je een groter deel van het land tijdens een busrondreis door Italië.

Vlieg-busreizen naar Italië

Een mooie excursie- of rondreis door Italië, maar zonder lange busreis vanuit Nederland? Kies dan voor een vlieg-busreis naar Italië van de Jong Intra Vakanties. Je vliegt vanaf een luchthaven in Nederland naar de bestemming en wordt in de aankomsthal opgewacht door de reisleider en de overige groepsleden. De reisleider zal een bordje met het logo van de Jong Intra Vakanties vasthouden. Indien je een reis hebt geboekt waarbij je ‘invliegt’ op een busreis (de busreis met chauffeur en de overige groepsleden vertrekken vanuit Nederland en jij legt de heen- en terugreis af met het vliegtuig) word je door een taxi- of minibus afgehaald op de luchthaven; de chauffeur zal een bordje met het logo van de Jong Intra Vakanties vasthouden.

Ontspannen aankomen op de bestemming, maar mét de ervaren chauffeur/reisleider van de Jong Intra Vakanties, precies zoals je dat van ons gewend bent.

Vlieg-busreis Italië | de Jong Intra Vakanties

Excursiereizen met de bus naar Italië

Comfortabel vanuit één hotel de wonderschone cultuur en prachtige stranden van Italië ontdekken? Dat kan met de excursiereizen Italië van de Jong Intra Vakanties. De chauffeur is tevens reisleider en neemt je mee naar de mooiste plekjes, zonder dat je iedere dag de koffer opnieuw moet inpakken. De reis start vanaf één van de vele opstapplaatsen in Nederland. Afhankelijk van de gekozen opstapplaats rijden de touringcars diverse routes naar onze wisselplaats in Didam, Gelderland. Bij aankomst op de wisselplaats staat een kop koffie of thee klaar.

Onze excursiereizen zijn zo samengesteld dat de reis een mooie afwisseling heeft van natuur, cultuur en vrije tijd. Niet dagelijks vele uren in de touringcar doorbrengen, maar op een prettige manier een bestemming en haar omgeving verkennen met de groep of gewoon op eigen gelegenheid. Op die manier ben je er echt even tussenuit en op een ontspannen manier op vakantie. We verblijven tijdens de excursiereizen altijd in 1 hotel. Mocht de bestemming niet in 1 dag aan te rijden zijn maken we onderweg gebruik van een tussenovernachting.

Kerstreizen met de bus naar Italië

Tijdens de feestdagen genieten van de kerstsfeer in Italië? Dat kan met de kerstreis Kerst in Rome van de Jong Intra Vakanties. Een unieke stad die als geen ander ter wereld zoveel verschillende getuigenissen uit het verleden biedt. Deskundig begeleidt door onze reisleider die de stad als geen ander kent, wandelen, slenteren én flaneren we vijf dagen lang door het heden en verleden van Rome. Op de eerste en laatste dag maken we gebruik van een touringcar en de tussenliggende dagen van openbaar vervoer. Een mooie kerstreis Rome inclusief Vivaldi concert 'De Vier Jaargetijden' op 2e kerstdag!

Busreizen, Italië, Kerstreizen naar Italië

Busrondreizen door Italië

Tijdens een busrondreis Italië verblijf je in meerdere hotels en zie je vaak een groter deel van het land, of worden zelfs meerdere landen gecombineerd in één reis. De busrondreizen vertrekken vanuit een opstapplaats vanuit Nederland. De ervaren chauffeur begeleid jou tijdens de hele reis en weet alles te vertellen over de bestemming. Nieuwsgierig naar dit aanbod? Bekijk hier alle busrondreizen door Italië.

Liever de lange rit vanuit Nederland naar Italië overslaan? Kies dan voor een vlieg-busrondreis.

Busreizen, Italië, Groepsrondreizen door Italië

De mooiste regio's voor een busreis door Italië

Welke regio gaat u ontdekken?

Ontdek met onze chauffeur en tevens reisleider de Italiaanse Dolce Vita en kies voor één van onze verzorgde busreizen naar Italië. Het land is werkelijk prachtig en heeft alles in huis voor een perfecte vakantie: romantische steden en dorpjes, een geweldige keuken en een zeer indrukwekkende cultuur en natuur.

Busreizen naar de Bloemenrivièra

Bijzonder populair zijn onze busreizen Italië door de Bloemenrivièra: de kust van Italië die loopt vanaf de grens met Frankrijk tot aan Toscane. Het is een populaire kuststrook met sfeervolle en schilderachtige Italiaanse (bad)plaatsen, die hoog op de rotsen liggen of in een van de brede baaien. Geniet van de kleurrijke omgeving tijdens één van onze busreizen.

Busreizen naar Toscane

Toscane wordt wel gezien als het meest pure Italië. Het adembenemend mooie landschap, de historische steden en het beste van de Italiaanse keuken. Toscane trekt ieder jaar meer toeristen, maar weet zijn authentieke charme volledig te behouden. Toscane is over de hele wereld beroemd om zijn kunst, geschiedenis, heerlijke wijnen en het prachtige landschap. Elke stad in Toscane biedt zoveel bezienswaardigheden, dat je er ogen te kort komt. Denk daarbij aan Siena, Lucca, Pisa en natuurlijk Florence. Maar Toscane is nog zoveel meer.

Ontdek Toscane tijdens één van de busreizen van de Jong Intra Vakanties. Verblijf in uitstekende hotels en reis veelal met onze luxury class touringcars.

Busreizen naar het Gardameer

Het Italiaanse Gardameer ligt in het noorden van Italië en is al vele jaren bij Nederlanders erg geliefd. Veel mooie badplaatsen, diverse watersportmogelijkheden en talloze hotels, pensions en campings maken dit een gezellig en levendig vakantiegebied. Ook de nabijgelegen stad Verona met het balkon van Romeo en Julia en de bekende Opera Verona zijn echte toeristentrekkers. Uiteraard hoort ook deze stad tijdens een verblijf aan het Gardameer op het programma te staan.

Op dit moment bieden wij geen busreizen aan naar het Gardameer, wel ben je bij ons aan het juiste adres voor een mooie excursiereis naar het nabijgelegen Lago di Levico, waarbij uiteraard ook een bezoek aan het beroemde Gardameer op het programma staat.

Busreizen naar Zuid-Italië, Sardinië & Sicilië

Misschien ben je al eens in Rome geweest, aan het Gardameer of in Toscane. Maar ken je het zuiden van Italië al? Het 'arme zuiden' in de hak van de laars beschikt over vele rijkdommen. Sicilië en Zuid-Italië liggen centraal in de Middellandse Zee. Bezoek kastelen, bijzondere grotwoningen, elegante steden en herenhuizen in barokstijl. Maar ga ook terug naar de Romeinse tijd in de 'Vallei van de Tempels' bij Agrigento op Sicilië. Een geweldige streek voor de echte cultuurliefhebber.

Het eiland Sardinië is een prachtig eiland in de Middellandse Zee en is na Sicilië het grootste eiland van Italië. Diverse volken hebben het eiland veroverd en geregeerd, allemaal hebben ze hun stempel op het landschap, de dorpen, de leefstijl en de cultuur gedrukt. Middeleeuwse kerken zijn gebouwd op Griekse tempels of naast Arabische kastelen. Bezoek het zuiden van Italië en de eilanden Sardinië & Sicilië met een deskundige reisleider van de Jong Intra Vakanties.


Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een busreis wil je optimaal genieten. De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van jouw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Sinds 1972 specialist in busreizen

  • Winnaar Nederlandse Vakantie Award 'Beste busvakanties'

  • Maximum aantal deelnemers van 44 personen

  • Gratis omboeken tot 4 weken voor vertrek

  • Ervaren chauffeurs en reisleiding

  • Nog comfortabeler reizen per luxury class touringcar


Brochure bus- en vlieg-busreizen

In onze nieuwe zomerbrochure vind je een uitgebreide keuze aan gevarieerde excursie- en rondreizen naar vele bestemmingen in Europa. Of je nu kiest voor een excursiereis waarbij je vanuit een standplaatshotel per touringcar de mooiste excursies maakt of kiest voor een rondreis door meerdere streken/landen. Onze deskundige chauffeurs en gedreven reisleiders hebben allemaal passie voor hun vak en weten wat goed gastheerschap is. Wil je sneller op je bestemming zijn, maar ter plaatse toch genieten van het gemak van de touringcar? Dan zijn onze vliegbusreizen perfect. Je vliegt naar de bestemming en treft daar op de luchthaven de reisleid(st)er waarna de reis per lokale touringcar wordt voortgezet.

Bestel nu deze brochure en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk de brochure online.

Brochure Bus- en vliegbusvakanties 2023