Treinreizen Zwitserland | de Jong Intra Vakanties

Treinreizen

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?

Jouw vakantie per trein staat garant voor een eenvoudige, snelle en ontspannen manier van reizen. En het is ook nog eens milieuvriendelijk. Wist je dat je heerlijk slaapt op de regelmatige cadans van de trein? Een volledig verzorgde treinreis in Europa is een unieke belevenis. Je reist comfortabel en komt uitgerust aan op de bestemming, terwijl je onderweg geniet van de mooiste panorama's.

Lees alles over de treinreizen van de Jong Intra Vakanties

Een reis met de trein is een bijzondere belevenis. Het is een comfortabele manier van reizen én het is een duurzaam alternatief voor het vliegtuig. Reis met een internationale trein naar jouw bestemming of ontdek de mooiste treinreizen op bestemming. Of je nu kiest voor een stedentrip per trein, een bezoek aan Disneyland® Paris met de trein, een individuele treinrondreis of een georganiseerde treinrondreis: bij de Jong Intra Vakanties vind je altijd een mooie treinreis die volledig aansluit bij jouw wensen.

Stedentrips met de trein

Een stedentrip is uitermate geschikt voor een reis met de trein. Denk bijvoorbeeld aan treinreizen naar Berlijn, treinreizen naar Parijs en treinreizen naar Londen, die vanuit Nederland in enkele uren te bereiken zijn. Vanuit Nederland reis je eenvoudig per trein naar het centrum van de stad, vanwaar het eenvoudig is verder te reizen naar het hotel.

Wist je dat de gemiddelde CO2-uitstoot van een treinreis binnen Europa ca. 7 keer lager is dan wanneer je met het vliegtuig naar dezelfde stad reist? Een reis met de trein is dus een duurzame keuze voor jouw stedentrip.

Kies je voor jouw volgende bezoek aan een mooie Europese stad eens de trein als jouw vervoermiddel? Ontdek dan alle stedentrips met de trein van de Jong Intra Vakanties.

Onze aanbevelingen voor een stedentrip met de trein


Uniek en maximaal duurzaam op vakantie: Treinreizen Italië

Op eigen gelegenheid een mooie rondreis maken inclusief mooie treintrajecten? Ook dat is mogelijk. Bij de Jong Intra Vakantie vind je een aantal mooie individuele rondreizen waarvan treintrajecten een belangrijk onderdeel zijn. Op eigen gelegen reis je door een prachtig land of een mooie regio en wij regelen de bijzondere treintrajecten voor een unieke vakantiebeleving.

Bij de Jong Intra Vakanties vind je unieke en duurzame rondreizen per trein naar diverse Italiaanse regio's. Wat dacht je van Puglia, de Amalfikust, Toscane of Cinque Terre. Je verblijft tijdens deze reizen in luxe, duurzame accommodaties, weg van de massa. Ontdek de mooiste treinreizen naar Italië inclusief elektrische huurauto in 2024!

Onze aanbevelingen voor een treinreis naar Italië


Busreizen met unieke treintrajecten

Ontdek prachtige treinreizen tijdens één van onze georganiseren busreizen. Denk bijvoorbeeld aan de beroemde treinreizen in Zwitserland zoals de Glacier- en Bernina Express. Per luxe touringcar reis je naar de bestemming en vanuit daar ontdek je deze unieke treintrajeten. Alles goed georganiseerd en zonder zorgen.

Onze aanbevelingen voor een georganiseerde treinreis Zwitserland


Waarom een treinreis met de Jong Intra Vakanties?

Op treinreis met de Jong Intra Vakanties

Al in 1972 begon de Jong Intra Vakanties met het organiseren van verzorgde busvakanties. In de vele jaren dat wij actief zijn is het aanbod aanzienlijk uitgebreid: tegenwoordig reis je met ons de hele wereld over. Een treinreis is een prettige manier van reizen. Wij zorgen ervoor dat je gemakkelijk en snel naar jouw favoriete bestemming reist en dat je per trein de mooiste routes ontdekt. Jouw reis wordt door ons enthousiaste team op een perfecte manier uitgevoerd. Het genieten kan alvast beginnen.

Wij begroeten je graag op één van onze reizen.

De voordelen op een rijtje

  • Compleet verzorgde treinreizen

  • Kies voor een treinreis naar jouw favoriete stad

  • Voordelig per Eurostar naar Parijs

  • Voordelig per Eurostar naar Londen