Treinreizen Zwitserland

Treinreizen

Met eigen vervoer
Met hoeveel personen reist u?
Wat voor soort vakantie zoekt u?
Uw vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wilt u weg?

Een volledig verzorgde treinreis Europa is een unieke belevenis. U reist comfortabel en komt uitgerust aan op uw eindbestemming, terwijl u onderweg geniet van de mooiste panorama's.

Uw vakantie per trein staat garant voor een eenvoudige, snelle en ontspannen manier van reizen. En het is ook nog eens milieuvriendelijk! Wist u dat u heerlijk slaapt op de regelmatige cadans van de trein?

De mooiste bestemmingen voor een treinreis

Top 3 Treinreizen

 • City Break Porto en Lissabon (6 dagen)

  1. Portugal
  2. Individuele rondreizen Portugal
  3. Stedencombi Lissabon en Porto
  City Break Porto en Lissabon (6 dagen)
  v.a. € 405 p.p.
  • reisgezelschap 2 Volwassenen
  • reisduur 6 dagen
  • vertrekdatum 28 dec. 2023
  • exclusief € 2,50 Calamiteitenfonds exclusief € 2,50 Calamiteitenfonds
  • exclusief € 5,00 p.p. SGR bijdrage p.p. exclusief € 5,00 p.p. SGR bijdrage p.p.
  • exclusief € 25,00 reserveringskosten exclusief € 25,00 reserveringskosten
 • Noorwegen in een notendop

  1. Noorwegen
  2. Individuele rondreizen Noorwegen
  3. Noorwegen
  Noorwegen in een notendop
  v.a. € 856 p.p.
  • reisgezelschap 2 Volwassenen
  • reisduur 6 dagen
  • vertrekdatum 29 jun. 2023
  • exclusief € 2,50 Calamiteitenfonds exclusief € 2,50 Calamiteitenfonds
  • exclusief € 5,00 p.p. SGR bijdrage p.p. exclusief € 5,00 p.p. SGR bijdrage p.p.
  • exclusief € 25,00 reserveringskosten exclusief € 25,00 reserveringskosten

Lees alles over treinreizen

Een reis met de trein is een bijzondere belevenis! Het is een comfortabele manier van reizen én het is een duurzaam alternatief voor het vliegtuig. Reis met een internationale trein naar uw bestemming of ontdek de mooiste treinreizen op bestemming.

Busreizen met mooie treinreizen

Ontdek prachtige treinreizen tijdens één van onze busreizen. Denk bijvoorbeeld aan de beroemde treinreizen in Zwitserland zoals de Glacier- en Bernina Express. Per luxe touringcar reist u naar bestemming en vanuit daar ontdekt u deze mooie treinreizen.

Bekijk hier de mooiste busreizen inclusief treinen voor 2023:

Stedentrip met de trein

Een stedentrip is uitermate geschikt voor een reis met de trein. Denk bijvoorbeeld aan treinreizen naar Berlijn, Parijs en Londen. Vanuit Nederland reist u eenvoudig per trein naar het centrum van de stad. Wist u dat de gemiddelde CO2-uitstoot van een treinreis ca. 7 keer lager is dan wanneer u met het vliegtuig naar uw bestemming reist? Een duurzame keuze voor uw reis! Ontdek alle stedentrips met de trein.

Individuele rondreis met de trein

Op eigen gelegenheid een mooie rondreis maken inclusief mooie treintrajecten? Ook dat is mogelijk! Ontdek bijvoorbeeld de Scandinavische steden Kopenhagen, Stockholm en Göteborg. Tijdens deze treinrondreis combineert u drie schitterende Scandinavische steden aan het water. Het vervoer tussen de 'Parels van het Noorden' gaat per comfortabele en 'groene' trein. Terwijl u ontspannen van het uitzicht geniet, trekt het eindeloze landschap van glooiende heuvels, bossen en meren aan u voorbij.

Of kies voor een combinatie van de Portugese steden Lissabon en Porto. Eigenlijk dus twee city-trips samengevoegd tot een mooie reis, waarbij u in elke stad een halve dag met een (Engelstalige) gids de hotspots van de beide steden bezoekt. De andere dagen kunt u kiezen of u gaat shoppen, een Port-wijntje proeft, naar het 'koninklijke' Sintra gaat of misschien een dagje strand in Cascais of Estoril meepakt.

Nog avontuurlijker is de reis "Noorwegen in een notendop", hierbij reist u per trein, bus en ferry! Noorwegen in een Notendop neemt u in een paar dagen mee door het schitterende landschap van Noorwegen. De ruige natuur met imposante fjorden, bergen en watervallen wordt afgewisseld met trendy steden als Oslo en Bergen.


Waarom een treinreis met de Jong Intra Vakanties?

Op treinreis met de Jong Intra Vakanties

Al in 1972 begon de Jong Intra Vakanties met het organiseren van verzorgde busvakanties. In de vele jaren dat wij actief zijn is het aanbod aanzienlijk uitgebreid: tegenwoordig reist u met ons over de hele wereld. Een treinreis is een prettige manier van reizen. Wij zorgen ervoor dat u gemakkelijk en snel naar uw favoriete bestemming reist en dat u per trein de mooiste routes ontdekt. Uw reis wordt door ons enthousiaste team op een perfecte manier uitgevoerd. Het genieten kan alvast beginnen.

Wij begroeten u graag op één van onze reizen!

De voordelen op een rijtje

 • Compleet verzorgde treinreizen

 • Kies voor een treinreis naar uw favoriete stad

 • Voordelig per Thalys naar Parijs

 • Voordelig per Eurostar naar Londen